çok kötüyüm lütfen yardım

şimdi 12 haftayı geçtim başka dr a gittim ikili testimde yüksek çıktı :( cvs denen bir uygulama varmış amino sentez gibi ama erken teşhis onu yaptır dedi özelde 2000 tl para istediler üniversite hastanesine gideceğim cuma günü bakalım hayırlısı moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama zor
destekleriniz için teşekkürler ne olur dualarınızı eksik etmeyin

canım hiç sıkma canını kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun bi arkadaşıma bebek doğuncaya kadar down sendromlu bebek dediler kadının psikolojisini düşün şimdi oldu bebeği maşallah tosun gibi hiçbir sorunuda yok bu testler kesin sonuç vermiyo

Canım için rahatlayacaksa bi kaç satır da ben yazmak istiyorum. şimdi benim eşimin teyzesi 45 yaşında hamile kaldı. Doktorlar dediki hemde uludağ üniverstesinin profları. çocuk sakat suyu bitmiş. Yaş sınırı var. Eniştemizde demişki çocuk benim ne olursa olsun. çocuğumu aldıracak halim yok. Tabi teyzemiz ağlamış zırlamış. Bidaha doktora gitmicem demiş. Neyse doğum zamanı gelio normal doğum yapıyo. Hem çocuğu görsen varya ısırık manyağı yaparsın o kadar akıllı zeki hiç bi problemi yok maşallahhh. şimdi 3,5 yaşında tek sorunu yalancı memeyi bırakamaktı onu da yeni bıraktı :37: Bende hamileyim 6 haftalık doktor diyoki kese 8 haftalık kadar yani kese büyükmüş. Doktorda bi tripler bi şeyler. 1 hafta sonra tekrar gel. Hay sokacak ultrasyonuna da bakacağın işede. Bu doktorların hepsini gömesim var toprağa :47:

canım hiç sıkma canını kalbini ferah tut iyi düşün iyi olsun bi arkadaşıma bebek doğuncaya kadar down sendromlu bebek dediler kadının psikolojisini düşün şimdi oldu bebeği maşallah tosun gibi hiçbir sorunuda yok bu testler kesin sonuç vermiyo

ben pancem e katılıyorum.. testler özellikle de 2-3 lü testler çok fazla yanlış pozitif çıkıyor.. çok itimat etmemekle birlikte bazen tespit ettikleri de oluyor.. ama bana bu testleri yaptırmak kahve falına bakmakla eşdeğer geliyor.. boş yere stres ve kafa karışıklığı çeken biçok kişi gördüğüm için böyle yazıyorum..Umarım bebğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza

ben pancem e katılıyorum.. testler özellikle de 2-3 lü testler çok fazla yanlış pozitif çıkıyor.. çok itimat etmemekle birlikte bazen tespit ettikleri de oluyor.. ama bana bu testleri yaptırmak kahve falına bakmakla eşdeğer geliyor.. boş yere stres ve kafa karışıklığı çeken biçok kişi gördüğüm için böyle yazıyorum..Umarım bebğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza

kahve falı gibi hakkaten içinde büyüyen ve gelişen bi canlı var nasıl bu kadar kararlı oluyolar anlamıyorum

ayyy çok sevindimm canımm. hadi gözün aydınn.
p.tesi demiştin gecikince mesajın korkarak açtım vaalaha ama şükür iyi çıkmış sonuçlar..

evet pztesi olacaktı ama sonuçlar geç çıktı bende geç olsun güç olmasın demiştim allahıma şükürler olsun çok mutluyum allahım sonuç bekleyen herkese hayırlı sonuçlar verir inşallah :21: :24:

Back
X