Çok kötüyüm 😔

Kendimi_7_im

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
370
389
103
Eşim ile evleneli 2,5 ay oldu . Gözle görülür bi zayıflama vardı eşimde, bu evli kaldığımız süreçte yaklaşık 12 kilo . Korktum ( sağlık personeliyim) ilk aklıma gelen kanser oldu 🥺 Ama bu durum ile ilgili de çok enteresan kendisinin hiçbir şikayeti yok, Ne yorgunluk , ne ağrı , ne halsizlik
Neyse aç karna eşimi dr randevusu alıp tahlil yaptırmaya gönderdim . Sonuçlar geldikçe beynimden kaynar sular döküldü...
kan şekeri 365 , idrarda keton ve glukoz pozitif
Ve daha da kötüsü Ca 19-9 = 67 çıktı 🥺🥺
Aklım durdu . Tanıdığım da arkadaşım da çıksa bu sonuç ; derimki pankreas kaynaklı olduğu için tetiklemiştir. Ama eşim olunca durdu beynim . Araştırılacak dahiliye ve endokrin den ama ben hiç iyi değilim , ya kanserse diye .
Belirtiler onu da gösteriyor inşallah 🙏🏻sadece tip 1 diabet ‘tir. 1,85 boy 27 yaşında 74 kilo çok kafaya taktığımdandamıdır nedir , sanki gözümün önünde eriyor adam. Kafaya taktığımı , üzüldüğümü , Mümkün olduğunca Ona belli etmemeye çalışıyorum . Allahım sen tüm şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun bizim de inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben de ca nedir diye baktım.
Allah korktuğunuza uğratmasın, acil şifalar versin.

CA nedir ki? Dayımın kızı 6 yaşında diyabet 1 e yskslndı yiyor yiyor çok zayıflıyordu dr götürdüler şeker dediler bnce sadece şekerdir allah korktuğunuza uğratmasın

Allah hic birimizi korktugumuza uğratmasın.
Bence de diyabettir.
Tabii o da hoş değil ama aklınıza kanser getirmeyin

Canim sekeri cok yüksek. Koma değeri. Bunyesi sağlammis eşinin masallah. Korkma. Gecmis olsun Rabbim şifasını versin inşallah
Ilaca basladi mi? Zayıflaması normal. Şeker eritiyor onu. Ilaca basladiginda da kilo almaz ama normal seyrinde gider yani

Canim sekeri cok yüksek. Koma değeri. Bunyesi sağlammis eşinin masallah. Korkma. Gecmis olsun Rabbim şifasını versin inşallah
Ilaca basladi mi? Zayıflaması normal. Şeker eritiyor onu. Ilaca basladiginda da kilo almaz ama normal seyrinde gider yani
Hematolije ye gitmişti o da bu sonuca göre endokrine gönderdi . O yüzden ilaç başlanmadı henüz . Orda da boşluk bulunamadığı için dahiliyeye gönderdi . Aile de diabet var , tiroit geçmişi var .allahım inşallah korktuğum gibi olmazda toparlar 🤲🏻🤲🏻

Hematolije ye gitmişti o da bu sonuca göre endokrine gönderdi . O yüzden ilaç başlanmadı henüz . Orda da boşluk bulunamadığı için dahiliyeye gönderdi . Aile de diabet var , tiroit geçmişi var .allahım inşallah korktuğum gibi olmazda toparlar 🤲🏻🤲🏻
Insallah. Kotu düşünme canim.iyi düşün iyi olsun. Cpa enfeksiyon olmuyor mu?

Yok çok şükür kilo vermesinden başka hiçbir sıkıntısı yok
Tam 2 sene once banada oldu. Ben her zaman zayıftım ama birden daha ea zayifladim kemiklerim falan gözükmeye basladi o dönem de nişanlamıştım ,strestendir dedim,düğün stresi ve ara kanama yaşamaya basladim.
Hemen kadin doguma gittim ve TSH 27 çıktı. Ben kist mist diye düşünürken.
Zoru zoruna 1 senede 1,62 ye düştü. Hep oynadilar ilac dozuyla ve tiroit bezim iltihapli. Tiroitte olabilir kocanda. Ancak bana bir radyolog dedi ki,önce hiperdir zayiflamissindir birden sonra uretemeyince hormonu hipo tiroide cevirmis olabilir. Hipo tiroidinde kilo alınıyor çünkü. 2 senede araliklarla 4 kez boyun usg çektirdim tani hep ayni "tiroidit" bu tiroidin Allah tan caresi var. Diyabetinde. Hic sıkma canını. Tekrardan gecmis olsun

Tam 2 sene once banada oldu. Ben her zaman zayıftım ama birden daha ea zayifladim kemiklerim falan gözükmeye basladi o dönem de nişanlamıştım ,strestendir dedim,düğün stresi ve ara kanama yaşamaya basladim.
Hemen kadin doguma gittim ve TSH 27 çıktı. Ben kist mist diye düşünürken.
Zoru zoruna 1 senede 1,62 ye düştü. Hep oynadilar ilac dozuyla ve tiroit bezim iltihapli. Tiroitte olabilir kocanda. Ancak bana bir radyolog dedi ki,önce hiperdir zayiflamissindir birden sonra uretemeyince hormonu hipo tiroide cevirmis olabilir. Hipo tiroidinde kilo alınıyor çünkü. 2 senede araliklarla 4 kez boyun usg çektirdim tani hep ayni "tiroidit" bu tiroidin Allah tan caresi var. Diyabetinde. Hic sıkma canını. Tekrardan gecmis olsun
Tiroit de olabilir diye düşündüm annesinde de var onun da troit bezleri alınmış . Bu hafta içi detaylı tahlil bakılacak rabbim hayırlısını göstersin dermansız dert vermesin . Size de çok geçmiş . Allahım bir daha göstermesin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Back
X