kimsem yokki kime dövdürücem kım olduklarını zaten bilmıyorum bi abim babam falan olsaydı anlatırdım durumu gider hallederlerdi ama kımsem yok![]()
ah canım ya....
sevgilin seni haketmiyo adam gibi arkanda duramamış malesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsem yokki kime dövdürücem kım olduklarını zaten bilmıyorum bi abim babam falan olsaydı anlatırdım durumu gider hallederlerdi ama kımsem yok![]()
keşke hemen sevgiline anlatmasaydın....
tanımıyorum sizi diyip suratına kapatsaydın....
daha iyi anlaşılırdı olayın boyutu...
kendileri bu ilçede oturduklarını hatta hep takıldıkları kahveyi söylemişler sevgilimde sordu bana böyle bi kahve varmış biliyomusun dıe bilmıyodum kuzenımın sevgilisine sorduk o biliyomus söyledi yanı il ilçe bilgilerini biliyorum evet sevgilimle 2 bucuk saatlik mesafe var aramızda![]()
Bence bu olay sana bi yandan iyi bi yandan kötü olmuş kötü olması böyle pisliklerin sana iftira atmaları sevgilinle aranı bozmaları iyi olan bu olay sayesinde sevgilinin ne mal oldugu ortaya çıkmasıdır k.bakma ama öyle.
nefret ediyorum herşeyden benım doğmam suçmuş zaten herşey benı buluyo hep üzülen benım iftiraya uğrayan benım abuk sabuk insanlar benı bulur şuan bu derdimi anlatacagım bi arkadasım bile yok okadar yalnızım ki kuzenime anlattım o da cok şaşırdı ki o en yakın şahidimdir benım![]()
seda hemen yarın polise git ve sonuçlandıktan sonra erkek arkadaşınla ilişkini tekrar gözden geçir.seni hiç haketmiyor.![]()
nefret ediyorum herşeyden benım doğmam suçmuş zaten herşey benı buluyo hep üzülen benım iftiraya uğrayan benım abuk sabuk insanlar benı bulur şuan bu derdimi anlatacagım bi arkadasım bile yok okadar yalnızım ki kuzenime anlattım o da cok şaşırdı ki o en yakın şahidimdir benım![]()
Senin doğman hiçte suç değil bir kere öncelikle şükür et isyan etmeyide bırak her şerde bir hayır vardır cnm tmm anlıyorum seni elbet üzülüceksin ama bu kadar da kendini aşalama herkezden önce kendine değer vermelisin önce benim sonra sevdiklerim diceksin ve cigeri 5 para etmez adamlar için ise göz yaşı dökmüceksin akıl vermiş gibi oldum ama üzülmeeeeee
bak canım kendini üzme,bu kadar kişi arkandayız.ama polise gitmeyi ihmal etme.erkek arkadaşın için değil kendin için![]()
anladığım kadarıyla polise gitmeyeceksin...
evet canım ya... kendin için git şikayetçi ol.
bu adamların da yaptıkları yanlarına kar kalmasın. ne terbiyesiz insanlar ya!
bulmuşlar kimi kimsesi olmayan kızı yaptıklarına bak!!!
sadece bir dilekçe ile suç duyurusu yapacaksın.
bunu yap ki bir daha sana yanaşmasınlar.
anlamdigim sen kuaförde calistin mi yoksa sadece müsteri olarak mi gittin?
isminizi biliyor,telinizi biliyorlar hemen polise gidin,anneannem,annem ve ben yasiyoruz demissiniz Allah korusun
basiniza bir is getirirler filan,
ya güven filan deniliyorda,ben de sonsuz güveniyorum ama mesela benim sevgilim icin erkek arkadasim icin böyle
cirkin seyler deseler insan yinede düsünür sonucta neden o diye yani bilmiyorum ben olsam sevgilimle ilgili cirkin seyler duysam
ilk basta acabalarim olurdu..
bir erkek icinde bu hos birsey olmaz,kac kisi arayip ne bilim ne yaptik diye kabaca söylüyorlar...
o insanda sok olmustur...
o kadar kisi gördüm ki ,kiz ya da erkek sevgilisini aldatan ama hersey normal davranan yani bunalri göre göre insanda bir acaba paydi olabiliyor...
belkide sevgilin kendi yapti bunu seni denemek icin,senden ayrilmak icin belki gercekten güvensizligi vardi sana bunlari söyledi sende birsekilde itiraf edecektin kimbilir..
ama kim olursa olsun polise git,ya birde o kuaför nasil biryer hani bazi yerler paravan olur ya sen bilmiyorsundur belki nasil birseyki,adam rahatca kuaföerün ismini veriyor..
orada yapilacak is mi?Allah yardimciniz olsun,cok kötü bu durum ben valla sevgilim ne der diye düsünmekten cok bu olayi kim neden yapiyor diye
endiselenirdim yani öyle sevgilisiydim,filan deigl resmen cok cirkin bir iftira atmislar...kücük bir ilcedeyiz diyorsun bunu acikca söylüyorlarsa
allah korusun daha ne derler...polise git,savciliga git ama bu isin pesini birakma..belkide baska biriyle karistiriyorlar ama isim nerden olayi olunca imkani yok
kasitli yapilmis kim yaptiysa yanina birakmayin