Aptal gibi keske resim öğretmenliği okusaydim diyip durdum bütün gün bunlari düşündüm sonra anneme soyledim aglaya aglaya ben bu meslegi sevmiyirum resim öğretmenliği istiyirum dedim tabi annem cok kizdi biliyirdum kizacagini ama o kadar beklemiyirdum bana madem istiyirdun lise sonda deseydin dedi ben resim cizmeyi kendimi bildim bileli aşıktım annem hakliydi aptal kafam işte lisr sonda düşünmüştüm onu okumayi ama sonra vazgecmistim pahali olduğu icin ailem durumu pek iyi degil diye o zaman vazgeçtim sonra ne olduysa üniversite son sinifta aklima girdi keske onu okusaydim hayalimdi demeye başladım sonuç iste annemle kavga ettk annem benimle haftalarca konuşmadı teyzemlere herkese anlatyi simdi rezil haldeyim kimsenin yuzune bakamiyorum üniversite sınav okul hakkinda konusmays utanıyorum kpss 3 kere girdim calismadan tabi bu halde çalışamıyorum bu surecte psokolojim iyice bozulfu zaten lise sonda bozulmuştu o sene hep sinav stresinden panik ataklar geçirdim okb ds var bende herseyi kafama takatim o sene de üniversite kazanmak icin yirtinmistim resmen sonu boyle olmamalıydı ailemi mutlu edecehim derdim hep herseyi batirdim elime yuzume bilastirdim sureklu hastayim cok kötüyüm simdi yibe ücretli yapiyirum mahvolmuşum bitmişim ölmek istiyorum dayanamiyorjm kahroluyorum annem hep kötü seyler söylüyor kirici seyler keske okutmasaydim seni diyor boyle yapacagini bilsem okutmazdim dedi telefonu elime alinca kiziyir herseye kiziyir benden nefret ediyor annem ve herkes goruyorum kimse yuzume bakmiyir herkes mutlu ben cok mutsizum ya oleyim ya uzaklara gideyim istiyorum artik ne yapayim bolmiyirum