Tek çare zaman.
Zamanla unutursun, karşılaştığın zamanda ben bunumu deli gibi seviyordum dersin.
Hepimizden geçti..
Eski aşkını (deliler gibi sevdiğini ve onsuz yaşamayacağını düşünen olarak) unutamayacağını sanıp yolda gördüğünde selam naber diye soran, Kocasına deli gibi aşık ben..
hala acısı dinmedi.bazen o kadar çok kızıyorum.gidip dövmek istiyorum içimden beddular ediyorum.ama bazen de hiç toz konduramıyorum.kalbim ağrıyor..aşkta gurur olmaz biliyorum hergün msj çekiyorum ona...bazen kızıyrum neden bıraktın beni diye bazen dde tekrar dönelim eski günlere çok mutlu olucaz diye....napıcam nasıl unutucam bilmiyorum..herşey onu hatırlatıyor bana.geçen gün arkadaşlarla konuşurken merhamet kelimesi geçti.hemen onu hatırladım..hep bana çok merhametliydim derdi bana.ya herşey onu hatırlatıyr bana..onun sevdiği kıyafetlerimi bile giymiyrum kaldırdım.hemen gözlerim doluyor yalvarıyorum Rabbime unutacak bişeyler ver bana..derdim hep bu insanlar neden bu kadar ağlar ne var ki giden gitmiştir diye.başa gelmeyince bilinmiyormuş..ne kadar zormuş..kafayı yemek üzereyim..hergeçen gün daha çok artıyor acım.biliyorum imkansız gibi bir şey tekrar beraber olmamız..dua ediyorum sadece Rabbim dilerse herşey olur.sizde dua edin olurmu bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?