cok kötüyüm kızlar nolur bir fikir verin sizden baska derdimi anlicak kimse yok:(

Carpediem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
188
2
116
Kizlar bugn zeynep kamile gittim ve geldigimden beri agliyorum keske gitmeseydm 32 haftalik gebeyim bebegm 1,5 kiloymus ben 20 kilo aldm ona ragmen birde bacak boyu 3 hafta kisa dedi cok uzuldm napcam dedm 10 gun sonra gel dedi basindan atti basina gelen vatmi ben 10 gun nasil dayanicam kilosuna normal dedi pek inananasm gelmedi ne yapabilirim bundan sonra simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Kizlar bugn zeynep kamile gittim ve geldigimden beri agliyorum keske gitmeseydm 32 haftalik gebeyim bebegm 1,5 kiloymus ben 20 kilo aldm ona ragmen birde bacak boyu 3 hafta kisa dedi cok uzuldm napcam dedm 10 gun sonra gel dedi basindan atti basina gelen vatmi ben 10 gun nasil dayanicam kilosuna normal dedi pek inananasm gelmedi ne yapabilirim bundan sonra simdiden tesekkurler

Canım benim bu konuyla ilgili pek bilgim yok ben çok başındayim ama bir doktorun lafına bakip ta bu kadar uzme kendini ayrıca kilosu masallah iyi gibi başka bir doktora daha git belki ultrason hatası dir bilemem ki sen başka bir yere daha git bence geçmiş olsun canım

bence kesinlikle bi doktorla sınırlı kalma başka bi doktora daha git
çünkü buna benzer bişey başıma geldi
ama çok şükür allahıma bebeğim sağlıklı doğdu
umarım senin evladında sağlılı doğar ve kucağına alırsın

Bebekler son 1 ayda kilo alirlar canim. Asil bundan sonra kilosu artacak. 1 kilo daha alsa yeter dogana kadar.
Bacak boyuna gelince, benim cok yskin bi tanidigimada oule dedi doltor. Hic bir sorun cikmadi ama. Cocuk sapasaglamdi :) anne ve babasi kisa oldugu icin cocukra biraz kisaydi okadar. Abartili bi kisalik yoktu tabi.
Bide ultrsason olcumlerine guvenme. Kiloyu da boyu da yanlis olcuyor

tedbiri elden bırakmamak lazım ama bazen doktorlar da ne yaptığını bilmiyo. yeğenim için doğasıya kadar çok küçük gelişimi çok yavaş 2 kg anca doğar dediler maşallah kuzum 3 kg doğdu. şu an 2 yaşına gircek turp gibi. noldu olan ablamın 9 ayına oldu en güzel zamanını ağlaya ağlaya endişşe içinde geçirdi

Back
X