- 3 Şubat 2025
- 854
- 1.221
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
Bat'a 2-3 gün falan kaldı yumurtlamadan beri göğüs ucumda ağrı vardı ki normalde asla olmaz en son bu ağrıyı hissetiğimde ikizlerime hamileydim (kaybettim). Yine kesin hamileyim dedim 3 gündür test yapıyorum negatif sadece bir tanesi yalancı pozitif oldu. Normalde belirtilere pek inanmam ama bu göğüs ucu ağrısı sadece gebeliğimde olunca çok umutlanmıştım hayal kırıklığına uğradım. Burdan dönmez biliyorum
Ekimde 6 senem dolacak onca tedavi onca uğraş elde var 0. Eşimde bir sorun yok, bende de sadece ultrasonda pco görünümü var ama 5-6 aydır yumurtlamam da düzene girmişti. En son çarem tüp bebek yaparız diye düşünüyordum ama o bile negatif oldu artık kullanabileceğim alternatifim kalmadı çaresiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kötüyüm çoookkkk...
İnşallah Rabbim nasip eder

Ekimde 6 senem dolacak onca tedavi onca uğraş elde var 0. Eşimde bir sorun yok, bende de sadece ultrasonda pco görünümü var ama 5-6 aydır yumurtlamam da düzene girmişti. En son çarem tüp bebek yaparız diye düşünüyordum ama o bile negatif oldu artık kullanabileceğim alternatifim kalmadı çaresiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kötüyüm çoookkkk...
İnşallah Rabbim nasip eder