• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm kızlar hayallerim yıkıldı...napıcam ben

ben ailemi karşıma aldım ama yinede kıymet bilmedi.hele o babası varya ettiği yanına kalmasın çok öküz bi adammış.

Allah yardimcin olsun canim ailenin yaninda ol el hic bir.zaman sana acimaz eee ne demisler ana gibi yâr baba gibi diyar olmaz allah buyuk ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman be tatlım bunumu dert ediyorsun hemde ne olacağı hiç belli olmaz
bende kendimi ne kahrettim aldatıldığım kadınla evlenecek diye geceleri uyuyamıyordum :) ne oldu onlar ayrıldı sonra baskası olmus uzun sure onlada cıkmıs sonra gene ayrılmıs
ben sevmişim sevilmişim evlenmişim oh
evrene negatif enerji yollama şuadna böyle düşünüyorsun zamanla acılar hafifleyecek
öyle olsa anasını babasını evladını kaybeden insanlar nasıl yaşabilir , dimii

saol canım ya inşallah geçer bütün bu dertler hayırlısıyla...

ne hayalı canım.asıl bu adamla evlenırsen hayallerının canına okundugunu göreceksın.ne demek" sen kızsın benım aileme gelıceksın ama ben gıtmem".oldu paşam başka.aman dıyeyım arkadasım evlılık boyle bırşey degıl aman dıyeyım uzak dur

çok haklısınız ben zaten böyle birşeyi kabul edemem dediğim için bu böyle olmaz dedi ayrılmak istedi.

nişanlım ayrılmak istiyor.o kadar sorun yaşadık ama herşeyi atlattık tam derken dün gece ayrılmak istediğini söyledi.düğünümüz ortada kaldı ertelendi aileler anlaşamadı ama hep sabrettik ailem istemedi ikna ettim.tam yazın düğün yapacağız derken ayrılmak istiyorum dedi.sorun da şu:ailemi görmek gelmek gitmek istemiyormuş eve gelseler bile çıkar gidermiş.babamdan nefret ediyormuş.tamam hatalı babam ama onun aileside dört dörtlük değil ben sevdiğim için göze alıyorum o alamıyor.ailelerle yakın oturcaz birde tek çocuk gibiyim zihinsel engelli kardeşim var başka kardeşim yok.ailem bana muhtaç ilerki zamanlarda.ama bu unutup yolumuza devam edelim demedi.bende senin ailenin yanına gitmem olur biter dedim yok neymiş bne kızmışım gitmek zorundaymışım o erkekmiş kız evine gidip gelmek zorunda değilmiş ben yalnız gidip görecekmişim anamı babamı.bi şeyler söyleyin kızlar.çok kötüyüm evim döşendi gelinliğim alındı onun gibi seveni bulabiecekmiyim başka birini sevebilecekmiyim.napıcam ben.

Onun gibi seven derken?

Bu şartlar altında sizin onu sevdiğiniz kadar o sizi sevmiyor belli ki.

nişanlım ayrılmak istiyor.o kadar sorun yaşadık ama herşeyi atlattık tam derken dün gece ayrılmak istediğini söyledi.düğünümüz ortada kaldı ertelendi aileler anlaşamadı ama hep sabrettik ailem istemedi ikna ettim.tam yazın düğün yapacağız derken ayrılmak istiyorum dedi.sorun da şu:ailemi görmek gelmek gitmek istemiyormuş eve gelseler bile çıkar gidermiş.babamdan nefret ediyormuş.tamam hatalı babam ama onun aileside dört dörtlük değil ben sevdiğim için göze alıyorum o alamıyor.ailelerle yakın oturcaz birde tek çocuk gibiyim zihinsel engelli kardeşim var başka kardeşim yok.ailem bana muhtaç ilerki zamanlarda.ama bu unutup yolumuza devam edelim demedi.bende senin ailenin yanına gitmem olur biter dedim yok neymiş bne kızmışım gitmek zorundaymışım o erkekmiş kız evine gidip gelmek zorunda değilmiş ben yalnız gidip görecekmişim anamı babamı.bi şeyler söyleyin kızlar.çok kötüyüm evim döşendi gelinliğim alındı onun gibi seveni bulabiecekmiyim başka birini sevebilecekmiyim.napıcam ben.

kurduğu cümleler çok saygısız.ben eşimin annesine babasına bayılmıyorum ama tabiki de görüşüyorum.o da senin hatrın için görüşmeli ama samimi olmak zorunda dğeil.çünkü senden görüşmeni istiyor.istiyorsa eğer o da yapabilmeli.konuş anlat güzelce.

onun gibi seveni mi??? sen iyi misin?
ALLAH seni bir beladan koruyor farkında değilsin.kaç kurtar kendini.ilerde çok pişman olursun.

eğer şimd ayrılırsan daha az üzülürsün, ble bile lades deme.. düşünsene evlenp boşanmak daha mı kolay.. boşver ayrılmayı o styorsa ilerde onun içi yanıcak..

evet onun gibi seveni bulamazsın bir daha kaçırma bencede
ailene söver sesini çıkarmazsın sen onunkilere köle olursun
bencede zor bulunur böylesi:51:

Şu zihniyette,henüz beyin hücreleri gelişmemiş,sosyal bir kimliği oluşmamış insanı,o bırakmasa da sen bırak bence ama bırakmazsın.Onun gibi seven diyorsun da,bu mu senin sevgiden anladığın.Daha nelerini bulursun.Yol yakınken dön.Belli ki istediklerini yaptırmak seni peşinde süründürmek istiyor.Tamam ayrılalım de bakalım nolcak.Çok akıllı küçük beyinli beyzademiz.Kusura bakma ama öyle.Baban ne yapmış olabilir.Kızısın her isteyene verecek diye kural yok.Babadır vermez.Büyüktür hoşgörüyle bakmak lazım.Sen gidip ona kendi aileni savunamazsan evet babam haksız dersen daha çok ezilir ve ezdirirsin aileni.

kurduğu cümleler çok saygısız.ben eşimin annesine babasına bayılmıyorum ama tabiki de görüşüyorum.o da senin hatrın için görüşmeli ama samimi olmak zorunda dğeil.çünkü senden görüşmeni istiyor.istiyorsa eğer o da yapabilmeli.konuş anlat güzelce.

evet çok haklısınız bende onun ailesini çok sevmiyorum ama saygısızlık yapamam.bunu kendine defalarca söyledim ama kinden nefretten öle bi doldurmuş ki kendiini gözü görmedi.kendi bilir ettiğini bulucak.

Şu zihniyette,henüz beyin hücreleri gelişmemiş,sosyal bir kimliği oluşmamış insanı,o bırakmasa da sen bırak bence ama bırakmazsın.Onun gibi seven diyorsun da,bu mu senin sevgiden anladığın.Daha nelerini bulursun.Yol yakınken dön.Belli ki istediklerini yaptırmak seni peşinde süründürmek istiyor.Tamam ayrılalım de bakalım nolcak.Çok akıllı küçük beyinli beyzademiz.Kusura bakma ama öyle.Baban ne yapmış olabilir.Kızısın her isteyene verecek diye kural yok.Babadır vermez.Büyüktür hoşgörüyle bakmak lazım.Sen gidip ona kendi aileni savunamazsan evet babam haksız dersen daha çok ezilir ve ezdirirsin aileni.

babam düğüne engel oldu 1 hafta kala ondan sonra bi tuhaflaştı çocuk aileme karşı çıldırmış gibi oldu.ne oldu anlamadım aileni önemseme çık gel dedi bana bende yapmadım o zamanlar sonra hatasını anladı yumuşadı ama yine bozuldu artık onun için hiçbirley yapmıycam kendi bilir.bu kafadan kurtulmadığı sürece zor artık.

Cok üzücü senin icin tabiki, ama sizin ikinizin aileside, evli olsaniz bile
Yinede rahat vermiycek gibiydiler. Umutsuz vakaydi :50:
Allah yardimcin olsun

sakın iyi düşünmeden adım atma.
ben senin yerinde olsam arkama bakmadan kaçardım.
o kim oluyorda beni ailemle görüştürmeye izin vermiyor? nasıl beyin çalışması bu?
çok sinirlendim.benim anam babam herkesten kıymetli ve ilerde benimle evlenmeyi isteyen adam annemi babamı benden önce kabul etmeli.kendi öz annesi babası gibi görmeli.
ilerde senin için büyük sorunlar çıkacaktır.hatta sizin asla görüşmenize bile izin vermeyecektir benden söylemesi.anneni babanı bu cahil insan için arkada bırakmaya değer mi?
karar sizin.
bunca zaman seni anneniz babanız yetiştirdiemeklerini boşa vermeyin.onların üzülmesine asla ve asla izin vermeyin.annenizi babanızı sensiz bırakma.
bak kendin söylüyorsun "tek çocuk gibiyim"diye.onlar gözlerini sana dikmişler.senin mutluluğunu görmek istyorlar.seni her daim yanlarında görmek istiyorlar ama eğer bu adamla evlenirseniz annenizi babanızı unutmak zorundasınız.çünkü böyle düşüncesiz geirkafalı erkekler evlenecekleri kızların anne babalarını unutmasını istiyorlar.neymiş bundan sonra kızın annesi babası kv ve kayınpeder olacakmış.rüyalarında anca.

Son düzenleme:
Onun Gibi SEVEN mi ?
Ciddimisin bunu söylerken ? Ne Sevmesi !!

Seni seven Adam , ortada birakmaz .... Seven insan herseye ragmen arkanda durur ...
Simdiden ayrilmaniz bence iyi olmus , Cünkü bu durumda bence ilerdede pek Evliliginiz iyi gitmezdi...

Ayrica sen simdiden Ailene laf soyletiriyosun , hic ama hic dogru bir davranis degil...
Babandan nefret etmekte neymis ... bunu soylemesi bile cirkin ..

Su akar yolunu bulur birak ayrilmak istiyorsa gitsin izin ver inan bana cok sikinti cekmeyeceksin ilk gunler hayattan butun umidin kesiliyor ama sonra sonra alisiyorsun .ama evlenirsen cok eziyet cekersin keskelerle gecer hayatin herzaman seni ezer cunku ailene sirt cevirdigini geri donusunun olmadigini bilir inan bana biri gider biri gelir ALlah kinseyi essiz yaratmadi eger nisanlin senin esin olacaksa buna kimse mani olamaz kendisi bile unutma hayat senin hayatin kimse icin uzulme ailenede sirt cevirme :)

Back
X