Çok kötüyüm kızlar

sema4747

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
104
15
43
Arkadaslar buraya defalarca yaziyorum ama fikrinizi soylemiyorsunuz:KK43: benim geri cekme yontemiyle iliskim oldu 6 temmuzda iliskiden 1 saat sonra hemen ella yuttum. Iliskiden 2 gun sonrada adet oldum ama digerlerinden azdi sanki adet bittikten 15 gun sonrada kahverengi akintilarim oldu bi ara damla seklinde kan geldi sonra yine kahverengi devam etti bi kac gun derken 1 pedi kirletecek kadar kan geldi erken adet oldum sandim ama sonra o gunu kesildi ertesi gun test yaptim negatif cikti. Iliskimin uzerinden 1 ay gecti daha iliskidee bulanmadim ama suan adetim 10 gun gecikti lutfen yardimci olun gebelik varmidir.. esimle bazi sorunlardan dolayi gebelik dusunmuyorum fikirlerinizi bekliyorum kizlar lutfen es gecmeyin :KK43:

Arkadaslarin fikrini almak istedim bu sitenin amacida o canim :) cevap vermek istemiyosan yazmazsin test yapmayi bende biliyorum

5tl ye bir test al yap. Eğer negatifse doktora git. Koruyucu ve ertesi gün hapları rahimde incelme yapabiliyormus buda adet düzeninin canına okur.

Senin derdin başka ama ben okurken evli olmadigini düsundum. sadece 6. hissimi kontrol ediyorum.evli degilsen de lütfen ozelden falan yaz:)belirtilerine gelince hamilesin bence.anlattigin da yerleşme kanamasi.hakkinda hayirlisi olsun.

Biraz daha bekleyip yapicam peki ustte yazdigim kanama neyin nesi olabilir sizce
rahimde incelmeye neden olduysa ilaç, yerli yersiz kanamalar yaşaman normal bi durum. Ama bu kanama yerleşme kanaması yoksa bozduğun adet düzeninin kanaması mı anlamak için tek şansın test yapmak. Buraya yazdığına göre bu konu kafana takılıyor, madem kafana takılıyor niye test yapmayı erteliyorsun? Sen ne istediğinden emin misin acaba?

Burda güzel bi dille derdimi anlatmaya çalıştım ama maşallah hepiniz bi tersleme içindesiniz biraz bekleyip yapicam demistim ustte cunku kanamadan sonraki test negatifti. Ada aras insanlarin ozel hayatiyla neden bu kadar yakindan ilgileniyorsun ki:)) ister evli olurum ister bekar ozel hayata kimse karisamaz evli oldugumu zaten belirttim hamile kalmak ne kadar kolaymis geri cekilme ve ellayla neysee iyi aksamlar herkese :))

Arkadaşım Ella düzensizlik ve ara kanama yapabiliyormuş. Kullanmadım ama deneyimleyenlerin yazdıklarını çok okudum bu yönde.

Bence gebe değilsin, sadece düzenin bozulmuş.

Tatlim ben cevabimi aldim evlilikle ilgili:KK66:benim kizdigim evlilik disi iliski degil.bunun kabullenilmemesi.insan ne yaşiyorsa arkasinda durmali.hamile kalmak cok kolay degil ama tek gece ile gebe kalan cok.bi arkadasin yazdigi gibi hapin etkisi olabilir.zaten stres falan da etkiler kadinlik hormonlarini.ama daha once test yapip negatif ciktigini kacirmisim ben.bu durumda gebelik ihtimalin cok dusuk.

Arkadaslar buraya defalarca yaziyorum ama fikrinizi soylemiyorsunuz:KK43: benim geri cekme yontemiyle iliskim oldu 6 temmuzda iliskiden 1 saat sonra hemen ella yuttum. Iliskiden 2 gun sonrada adet oldum ama digerlerinden azdi sanki adet bittikten 15 gun sonrada kahverengi akintilarim oldu bi ara damla seklinde kan geldi sonra yine kahverengi devam etti bi kac gun derken 1 pedi kirletecek kadar kan geldi erken adet oldum sandim ama sonra o gunu kesildi ertesi gun test yaptim negatif cikti. Iliskimin uzerinden 1 ay gecti daha iliskidee bulanmadim ama suan adetim 10 gun gecikti lutfen yardimci olun gebelik varmidir.. esimle bazi sorunlardan dolayi gebelik dusunmuyorum fikirlerinizi bekliyorum kizlar lutfen es gecmeyin :KK43:
canim ben kullanmadim ama genellikle okuduum kadaryla bu ella denen ilac adet duzensizlii vs yapio o yuzden gebe olduunu sanmiorm. zaten arada iliski olmadiina gore idrar testinde direk cikicaktir. gebe degilsen bile bi doktora gitmende fayda var ama cunku rahimde incelme vs gb bisi yasioda olabilirsin. test yapinca paylasirsin olur mu ama stres de yapmamaya calis ki streste gecikmeni tetikleybilir

Arkadaşlar demin adet oldum test yapmama gerek kalmadi. Ella cidden cok horman yuklu ilac bide dun gece sogan suyu icmistim sokturucu etkisi cidden var :)

bir daha sıkıntı yaşarsan kan testi yap kesin sonuç alırsın diğer gebelik testlerinden daha erken teşhisi gösteriyor

hadi gözünüz(senin ve eşinin:))aydın.git iki üç fakirin karnını doyur o kadar korkudan sonra.sonraki ay da şöyle oldu böyle oldu yazma taşlarlar valla:)

X