- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
Asırı sınır var odaklanma sorunu var. Kafamda bır seyler kurup duruyorum. Masaya vuruyorum cıgırasım gelıyor havazım cıktıgı kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim eşimden gizli sigarayla başladım o gelince ıcemıyorum elim ayağım tıtrıyorPsikiatriste gittiniz mi?
Eşinize söyleyin sigara konusunuGittim eşimden gizli sigarayla başladım o gelince ıcemıyorum elim ayağım tıtrıyor
Söyleyim de anneme babama söylesin cok kızar annem babamEşinize söyleyin sigara konusunu
Doktor ne dedi?Gittim eşimden gizli sigarayla başladım o gelince ıcemıyorum elim ayağım tıtrıyor
Doktor ılac verdi.Doktor ne dedi?
Kazık kadar insan olmuşsun hatta evlenmişsiniz yani. Annenize babanıza söylemesinden mi korkuyorsunuz gerçekten.Söyleyim de anneme babama söylesin cok kızar annem babam
Tamam kullan ilacini. Alisman kendine gelmen zaman alir zaten oyle iki gunde duzeltmez kafaniDoktor ılac verdi.
Haklısınız ama cok kızarlar babam soguk kahve(şu hazır alınlardan)içmeme bile KarsiKazık kadar insan olmuşsun hatta evlenmişsiniz yani. Annenize babanıza söylemesinden mi korkuyorsunuz gerçekten.
Doktor ne ilaç verdi bilmiyorum ama sigarayı bıraktıran bir antidepresan var doktorunuza onu sorun. Önceleri iki çeşit vardı o zararlı olan piyasadan kalktı şimdi zararsız olanı var ve iyi bir antidepresan (ben kullanıyorum) Öteki gibi sigarayı tamamen bıraktırmıyor ama içmeyebilmeni sağlıyor. Bir de imkanınız varsa açık havada yürüyüş veya spor yapmak çok iyi gelir.Doktor ılac verdi.
Sebep?Haklısınız ama cok kızarlar babam soguk kahve(şu hazır alınlardan)içmeme bile Karsi![]()
Kesin vardır Netflix üyeliği.morel
Meditasyon deneyebilirsiniz. Netflix üyeliğiniz varsa headspace i tavsiye ederim. Yoksa youtube’da da birçok video var.
Eşiniz sizi neden ailenize şikayet ediyorSöyleyim de anneme babama söylesin cok kızar annem babam
Ya siz inşallah trolsunuzdur.Haklısınız ama cok kızarlar babam soguk kahve(şu hazır alınlardan)içmeme bile Karsi![]()
Ne kuruyorsun kafanda ?Asırı sınır var odaklanma sorunu var. Kafamda bır seyler kurup duruyorum. Masaya vuruyorum cıgırasım gelıyor havazım cıktıgı kadar![]()
Soğuk kahve istemiyormuş peki 3ü 1 aradayla ilgili düşünceleri neler ?Haklısınız ama cok kızarlar babam soguk kahve(şu hazır alınlardan)içmeme bile Karsi![]()