- 30 Kasım 2015
- 179
- 43
- 18
- Konu Sahibi Hellokity10
-
Henuz cok yeni.unutamiyorum.o nasil dayaniyor bilmiyorum.Evet yaşadım, nişanlanmadım ama bende terk edildim pek bir farkı yok zaten ha nişan atmışsın ha ayrılmışsın acı aynı. Zaman her şeyin ilacı. Şu an hiç bir şey hissetmiyorum desem..Hayatına tekrar birini alırsın da yeniden seversinde..Herşey insanlar için canım benim sadece dua et Allaha. Yani beni teselli eden şu oluyo kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmez. Bu dünya da olmasa da ahirette muhakkak hesabı sorulacak. Allaha havale ediyorum sende öyle yap çok rahatlıyosun..Birde canım nasipde yokmuş diyceksin
nişanlısınız duygusal yakınlaşmalar oldu yaşadıklarımla kaldım derken ne gibi yaklaşmalar benim
Gitmek istsebeb göstermedenmi ayrıldı belki sana anlatamadığı şeyler vardır birlikte olmamışsınız neyden çekınıyorsun
gitmek istedi ve gitti.ailesi yuzunden..ailesi beni cok severdi daha dogrusu ben oyle sanmisim bir anda degistiler.ben calisan bir bayanim.onlarin memleketinde yasayacktim.fakat ilerisi icin bi ihtimal de olsa arkamda olmasini istedim nisanlimin.aileme maddi destek olmam gerektigini soyledim.bir elimin ailemin uzerinde olmasi gerektigini soyledim.bunlari ailesi sorun yaptı. Nisanlim icin sorun degildi bunlar ama onlari dinledi.doldurusa geldi .ve telefonda ayrildi .ben de kal demedim.demek istemedim.nisanlimdan da beklemezdim.cok sasirdim.ayni ildecalisiyoruzve 7 aylik nisanlilik surecindr hic tanimadigim kadar degisti.ailesi cok farkli insanlar.asiri maddiyat duskunu.fakat bizi sucladilar.annem ne takacaksiniz diye sordugu ocin anneme maddiyat duskunu dediler.zengin insanlar olmalarina ragmeb herseyin hesabini yaptilar.nisanlimla yemege cikarken bile rahatsiz olurlardi.en sonunda da olan oldu zaten..ve ben hala soktayim.ve kendime cok kiziyorum.bu kadar cabuk guvenmemeliydim diyorum.yasadiklarimdan oismanlik duyuyorum.bi tarafimda onu cok ozluyor.nasil atlaticam bilemiyorumsebeb göstermedenmi ayrıldı belki sana anlatamadığı şeyler vardır birlikte olmamışsınız neyden çekınıyorsun
Canım erkekler fıtrat olarak bizden farklı olduğu için onların atlatmaları kolay oluyo..sen yoluna bak üzülme diyemem üzülüceksin tabikide o kadar yaşanmışlık..seni o kadar iyi anlıyorum ki ben günlerce kendimi işime veremedim. İş demişken çalışıyosan eğer ne güzel en azından unutmak için bi bahanen olur. Yoksa da kendine uğraşıcak başka şeyler bul bi kursa falan yazıl kafa dağıtıcak şeyler yap bol bol..Zaman geçtikçe peki unutuyo musun diye sorarsan tabikide hayır ölünceye kadar da unutmycam sadece acıya alışıyosun hepsi bu..Henuz cok yeni.unutamiyorum.o nasil dayaniyor bilmiyorum.
Ne demek atlatmaları kolay oluyor yahu sen kaç tane şair kadın duydun aşk bu erkekler aşık olunca tam olur tam tersi bu erkeğin aşkı sevgisi azalmış aşık olan bi erkeğin karşısına bırak anasını babasını kızla ilgili çok önemli bi sıkıntı olsa bile vazgeçmez vazgeçemez çünkü çabalar herşeyi göze alır bu böyle hiçmi duymadınız adamın kaç yıllık karısı çocuklarını bırakıp aşık oldum diye başka kadına gittiğini bırak annesini babasını yani insanın sevgisi azalınca tabiki onsuz yaşayabilirCanım erkekler fıtrat olarak bizden farklı olduğu için onların atlatmaları kolay oluyo..sen yoluna bak üzülme diyemem üzülüceksin tabikide o kadar yaşanmışlık..seni o kadar iyi anlıyorum ki ben günlerce kendimi işime veremedim. İş demişken çalışıyosan eğer ne güzel en azından unutmak için bi bahanen olur. Yoksa da kendine uğraşıcak başka şeyler bul bi kursa falan yazıl kafa dağıtıcak şeyler yap bol bol..Zaman geçtikçe peki unutuyo musun diye sorarsan tabikide hayır ölünceye kadar da unutmycam sadece acıya alışıyosun hepsi bu..
Ne demek atlatmaları kolay oluyor yahu sen kaç tane şair kadın duydun aşk bu erkekler aşık olunca tam olur tam tersi bu erkeğin aşkı sevgisi azalmış aşık olan bi erkeğin karşısına bırak anasını babasını kızla ilgili çok önemli bi sıkıntı olsa bile vazgeçmez vazgeçemez çünkü çabalar herşeyi göze alır bu böyle hiçmi duymadınız adamın kaç yıllık karısı çocuklarını bırakıp aşık oldum diye başka kadına gittiğini bırak annesini babasını yani insanın sevgisi azalınca tabiki onsuz yaşayabilir
Ben onun askina inanmistim.sevdigine inanmistim.oyle ki kendimi eksik görüyordum onun yaninda.onum sevgisinin altinda eziliyordum.simdi bu sekilde hic sevmemis gibi gitmesi canimi cok yakiyor.ve kendime kziyorumNe demek atlatmaları kolay oluyor yahu sen kaç tane şair kadın duydun aşk bu erkekler aşık olunca tam olur tam tersi bu erkeğin aşkı sevgisi azalmış aşık olan bi erkeğin karşısına bırak anasını babasını kızla ilgili çok önemli bi sıkıntı olsa bile vazgeçmez vazgeçemez çünkü çabalar herşeyi göze alır bu böyle hiçmi duymadınız adamın kaç yıllık karısı çocuklarını bırakıp aşık oldum diye başka kadına gittiğini bırak annesini babasını yani insanın sevgisi azalınca tabiki onsuz yaşayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?