Çok kötüyüm 😔

Eşim ile evleneli 2,5 ay oldu . Gözle görülür bi zayıflama vardı eşimde, bu evli kaldığımız süreçte yaklaşık 12 kilo . Korktum ( sağlık personeliyim) ilk aklıma gelen kanser oldu 🥺 Ama bu durum ile ilgili de çok enteresan kendisinin hiçbir şikayeti yok, Ne yorgunluk , ne ağrı , ne halsizlik
Neyse aç karna eşimi dr randevusu alıp tahlil yaptırmaya gönderdim . Sonuçlar geldikçe beynimden kaynar sular döküldü...
kan şekeri 365 , idrarda keton ve glukoz pozitif
Ve daha da kötüsü Ca 19-9 = 67 çıktı 🥺🥺
Aklım durdu . Tanıdığım da arkadaşım da çıksa bu sonuç ; derimki pankreas kaynaklı olduğu için tetiklemiştir. Ama eşim olunca durdu beynim . Araştırılacak dahiliye ve endokrin den ama ben hiç iyi değilim , ya kanserse diye .
Belirtiler onu da gösteriyor inşallah 🙏🏻sadece tip 1 diabet ‘tir. 1,85 boy 27 yaşında 74 kilo çok kafaya taktığımdandamıdır nedir , sanki gözümün önünde eriyor adam. Kafaya taktığımı , üzüldüğümü , Mümkün olduğunca Ona belli etmemeye çalışıyorum . Allahım sen tüm şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun bizim de inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Diyabet gibi gözüküyor , kullandığı ilaç var mı o da diyabeti tetikler . İnşallah bir şey yoktur

İnsan, söz konusu sevdiği biri olunca hemen en kötü senaryo geliyor aklına değil mi? Rabbim güzel ve temiz sonuçlar versin.

En Kötüsünü düşünmeyin hemen belki diyabettir. inşallah sandığınız gibi korkulacak birşey çıkmaz allah'ın izniyle.

Back
X