• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotuyum ne yapcagımı nasıl davranıcagımı bılemıyorum..!!!uzun ama yardımcı olun

aradım kızkaerdesınınkıde servıs dısı annesınınde telı yok bunlar benden ayrıldıktan ıkı gun sonra tasıncaklardı atandıgı yere artık yerınıde bılmıyorum hem bılsem ne olcakkı napabılırımkı gıdıp yalvarayımmı bu saatten sonra ne dınırır benım acımı.benım dersanem var ya calısmam gerekıyo atanmam gerekıo cok yoruldum kac sene hazırlanmaktan bu sınav benım son sansım nasıl hazılancam bıtmısım yaa
O zaman napcaksn bılıyor musun? senı zerre kadar düşünmeyen insan ıcın uzulmeyeceksin ve senin ıcın son şansın olan bu sınavı çalışarak geçeçeksin.. Hattını degıstırmıssın zaten diğer hattı hiç açma sadece sınava odaklan zaten seven insan sevdıgı ınsanı yalvarcak duruma getırecek kadar vıcdansız olamaz.. Eger bu 5 seneye saygısı yoksa bu adamın senı bu hale sokup gıtmısse senın yapacagın bır sey yok onu beklemeyı bırak.. Hayatına bak o senın sınavı gecmenı saglamayacak kendine bak sonucta sen bır sey yapmadın o yaptı sevıyorsa hatasını anlayıp zaten dönecektir ona en buyuk ceza ve kendıne de yapacagın en ıyı sey onu dusunmemeye calısarak kendine odaklanman çok zor ama istersen başarabilirsin :91:

Ailece kayıplara karışmak ister gibi bi zilenim uyandırıyorlar canım :44: ailelerinde ciddi bi problem mi var acaba sana anlatmaya utandığı :44:

Tabii dediğim gibiyse ne olmuş olursa olsun bu yaptığının tolore edilebilecek hiçbir yanı yok, bunu da ekleyeyim.

Suzansın söylediği gibi de olabilir, insanoğlu neticede bilemeyiz. Olasılıkları göz ardı etmek büyük hata olur

canım allah sabır versin çok ama çook zor birşey :50:
yorumları da okudum yazdıklarını da .. aklıma sadece aile ile ilgili şeyler geliyo
acaba ailesini rahatsız eden geçmişten biri mi vardı.. nasıl bi bunalımdır bu.. ailesini de alıp gitmek..
peki ya sen .. senne olacaksın.. seni neden götürmek istemedi orası takıldı ama öylee bi buhranda belki seni de götürmek aklına bile gelmedi..
belli ki 3 gündür düşünüyormuş anca söylemiş sana.. canım sabret bak .. mutlaka bi açıklaması vardır.. 5 sene olduğuna göre yakınlarından mutlaka tanıdıkların vardır..biraz bekle.. bu gidiş bilmiyorum çok gizemli her yoruma açık aslında..
telefonu da değiştirdiğine göre birilerinin rahatsız etmesini istemiyo. bunu senin için demiyorum başkaları için yani.
gerçekten garip... dayanmaktan başka çaren yok.. yada yapabileceğin .. aramışın da.. olmadı akrabalarından yada tanıdıklarından sorarsın birkaç ay sonra .. ama düşünüyorum ki sana ulaşacaktır.. yani temennim bu..

tüm kk burada .. biz ne desek de içinin yangını geçmeyecek.
asla kendine de bunları yapma ne olursun .. zarar veriyorsun .. eğer o yanında olsaydı eminim ki dayanamazdı bu duruma en azından onun için kendne iyi bakmalısın ..

herşey durulsun .. gerekirse bulursun yerini nedenini sorarsın bak bu kadar sorun etme.. sağlıklı düşünmesine izin ver.. sen de iyi düşün ki sonuç da öyle olsun..

burada öyle şeyler okuyoruz ki.. öyle şeyler oluyor ki.. evlenenler boşananlar ayrılanlar barışanlar .. hepsi insanlar için..
allah herkeze en hayırlısını versin tek dileğimiz bu..

artık insan kime güveneceğini bilmiyor.. çok büyük bi sorun bu ..

canım allah sabır versin çok ama çook zor birşey :50:
yorumları da okudum yazdıklarını da .. aklıma sadece aile ile ilgili şeyler geliyo
acaba ailesini rahatsız eden geçmişten biri mi vardı.. nasıl bi bunalımdır bu.. ailesini de alıp gitmek..
peki ya sen .. senne olacaksın.. seni neden götürmek istemedi orası takıldı ama öylee bi buhranda belki seni de götürmek aklına bile gelmedi..
belli ki 3 gündür düşünüyormuş anca söylemiş sana.. canım sabret bak .. mutlaka bi açıklaması vardır.. 5 sene olduğuna göre yakınlarından mutlaka tanıdıkların vardır..biraz bekle.. bu gidiş bilmiyorum çok gizemli her yoruma açık aslında..
telefonu da değiştirdiğine göre birilerinin rahatsız etmesini istemiyo. bunu senin için demiyorum başkaları için yani.
gerçekten garip... dayanmaktan başka çaren yok.. yada yapabileceğin .. aramışın da.. olmadı akrabalarından yada tanıdıklarından sorarsın birkaç ay sonra .. ama düşünüyorum ki sana ulaşacaktır.. yani temennim bu..

tüm kk burada .. biz ne desek de içinin yangını geçmeyecek.

asla kendine de bunları yapma ne olursun .. zarar veriyorsun .. eğer o yanında olsaydı eminim ki dayanamazdı bu duruma en azından onun için kendne iyi bakmalısın ..

herşey durulsun .. gerekirse bulursun yerini nedenini sorarsın bak bu kadar sorun etme.. sağlıklı düşünmesine izin ver.. sen de iyi düşün ki sonuç da öyle olsun..

burada öyle şeyler okuyoruz ki.. öyle şeyler oluyor ki.. evlenenler boşananlar ayrılanlar barışanlar .. hepsi insanlar için..
allah herkeze en hayırlısını versin tek dileğimiz bu..

artık insan kime güveneceğini bilmiyor.. çok büyük bi sorun bu ..
cok tesekkur ederım yazdıkların ıcın arkadaslarım aradı o kadar guzel konustularkı zamana bırakıcam bı an maıl adresını telefonunu fala degıstırınce coktum acımı cekıcem bunun baska caresı yok.evet babalarından kacıodur ama ısın garıp tarafı ne bılıomusun bunlar arar rahatsız ederdı bagırır cagırırlardı annesıne sıddet uyguladıgı ıcın arayıp bulucaz senı ıbret ıcınd erlerdı ayakta tutmaya calıstım hep ama hep olmadı basaramadım

5 yıl çok uzun zaman ortada hiç sebeb yokken hiç suçun yokken böyle terkedilmek eminim ki çok zordur ama cm bu ailesinden dolayı oda ne yaptığının farkında değil zamana bırak bırak ekndi haline gururuna yenik düşme tut kendini zaten seviyorsa kesinlikle sana er yada geç dönecektir sen eski hattını açık tut zmana bırak allah sabır versin

cok tesekkur ederım yazdıkların ıcın arkadaslarım aradı o kadar guzel konustularkı zamana bırakıcam bı an maıl adresını telefonunu fala degıstırınce coktum acımı cekıcem bunun baska caresı yok.evet babalarından kacıodur ama ısın garıp tarafı ne bılıomusun bunlar arar rahatsız ederdı bagırır cagırırlardı annesıne sıddet uyguladıgı ıcın arayıp bulucaz senı ıbret ıcınd erlerdı ayakta tutmaya calıstım hep ama hep olmadı basaramadım

anladım .. aralarındaki husumet bu kavga nedir o kadar özelini bilmiyorum ama yani insan çocuklarına yapmaması gerek böyle ..
eve tıkılıp kalma arkadaşlarınla görüş kendine başka uğraşlar bul ..
senin o ağlayan gözlerine yazık ..
ne aşklarla kurulan evlilikler bitiyor .. aldatılanlar aldatanlar sevgilisi kocası ailesi vs vs vs ..
ben zannetmiyorum seninle ilgili bi sorun olduğunu içini ferah tut. bak arkadasların da aramış ..
sanıyorum ailen de destek olacaktır.. herkez senin yanında.. güçsüz değilsin asla..
asla çökme .. hayat devam ediyor .. allah sana bu gücü de verecektir çünkü kmseye taşıyamayacağı yük vermez..
o senin herşeyini biliyor.. o arayacaktır mutlaka 5 sene küçümsenemeyecek kadar çok .. ömründen ömür..
eğer olmadı ulaşmadıysa.. ona yalvarmak vs için yada birleşmek için değil de iyi olup olmadığından haberdar olmak için aramaya başlayabilirsin..

umarım ayakta durursun ..
sana senden başka kimse yardımcı olamaz ve sana önce kendinden kendinden başka sonra annen bababndan başka kimse lazım değil..

canım acı ama gercek olan bırsey var kı,sevgılın hıc de oyle masum bırı degıl.ayrılık sebebını de soylemeden cekıp gıden bır ınsanın amacı ne olabılır kı .bellı kı planları var ama bır kız ama baska bırseyler bılemeyız .ancak bunların hıc bırınden bahsetmeyıp sebebsız yere gıderek gızem havası olusturmak ıstedıgı cok bellı .aldıgı kararlardan belkı de emın degıl o yuzden net bırsey soyleyıp kapıyı sert kapatıp tamamen senı kaybetmek ıstememıs .kurnaza yatıyor resmen ,aldıgı kararlar yolunda gıderse senı arayıp sormayacak .yolunda gıtmez ıse sana gerı donecek . ıyı degıldım o zamanlar sıkıntılarım vardı sana da soyleyıp senı de uzmek ıstemedım o yuzden sessızce cekılmek ıstedım ama yapamadım dıyecektır .gızemlı havası da bundan.
yok ınan ıyı seylere yorumlayamıyorum benı ıstemedı sonucta 1 ay olcak yarın ve gıttı en cok emeklerıme uzuldum ben bunları hakettımmı dıye unıvdeyken bu adam ıcın ıkı fınal aramda ıkı gun varken cok ozledım dedı dıye 17 saatlık yolu gıdıp aynı gun dondum bı sınavdan cıkıp bı sınava dondum yanı aklımda o kadar cok sey varkı hangı bırını anlatayımkı sıze hangı haksızlıgı en kotusude aılemı katmasaydı ısın ıcıne ben ayrıldıgımı nasıl solıcem onu dusunuorum dogulu bı aıleyız kendı de gordu babam ıyıdır ama boyle seylerı kolay sındıremez bunları bıle bıle nasıl bı akıldı nasıl bı vıcdandıkı gıttı gıtmedende benı rezıl ettı

allah allah yaaa.. hattı da kapamış

aileyle ilgili bi sorun var zaten demişiniz ya hani, onunla boğuşuyor bence, artık ne düşündüyse kendi ilişkisini her şeyi silip atmış demek ki

ama yine de insan kıyamaz ki ya, 5 yıl bu, çok garip

hiç biri yok mu onunla ilgili haber alacağın, ne bileyim ortak arkadaş, onun çok yakın bir dostu vs..

insanın içi içini yer haklısın üzüldüm gerçekten...

anladım .. aralarındaki husumet bu kavga nedir o kadar özelini bilmiyorum ama yani insan çocuklarına yapmaması gerek böyle ..
ne aşklarla kurulan evlilikler bitiyor .. aldatılanlar aldatanlar sevgilisi kocası ailesi vs vs vs ..
ben zannetmiyorum seninle ilgili bi sorun olduğunu içini ferah tut. bak arkadasların da aramış ..
sanıyorum ailen de destek olacaktır.. herkez senin yanında.. güçsüz değilsin asla..
asla çökme .. hayat devam ediyor .. allah sana bu gücü de verecektir çünkü kmseye taşıyamayacağı yük vermez..
o senin herşeyini biliyor.. o arayacaktır mutlaka 5 sene küçümsenemeyecek kadar çok .. ömründen ömür..
eğer olmadı ulaşmadıysa.. ona yalvarmak vs için yada birleşmek için değil de iyi olup olmadığından haberdar olmak için aramaya başlayabilirsin..

sana senden başka kimse yardımcı olamaz ve sana önce kendinden kendinden başka sonra annen bababndan başka kimse lazım değil..

bu sınavı kazanamazsam hersey dahada kotu olacak yok benım aılem bana destek olmaz boyle seylerde settır acıkcası bak olmadı zaten cok uzundu bız sana demıstık yanı bıraz basa kakıyorlar o yuzden sınava kadar soylememem lazım o atandı cokta ıstıodum atanmasını allahta bılıyo.hıc kotu bısey dusunmedım ama ınsanın yapıp ettgı bıgun gelır etegıne cocugu gıbı oturur.dunden berı 3 kılo vermısım ne sacma dımı aylardır dıyet yapıodumbı gram bıle veremezken:)

bu sınavı kazanamazsam hersey dahada kotu olacak yok benım aılem bana destek olmaz boyle seylerde settır acıkcası bak olmadı zaten cok uzundu bız sana demıstık yanı bıraz basa kakıyorlar o yuzden sınava kadar soylememem lazım o atandı cokta ıstıodum atanmasını allahta bılıyo.hıc kotu bısey dusunmedım ama ınsanın yapıp ettgı bıgun gelır etegıne cocugu gıbı oturur.dunden berı 3 kılo vermısım ne sacma dımı aylardır dıyet yapıodumbı gram bıle veremezken:)

ya babası annesıne yapmadıgını bırakmamıs acıkcası şiddet şiddet baska hıc bısey yok sonrada herseyı satıp bunları ortada bırakıp gıtmıs kadıncagızda ıyı degıldı zaten ama benıde sevmedı hıc tanısmak ıstemedı benımle ama kızmadım kadına cunku yasadıkları cok agır seylerdı

allah allah yaaa.. hattı da kapamış

aileyle ilgili bi sorun var zaten demişiniz ya hani, onunla boğuşuyor bence, artık ne düşündüyse kendi ilişkisini her şeyi silip atmış demek ki

ama yine de insan kıyamaz ki ya, 5 yıl bu, çok garip

hiç biri yok mu onunla ilgili haber alacağın, ne bileyim ortak arkadaş, onun çok yakın bir dostu vs..

insanın içi içini yer haklısın üzüldüm gerçekten...
yok hemde hıc kımse cunku o oyle seylerı hıc sevmezdı baskasını aramayı falan arıcaksan kızkardesımı ara derdı ama maalesef oda kapalı zaten bıdaha aramam herkes bıgun vıcdanıyla kalacak ve o zaman dusunecek cok degıl hıc bısey demıorum sadece benım yasadıgım seyın ne oldugunu anlıcak kadar ceksın ne eksık ne fazla

O zaman napcaksn bılıyor musun? senı zerre kadar düşünmeyen insan ıcın uzulmeyeceksin ve senin ıcın son şansın olan bu sınavı çalışarak geçeçeksin.. Hattını degıstırmıssın zaten diğer hattı hiç açma sadece sınava odaklan zaten seven insan sevdıgı ınsanı yalvarcak duruma getırecek kadar vıcdansız olamaz.. Eger bu 5 seneye saygısı yoksa bu adamın senı bu hale sokup gıtmısse senın yapacagın bır sey yok onu beklemeyı bırak.. Hayatına bak o senın sınavı gecmenı saglamayacak kendine bak sonucta sen bır sey yapmadın o yaptı sevıyorsa hatasını anlayıp zaten dönecektir ona en buyuk ceza ve kendıne de yapacagın en ıyı sey onu dusunmemeye calısarak kendine odaklanman çok zor ama istersen başarabilirsin :91:

zor olcak cok kıvranıcam ama basarıcam

bence aramama. 5 seneyi bu kadar kolay silen bi adam bu.
demek ki artık sevmiyor seni yada sıkılmış.
o sana ulaşana kadar sen sessizliğini koru.

Son düzenleme:
canim benim Allah sabir versin.
Bol bol dua et..

Biz seni cok seviyoruz,
nolur kendini uzme:59:

canım benım cok saol sıze ıcımı doktum bırz da olsa rahatladım allahta bılıyorkı ben kısmenın canını acıtmadım kımsenın kalbını kırmadım herkes yasadıklarıyla kalsın elbet bı yerden cıkıcak sadece allah bana dayanma gucu versın

bence aramama. 5 seneyi bu kadar kolay silen bi adam bu.
demek ki artık sevmiyor seni yada sıkılmış.
o sana ulaşana kadar sen sessizliğini koru.

keske bana oyle deseydı canım keske bılseydım deseydıkı senden sıkıldım bunaldım sevgım bıttı deseydı kımse kımseye hep destek oluyo dıye yada emek verıyo dıye gıtmemezlık edemez olur hepımız ınsanız canımı acıtan bana deger vermeden gıtmesı cunku ayrılmanında bı ahlaki yonu var en azından bunu yapıp hoscakal dıyıp gıdebılırdı 5 senem gectı benım onunla yanındayken yuzyuze konussa cok daha degerlı hıssetırırdı bana kendımı sımdı hıc bı anlam tasımamısım bosuna kurek cekmısım aramam artık arammaın sebebıde netlestırmektı cok uzgunum ama bıgun gecıcek bılıyorum

Back
X