Kafayi yiyecegim lutfen yardim kizlar :-((

Serenhanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
14
10
39
Ben su an nisanliyim ve nisanlimla iyi anlasiyoruz fakat ben ona cok buyuk haksizlik ettigimi dusunuyorum :-( ben 5 yil once ilk iliskimi yasadim ve bu iliskimde amac hem bende hem de karsimdaki kiside evlilikti, gayet guzel bir iliskiydi ve malesef bu iliskide olmamasi gereken yakinlasmalar oldu, baya ileriye gittigimiz de oldu ve daha sonra ayrildik..Ben daha sonradan yaptiklarima tahmin edemeyeceginiz kadar pisman oldum, gecelerce agladim Allah a dua ettim beni affetmesi icin ve hala da hatirladikca icim ciz eder..Su an baska birisiyle nisanliyim ve nisanlim eskiden yasadiklarimi bilmiyor :-( bana sormasina ragmen ona yalan soylerim cunku onu kaybetmekten korktum..Simdi de ona soylemedigim icin, ona haksizlik ettigimi dusunuyorum, vicdanim cok sizliyor, cok uzuluyorum..Ben ne yapmaliyim bi turlu karar veremiyorum..Bir yanda nisanlimi kaybetme korkusu diger yanda ona haksizlik etme dusuncesinin vicdan azabi :-((( beni bitiriyo geceleri uyuyamiyorum

Ben su an nisanliyim ve nisanlimla iyi anlasiyoruz fakat ben ona cok buyuk haksizlik ettigimi dusunuyorum :-( ben 5 yil once ilk iliskimi yasadim ve bu iliskimde amac hem bende hem de karsimdaki kiside evlilikti, gayet guzel bir iliskiydi ve malesef bu iliskide olmamasi gereken yakinlasmalar oldu, baya ileriye gittigimiz de oldu ve daha sonra ayrildik..Ben daha sonradan yaptiklarima tahmin edemeyeceginiz kadar pisman oldum, gecelerce agladim Allah a dua ettim beni affetmesi icin ve hala da hatirladikca icim ciz eder..Su an baska birisiyle nisanliyim ve nisanlim eskiden yasadiklarimi bilmiyor :-( bana sormasina ragmen ona yalan soylerim cunku onu kaybetmekten korktum..Simdi de ona soylemedigim icin, ona haksizlik ettigimi dusunuyorum, vicdanim cok sizliyor, cok uzuluyorum..Ben ne yapmaliyim bi turlu karar veremiyorum..Bir yanda nisanlimi kaybetme korkusu diger yanda ona haksizlik etme dusuncesinin vicdan azabi :-((( beni bitiriyo geceleri uyuyamiyorum
Valla canim ben iliskilerde hep durustlukten yanayim ne olursa olsun sonu nereye gidecekse gitsin dogruyu soylemeye calisirim bundan yanayim ama bizim erkeklerimizin cogunlugu ne yazik ki bu kadar durustlugu kaldiramiyorlar ve Uzulerek soyluyorum ki bu kadar durustlugu de hak etmiyorlar..
Nisanlini sen daha iyi tanirsin soylersen tepkisi ne olur ne der nasil davranir ona gore senin verecegin karar daha saglikli olur

Yapacak bsy yok bu noktaya gelmisse ya soyleeceksiniz ve kaybedeceksiniz ya da yolunuza bakacaksiniz ama yrn sizden bsy gizledgnde suclama hakkiniz olmaz

O size anlatti mi gecmisini?
Ben iliskilerde gecmisin kurcalanmasina karsiyim her iki taraf icin de. Ayrica yasadiklariniz icin vicdan azabi da duymayin, yaptiginiz sey suc degil ve gelecekte hayatiniza girmis birini de ilgilendirmez.

nişanlınız sizi siz olduğunuz için sevmiyor mu? yani bunları öğrendiğinde arkasına bakmadan çekip gidecek mi? açıkçası söyleyip söylememek nişanlınızın göstereceği tutuma göre değişir. ben söylemenizden yanayım yarın öbür gün ortaya çıktığında bu sefer kendinizi savunamazsınız bile. ama nişanlım öğrendiğinde beni terk eder bende onu kaybetmek istemiyorum diyorsanız risk alıp söylemeyin. aslında geçmiş her iki taraf içinde geçmişte kalmalıdır. ayrıca nişanlınız neler yaşamış sizden önce siz herşeyi biliyor musunuz ki o size ne kadar açık davranıyor bu konularda.

Nişanlınızın bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum..

Kendinizi onun yerine bir koyun , siz bilmek istemez miydiniz ?

Canım eninde sonunda öğrenecek al karşına anlat kaybedeceksen de dürüstlükle kaybet yalan bi kazanışın mutlu bi sonuc doğuracağına inanmıyorum zaten seni seven sayan herşeyi o zara bağlamayan biriyse konuşa konuşa halledersiniz :KK56:

Soylemesen bile evlenince anlicak ..

Ve ozaman daha kötü olur , sen soyle cabim zaten eger boyle birseye deger veriyorsa ve sirf bu yuzden bitecekse bitsinde.

Valla canim ben iliskilerde hep durustlukten yanayim ne olursa olsun sonu nereye gidecekse gitsin dogruyu soylemeye calisirim bundan yanayim ama bizim erkeklerimizin cogunlugu ne yazik ki bu kadar durustlugu kaldiramiyorlar ve Uzulerek soyluyorum ki bu kadar durustlugu de hak etmiyorlar..
Nisanlini sen daha iyi tanirsin soylersen tepkisi ne olur ne der nasil davranir ona gore senin verecegin karar daha saglikli olur

Bana gecmisimi ozellikle sordu ve gecmise cok onem veriyor..Ve tanidigim kadariyla soylemem cok ama cok olumsuz etki yapicak, birakabilir bile beni..Olumsuz bi tavir gosterecegini bildigim icin soylemeye cesaret edemiyorum..O bana gecmisini soyledi, onun gecmisinde boyle seyler hic olmamis..Ben de o yuzden vicdan azabi cekiyorum bi yandan da, ona layik degil miyim acaba diye dusunuyorum :-((

evlendiğiniz zaman öğrenmesi daha kötü olur eğer önemsiyosa. senin yalan söylemiş olman zaten başlı başına ayrı bi hata. bence bi an önce söylemelisin. muhtemelen ayrılır senden (senin anlatma tarzına bakarak söylüyorum) ama sürekli içinde keşke yalan söylemeseydim duygusunu yaşamandan ve kendine olan saygını yitirmenden daha iyidir bence..

-"Doğru ile yanlış arasında seçim yapmak kolaydır. Asıl seçim iki doğrudan fazlası ve iki yanlıştan az olanı seçmektir. Bunlar hayatımızın seçimidir. ''
sözünü alıntı yapıyorum ve kararı size bırakıyorum.
Hakkınızda hayırlısı.

Bana gecmisimi ozellikle sordu ve gecmise cok onem veriyor..Ve tanidigim kadariyla soylemem cok ama cok olumsuz etki yapicak, birakabilir bile beni..Olumsuz bi tavir gosterecegini bildigim icin soylemeye cesaret edemiyorum..O bana gecmisini soyledi, onun gecmisinde boyle seyler hic olmamis..Ben de o yuzden vicdan azabi cekiyorum bi yandan da, ona layik degil miyim acaba diye dusunuyorum :-((

Geçmişe vs. önem biri olduğunu dün mü farkettiniz, nişanlandığınızın ertesi günü birden bire mi söyledi?

1. O dürüst biri, siz değilsiniz. Evet; layık değilsiniz.
2. O da sizin gibi yalan söylüyor (fakat kanıtlayabileceğiniz bir yöntem de yok) Tebrikler; birbirinize layıksınız.
3. Özellikle geçmişinizi sorarken aklınızdan ne geçiyordu acaba? Nasıl olsa ne dersem inanır mı?
Bu ne cüret!! geçerdi benim aklımdan, fikrim de bir zikrim de bir olurdu tabi.

Yalan söylemen çok yanlış ama eğer sevgiliniz bunu sorun yapacak yapıda biriyse şimdi ayrılmasa bile evlendiğinde sürekli her kavgada muhtemelen bunu yüzüne vuracak ve seni çok üzecek. Çünkü kendide hiç birşey yaşamadığını söylemiş yani şimdiden ayarı vermiş sana ki bunu sorması bile yanlış ama neyse:KK67:

ben nişanlınızın yalan söylediğini düşünmüyorum neticede bu tarz olaylar erkek için başka algılanıyor kadın için başka.

X