çok kötüyüm öleceğim bu gece...

off kızlar bilmiyorum cok kötüyüm polise şikayet edeceğimi söyledim gerçektende edicem kimse bna iftira atamaz.. ama benım üzüldüğüm bana hiç güvenmemiş inanmamış :14:

ayy bende çok merak ettim yap hemen aynen polise gidiyorum yarın şikayetçi olucam de

canım sakin ol sevgilinle de sakin sakin konuş.bağırark ve ağlayarak konuşanlar suçluluk psikolojisidir diye düşünürler.aç telefon gayet sakin bir sekilde: canım .-polise gidelim sende yargısız infaz yapma hemen benim yanımda olman gerekrken böyle davranman hiç doğru değil.sonradan pişman olacağın işler yapma de.
cool ol vicdanın rahat ..ok baby

off kızlar bilmiyorum cok kötüyüm polise şikayet edeceğimi söyledim gerçektende edicem kimse bna iftira atamaz.. ama benım üzüldüğüm bana hiç güvenmemiş inanmamış :14:

peki ne dedi erkek arkadaşın ve gerçektende sabah erkenden gidip şikayet et:34:

yok öyle bişey yapmaz numarayı ben verdım onun haberi bile yoktu bu yaşadığım yer cok berbat bi yer erkekleri kız görmemiş gibi sadece benım hakkımda değil bi çok kız hakkında söylüyolar.. bazı arkadaslar madem bi sucun yok sakin ol demişler ama nasıl sakin olayım sevgilim benım bi suçum yokken ayrılıcaz diyo ve ben onsuz yapamam :14:

E böyle bir durumda sevgilimize söyleyeceğimizi herkes bilir. Hatta babamızdan önce sevgilimize anlatırız bu durumu. Bunu düşünmek zor değil.

Hadi sevgiline haber verdin. O aradı konuştu. Ama bağırıp çağırıp susturma amaçlı değil. "İşin doğrusunu öğrenmek" amaçlı. Sonra hala yalan söylediler, başka numaralar verdiler. Gitti sevgilin onları da aradı. Onlar da aynı şeyi söyledi. Çok garip.

Bir kere dalga geçen insan o noktada durur, telefonlarını açmaz. Kaçar.

Bu durumla sevgilinin seni soktuğu durum o insanların seni düşürdükleri durumdan da daha beter.

Bence haberi vardı en başından ve kendisi yaptırdı. İyice ölç tart derim.

ay ne iğrenç insanlar var ya pislikler kim yaptıysa bu ne demek ya .canım polise şikayet et keşke hiç sevgiline söylemeseydin ya off çok fena bir durum .

çok iyi anlaşıyoruz normalde ama böyle vakalar bi türlü peşimizi bırakmadı yemınler ettim ben kuaförde hiç bişe yapmadım ama inanmıyo bana yani inansam bile soğudum senden dedi :14:

canim benim peki nasil bole bisey olabilio
yada senin daha onceden eski erkek arkdaslarinla yakinlasman oldumuki..
hani kucuk yerlerde boyle seyler duyylur..
hem bu kadar kolaymi birine iftira atmak
yani tem telini bilecekler hem simini bilecekler..
kolayca boyle biseyi dile getirecekler
yarin savciliga ver dilekceni.
benim anlamadigim ben erkek arkasinin yerinde olsam bu numarayi dagitirm tum tanidiklarima
tek tek arttirir
yanlis numara dedirtir kapatirim
taki bu numara kapatilincaya kadar....:1:

çok iyi anlaşıyoruz normalde ama böyle vakalar bi türlü peşimizi bırakmadı yemınler ettim ben kuaförde hiç bişe yapmadım ama inanmıyo bana yani inansam bile soğudum senden dedi :14:

benim anlamadigim ben erkek arkasinin yerinde olsam bu numarayi dagitirm tum tanidiklarima
tek tek arttirir

canım sakin ol sevgilinle de sakin sakin konuş.bağırark ve ağlayarak konuşanlar suçluluk psikolojisidir diye düşünürler.aç telefon gayet sakin bir sekilde: canım .-polise gidelim sende yargısız infaz yapma hemen benim yanımda olman gerekrken böyle davranman hiç doğru değil.sonradan pişman olacağın işler yapma de.
cool ol vicdanın rahat ..ok baby

yok ağlamadımda bağırmadımda sakin konuştum bana inanmaya başladı sanırım ama soguk davranıyo öğrenecekmiş bu durumu bende öğren ben rahatım dedim.

okuyunca aklıma ilk gelen sevgilinin kendisinin yaptırdığı oldu.Belki de ayrılmak istiyodu bahane bulamadı.Çünkü seven insan bu kadar çabuk yargısız infaz yapamaz....

yok ağlamadımda bağırmadımda sakin konuştum bana inanmaya başladı sanırım ama soguk davranıyo öğrenecekmiş bu durumu bende öğren ben rahatım dedim.

lütfen polise git.polis konusunda erkek arkadaşın ne diyor:34:

tek tek arttirir

bu kişilerle benım hiç bi alakam yok eski cıktıgım falanda değil öyle olsa adam ben sedanın eski cıktıgıyım der ama öyle bişe demiyo bi kaç arkadas toplanmışlar sedayla bişeyler yaşadık diyolarmış bu de bunları kuaför salonunda yaşamışız böle bişe olabilir mi ya hem bana da benı tanımadın mı falan demesi gerekmez mi neden senın hayranınım desin ki özkan ismini ilk defa duydum bu ısımde ne normal ne de erkek arkadasım olmadı :14: deliricem kafayı yicem

okuyunca aklıma ilk gelen sevgilinin kendisinin yaptırdığı oldu.Belki de ayrılmak istiyodu bahane bulamadı.Çünkü seven insan bu kadar çabuk yargısız infaz yapamaz....

Ya seven insan ön yargısız yapmaz diyorsunuz aynen katılıyorum.zaten sevmeye zamanları olduysa ve seviyorsa o kişi tanıyordur buna nasıl inanırki? Benim sevgilim hakkında biri bana bişi dese ben tutup inanmam yani bu ne saçmalıktır cidden sevgiliniz yaptırmış olabilir

sevgilin seni 2 yıldır zerre kadar tanımamış.

yazık ya bu erkeklerin çoğu kıt beyinli

ben kötü bişey yapmadım ister inan ister inanma dersen emin ol inanır.sen onu ikna etmeye çalışıyosun ya o yüzden inanmıyo.

erkek arkadaşına polise gideceğini söyledin mi:34:

lütfen polise git.polis konusunda erkek arkadaşın ne diyor:34:

bişe demedi canım bi kahve ismi vermişler orda takılıyolarmış hep bana sordu böyle bi kahve varmış die ama nerdeyse bu ilçenin çıkısında kalıyo ordan geçmem bile imkansız benım kuzenımın erkek arkadasına sordum o söyledi yerini ben duymamıştım bile böyle bi kahve ismi..msj attım ben cok rahatım allahım şahit ki hele de senden sonra asla bi erkege nasılsın die bile sormadım namusumu korudum yolda önüme bakarak yürüdüm belli ki birileri dalga geçmek ıcın benı bulmuş olsun allah büyük onlarında kızları karıları olacak baskada bişe demıyorum yazdım .. o da bilmıyorum bunaldım bıktım artık yazmış :14:

Bencede sana güvenmiosa bırak gitsin dicem ama bırakılmazki dimi:( peki ilişkiniz nasl gidiyo seni istediğin kadar mutlu edebiliyomu?

numarayı vermez olaydın yani. amma da güvensizmiş sana karşı ya. ben nefret ettim sevgilinden ben olsam ben onu terk ederdim asıl

Back
X