• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kötüyüm kızlar

inşallah canım ya kız kardeşi olmayana da gönülden dostlar versin allah..
ama şunu söyleyeyimm kardeşle de her zamn herşey paylaşılmıyo cünkğ objektif olamıyorlar
mesela eşimle ilgili bişey anlatıyorum aslında biz unutmuşuz o konuyu hiz bi kırgınlık kalmamış ama kardeş uzun süre eniştesine kızabiliyo:)
ya da hasta oldugun zaman söyleyemiyosun üzülmesinler diye:)
hatta sigara içtiğimi bile bi süre söylemedim kavga falan edersek anneme söyler diye:))) şaka bi yana güzel yanları kadar sorumlulukları da fazla
bi de hep aklımda büyücekler nasıl bi eş secicekler mutlu olcaklar mı hep bunları düşünüyo insan ama iyi ki varlar:)))
Allah onları sizden mahrum etmesin rabbim:))
Hep birlikte mutlu olursunuz inşallah..

yapçak birşey yok..benimde kardeşim var bende abimin ablamın olmasını çok isterdim..ama bunu dert etmedim etmemde erkek kardeşime aşırı düşkünüm bazen kedi köpek gibi kavga ediyoruz ama olsun canım o benim..Allah hepsine sağlık versin..hayatındakilere şükret..

bende hep bir kız kardeşim olsun istedim ama olmadı eksikliğini hep yaşarım..Kuzenlerim var 3 kız kardeşler onlarla kardeş gibiyim ama yinede isterdim hakkaten biliyorum o duyguyu ama arkadaşlarımız kuzenlerimiz var iyiki belki olsaydı iyi olmucaktı diye düşünüp hep teselli ederim kendimi..

Benim bir abim var, benden 4 yaş büyük. Her zaman dertleşebileceğim, rahatlıkla erkek arkadaşlarımı anlatıp tavsiye isteyebileceğim, her konuda fikir alabileceğim biri oldu. Anneme babama anlatmadıklarımı ona anlattım, beni her zaman onlara karşı idare etti. Hiç kız kardeş ya da ablaya ihtiyaç duymadım. Ne bileyim bence sizin de ihtiyacınız kız kardeş ya da abladan ziyade sizi dinleyip eşlik edebilecek, sizinli uyumlu olup güzel zaman geçirtebilecek bir insan, cinsiyetten ya da akrabalıktan bağımsız.

benimde öle konuşamamak gibi bir sorunum yok güzel zaman geçiriorum arkadaşlarımla kuzenlerimle ama işte hep böyle görünce içim gidiyor iki üç kız kardeşi niye bilmiyorum..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumu bende yaşıyorum. Kardeşim olmadığı için kücüklükten beri annem bir abla, bir kardeş olmuştur bana. Bütün oyunlarımı annemle oynardım küçükken, şimdide ablam gibi dertleşiyorum onunla.
Ama en çok üzüldüğüm ilerde allah nasip kısmet ederse çocuğumun teyzesi ve dayısı olmayacak, buda benim içimde yaradır.

Günlük tut.. arkadaşına ,ablana ,diğer yarına anlatır gibi yaz..:KK51:

Siz ozeniyorsunuz da bende 6 kizkardesim ama hicbir zaman oyle dertlesme falan olamadi bizde.cok isterdim ama cocuklukta yasananlar insanin ustune yapisiyor.kardes olup da kanli bicakli olanlari dusunun,belki de hayirlisi boyleydi;)

Benim de yok olmasını isterdim dertleşmek konuşmak güzel olurdu
ama bir bakıma annemi ve babamı paylaşamam beni kız ve küçük çocukları olduğum için bir ayrı severler o yüzden iyi ki tek kızım diyorum

Benim Kız kardeşim var fakat bana hatta eve dert ve sıkıntıdan başka bir şey getirmiyor.
Bazen dışarıda tanıdığın bir arkadaş ondan daha iyi olabiliyor.

Bende tek kızım annemler 4 kız kardeş inan bana o kadar da özenilecek birsey değil sen takıntı yapmışsın ciddi ciddi bana çok anlamsız geldi yakınmaların bi psikologla görüş ki kızkardeşin olsa bile anlaşamayabilirdin de senin bir arkadaşa dosta ihtiyacın var yani

günlük fikri hakkaten işe yarar ben hep tutuyorum iyi geliyor insana:9

Ben bugun cok kotuyum,moralim bozuk hep bir yanım eksik sanki ..
Anneme anlatamayacagım şeyler oluyor mesela kime anlatacagımı
bilmiyorum,hep icime icime koyuyorum..
Hep icimden ablam veya kızkardeşim olmasını isterdim.ama yok malesef kendimi cok yanlız hissediyorum.
bunca erkegin arasında tek kızım hatta mucize bir kızmışım..
allahıma binlerce şükür babamdan annemden hic sorunum olmadı.
hatta annem ablam gibi diyebilirim.
OLMUYOR YA OLMUYOR BENİMDE BİR KIZ KARDESİM VEYA ABLAM OLMASINI İSTERDİM...
Basını omzuna koyup dertimi anlatıp ondan fikir almayı cok isterdim,ama yanlızım hatta cocuklarım teyze kelimesini asla kullanamıyacaklar (hani teyze anne yarısıydı)ama bir yarım yok malesef..
bir itirafta bulunmak istiyorum..
Kuzenlerim var 2 kız kardes icten ice kıskanırdım.cok guzellerdi..
Kavgaları bile hoşuma giderdi.

Cok kotuyum kızlar cok..
Derdini ,sıkıntını paylaşmak için illa kız kardeş olmasına gerek yok ki,erkek kardeşinde mi yok eğer varsa onunlada paylaşabilirsin benim de kız kardeşim yok erkek kardeşim var birbirimize bütün sıkıntılarınızı,dertlerimizi anlatırsınız gizlimiz saklımız yoktur.Birbirimize karşı çok rahatız.

bence kız kardeşin eğlenceli kısmınıda istiyor o sadece dert paylaşmak için değil

ne iyi insanlar var bilemezsiniz. kardeşten öte arkadaşım var. herşeyimi bilir. herşeyimi anlatırım. kendi kardeşimle konuşamadıklarımı bile konuşurum onunla.
seninde karşına öyle biri çıkar inşallah. yoksa bu benim gerçek kardeşim miii dersin :D

benim 2 kız kardeşim var evde kıyafet bırakmamışlar, donuma kadar almışlar :KK53:

olmayana değil olana bak derim.
benimde kız kardeşim yok ve erkek kardeşim var
canım o benim ölürüm ona :KK60::KK60:

ne iyi insanlar var bilemezsiniz. kardeşten öte arkadaşım var. herşeyimi bilir. herşeyimi anlatırım. kendi kardeşimle konuşamadıklarımı bile konuşurum onunla.
seninde karşına öyle biri çıkar inşallah. yoksa bu benim gerçek kardeşim miii dersin :D
Kimse yok yanımda hicc arkadsta yok ..

Back
X