çok kötüyüm öleceğim bu gece...

bu nasıl bir iftiradır. Allah korkuları yok mu bunların !!! Rabb'im herkesi korusun böyle bir durumdan. umarım tez vakitte atlatırsın bu felaket olayı ne diyeyim bilemedim gerçekten.:26: arkadaşların dediği gibi polise şikayet etmen en hayırlısı senin için

polise birlikte gidelim de ve polise gitme konusunda ciddi olduğunu söyle:34:

Bencede sana güvenmiosa bırak gitsin dicem ama bırakılmazki dimi:( peki ilişkiniz nasl gidiyo seni istediğin kadar mutlu edebiliyomu?

evet çok mutluyum onunla ben çok iyi bi insandır efendi saygılı kızlarla zerre kadar alakası olmayan birisi 4 yıldır tanışıyoruz 2 yılı arkadaslıkla geçti benı 4 yıldır seviyodu :14:

kızlar dedim sana bu 2 yıl içinde zerre kadar güven sağlayamadıysam yazıklar olsun bana iftira atmak bkadar kolaymış demek Allah biliyo bu olayda ben masumum bi sucum yok ama inanıp inanmamak sana kalmış inanmış olsan bana bu sekılde sormazdın heralde ama bişe demıyorum Allah onlara kendi karılarında kızlarında göstersın dedım ben sana inanmasam sormazdım direk bitti derdim dedi sonrada tmm inanıyorum sana yazmışş :14: ama ben cok üzgünüm bi sucum yokken böyle bişeye maruz kaldım ilişkimizde güven yokmuş :43:

ben ce diğer yorumlardaki gibi polise git şikayet et. sevgilinin içinde ufak bir şüphe varsada doktora gidip kızlık testi yaptırıp koy önüne. sana inanmayan sevgilin utansınn.

ben ce diğer yorumlardaki gibi polise git şikayet et. sevgilinin içinde ufak bir şüphe varsada doktora gidip kızlık testi yaptırıp koy önüne. sana inanmayan sevgilin utansınn.

benım aklımda o var zaten şimdi olmasa bile nişanlıyken gidip kızlık testi alabiliyomussun nişanlınla birlikte gidip bunu o istemese bile sana güvenıyorum deyıp yemınler bile etse alıcam ben kendimden sonuna kadar emınım

benım aklımda o var zaten şimdi olmasa bile nişanlıyken gidip kızlık testi alabiliyomussun nişanlınla birlikte gidip bunu o istemese bile sana güvenıyorum deyıp yemınler bile etse alıcam ben kendimden sonuna kadar emınım

seda cevap verirmisin polise gidecxeğini gerçekten söyledin mi

seda cevap verirmisin polise gidecxeğini gerçekten söyledin mi

söyledim canım cvp vermiştim buna ama gözünden kaçtı heralde.. sevgilim sakinleşti suan sana inanıyorum dedi en son ama ben cvp yazmadım ne yazabilirim ki çöktüm 2 saat içinde resmen nasıl insanlar bunlar benden ne istiyolar :5:

nasıl ya sevgiliyken o testten yaptıramıyoruz mu _? canım Allah herkesi böyle kötü iftiralardan korusun. Sen kendinden sonuna kdr eminsen canını sıkma ama sevgilinde emin olmak istiyorsa o testten yaptır. benimde 2 senelik ilişkim var benim başıma böyle birşey gelse aynısını yapardım koyrdım sevgilimin önüne. tabii seviyorsunda bırakmakta istemiyorsun. bak bence ya aranızı bozmak isteyen birileri yaptı ya da sevgilin planladı ama sevgilin yaptı diye zannetmiyorum sonuçta 2 yıll yanii sevgilinin böyle bir şey yapıp yapmayacağnı tahmin edebiliyorsundur.

Son düzenleme:
söyledim canım cvp vermiştim buna ama gözünden kaçtı heralde.. sevgilim sakinleşti suan sana inanıyorum dedi en son ama ben cvp yazmadım ne yazabilirim ki çöktüm 2 saat içinde resmen nasıl insanlar bunlar benden ne istiyolar :5:

yani polise gideceğim dedikten sonra sana inanmaya başladı:26:

lütfen mutlaka git polise

arkadaşım dışardan söylemesi koly tabii diye düşünebilirsin ama bu ilişkinin geleceği yok... üzgünüm ama bu böyle... hayatını sürekli bir şeylerin peşinde kendini kanıtlamaya çalışara<k geçiremezsin...

Biri iftira attı ve sevgiliyi inandırmak lazım diye kızlık testi filan yaptırılmaz. Saçmalayın; yahu sana inanıyorsa böyle inansın. İnanmıyorsa bence sen sevgilini gözden geçir derim ben. Böyle bir iftirada güveni sarsılıyorsa, evlenince (Allah korusun) bir iftirada kadın cinayetlerine kurban gidebilir ya da en iyi ihtimal şiddete maruz kalabilirsiniz. Töbe töbe...

Ne kızlık testi ya ? Kim ki o ?
Ay şaka gibi... Ben , jinekoloğa ultrason için bile giderken geriliyorum, sen doktora gidip nasıl baktıracaksın ?
Şaka gibi. İnanmazsa inanmasın. Yok böyle bir şey yani.
Bir ilişki de, güven sevgiden daha önemlidir.
Güven yoksa, o ilişki yürümez.​

nasıl ya sevgiliyken o testten yaptıramıyoruz mu _? canım Allah herkesi böyle kötü iftiralardan korusun. Sen kendinden sonuna kdr eminsen canını sıkma ama sevgilinde emin olmak istiyorsa o testten yaptır. benimde 2 senelik ilişkim var benim başıma böyle birşey gelse aynısını yapardım koyrdım sevgilimin önüne. tabii seviyorsunda bırakmakta istemiyorsun. bak bence ya aranızı bozmak isteyen birileri yaptı ya da sevgilin planladı ama sevgilin yaptı diye zannetmiyorum sonuçta 2 yıll yanii segilinin böyle bir şey yapıp yapmayacağnı tahmin edebiliyorsundur.

bilmıyorum ki yaparlar mı tek basıma gittiğimde ama ben sanmıyorum adam sen kendınden emınsen bakmaya gerek yok der gibime geliyo.. evlilik öncesi evraklarda artık kızlık zarının nasıl yapıda oldugu falan bunları öğrenebiliyomussun yanı esnek diyelim doktor önceden söyluyo eşinde ona göre davranıyo... onun yaptırdıgına ihtimal vermem öyle bişe yapmaz ama bizim ayrılmamızı isteyen birileri olabilir.. daha öncede tl attırırken mecbur numara verıyoruz ya bende dogal olarak söyledım numaramı cocuk msj atmış merhaba falan die tl yüklettıgım yerdeki cocuk ama allahtan uzamadı o konu sevgilim aradı bidaha msj atmıcaksın dedı o da atmadı ama o dağıtmış olabilir yani :14:

yani polise gideceğim dedikten sonra sana inanmaya başladı:26:

lütfen mutlaka git polise

yok ondan sonra değil ona takılmadı bile sinirliydi cunku ben öyle bi kahveyi bilmediğimi söyledim iftira atıldgını falan ondan sonra sana inanıyorum dedi of ya saçma şeyler yazabilirim kusuruma bakmayın cok üzgünüm :14:

Ne kızlık testi ya ? Kim ki o ?
Ay şaka gibi... Ben , jinekoloğa ultrason için bile giderken geriliyorum, sen doktora gidip nasıl baktıracaksın ?
Şaka gibi. İnanmazsa inanmasın. Yok böyle bir şey yani.
Bir ilişki de, güven sevgiden daha önemlidir.
Güven yoksa, o ilişki yürümez.​

haklısınız güven cok önemli ona da söyledim güven yoksa olmaz zaten dedim :14:

bence onlarn kim olduğunu öğrenmeyede bak

Son düzenleme:
Yarın ilk işin savcılığa verip kim olduğunu öğrenmek olsun!kim yaptıysa da bırakma peşini dava aç!
Erkek arkadaşın için değil gururun için..çok ağır olmuş kanım ondu

Back
X