Çok kötüyüm 😔

marmelad01

İnşallah bir gün🩶
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
854
1.221
28
Bat'a 2-3 gün falan kaldı yumurtlamadan beri göğüs ucumda ağrı vardı ki normalde asla olmaz en son bu ağrıyı hissetiğimde ikizlerime hamileydim (kaybettim). Yine kesin hamileyim dedim 3 gündür test yapıyorum negatif sadece bir tanesi yalancı pozitif oldu. Normalde belirtilere pek inanmam ama bu göğüs ucu ağrısı sadece gebeliğimde olunca çok umutlanmıştım hayal kırıklığına uğradım. Burdan dönmez biliyorum😔
Ekimde 6 senem dolacak onca tedavi onca uğraş elde var 0. Eşimde bir sorun yok, bende de sadece ultrasonda pco görünümü var ama 5-6 aydır yumurtlamam da düzene girmişti. En son çarem tüp bebek yaparız diye düşünüyordum ama o bile negatif oldu artık kullanabileceğim alternatifim kalmadı çaresiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kötüyüm çoookkkk...
İnşallah Rabbim nasip eder🙏😔

Merhaba rabbim ol dediği zaman olur üzülmeyin 😞 ben de 6 aydır deniyorum bu 7. Ay olacak, pco görünümü var adetlerim düzenli ama maalesef hala yok. Allahtan umut kesilmez

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Çok bunaldım artık güçlü kalamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum 😭😭

Bat'a 2-3 gün falan kaldı yumurtlamadan beri göğüs ucumda ağrı vardı ki normalde asla olmaz en son bu ağrıyı hissetiğimde ikizlerime hamileydim (kaybettim). Yine kesin hamileyim dedim 3 gündür test yapıyorum negatif sadece bir tanesi yalancı pozitif oldu. Normalde belirtilere pek inanmam ama bu göğüs ucu ağrısı sadece gebeliğimde olunca çok umutlanmıştım hayal kırıklığına uğradım. Burdan dönmez biliyorum😔
Ekimde 6 senem dolacak onca tedavi onca uğraş elde var 0. Eşimde bir sorun yok, bende de sadece ultrasonda pco görünümü var ama 5-6 aydır yumurtlamam da düzene girmişti. En son çarem tüp bebek yaparız diye düşünüyordum ama o bile negatif oldu artık kullanabileceğim alternatifim kalmadı çaresiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kötüyüm çoookkkk...
Çok geçmiş olsun benim de bi kaybım var sizi çok iyi anlıyorum ve o gebeliğimde ne belirtim varsa birkaç ay aynısını yaşadım ama sonuç hüsran oldu. Şu gönül sızımızın dinmesine o kadar çok ihtiyacımız var ki sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden biz de 6ncı yıla gireceğiz ve sadece 1 kere hamilelik oldu o da olmadı eşmde de bende de problem yok .
Rabbim bekletiyor ve güzelleştiriyor buna inanıyorum bir yerden imtihan olmak zorundayız o yüzden evladımı kucağıma aldığımda imtihan olmaktansa gecikmesiyle imtihan daha kolay . Allah hepimizin imtihanını azaltsın en yakın en güzel zamanda kucağımıza aldırsın sağlıklı evlatlarımızı

Kilon ne canım ?

Çok geçmiş olsun benim de bi kaybım var sizi çok iyi anlıyorum ve o gebeliğimde ne belirtim varsa birkaç ay aynısını yaşadım ama sonuç hüsran oldu. Şu gönül sızımızın dinmesine o kadar çok ihtiyacımız var ki sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden biz de 6ncı yıla gireceğiz ve sadece 1 kere hamilelik oldu o da olmadı eşmde de bende de problem yok .
Rabbim bekletiyor ve güzelleştiriyor buna inanıyorum bir yerden imtihan olmak zorundayız o yüzden evladımı kucağıma aldığımda imtihan olmaktansa gecikmesiyle imtihan daha kolay . Allah hepimizin imtihanını azaltsın en yakın en güzel zamanda kucağımıza aldırsın sağlıklı evlatlarımızı
2.5 sene oldu kaybedeli ama dah dün gibi acısı kalbimde. En azından bir tane olsa yaramı hafifletirdi ama olmuyor bu acıyla hayatıma devam ediyorum. İnşallah en kısa zamanda Rabbim en güzelini nasip eder bekleyen herkese. İsyan etmek istemiyorum ama yorulduğumu hissediyorum

Kilon ne canım ?
82-83 civarı aslında çok zayıf bir kızdım ikizlerimi 28 haftada erken doğumla kaybettim ve doğumdan 7-8 ay sonra hızla kilo almaya başladım çok diyet yaptım ama fayda etmiyor. Hamile kalmadan önce 65dim. Hele bekarken 48dim ahh o günler ne güzelmiş

82-83 civarı aslında çok zayıf bir kızdım ikizlerimi 28 haftada erken doğumla kaybettim ve doğumdan 7-8 ay sonra hızla kilo almaya başladım çok diyet yaptım ama fayda etmiyor. Hamile kalmadan önce 65dim. Hele bekarken 48dim ahh o günler ne güzelmiş
Canım Forum’da bir çok bildirim gelmişti senin bildiriminin üzerine bastım ben daha yeni gebeyim Rabbim nasip etsin inşallah keseyi bu hafta görmeye. Her zaman dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Rabbim kimin gönlüne düşürüyorsa kucağına da düşürmeyi nasip etsin. İnşallah hamile kaldıktan sonra burada benim gibi durumu olanlara yardımcı olacağıma söz vermiştim kendimce. Dediğim gibi önce nasip Allah isterse olur. Ben de bekarken senin kilo o aralığındaydım ve hamile kaldığımda da 62 63 kiloydum yani şu an hala o kilodayım. Sana bir anda kilo ver diyemem ama diyeceğim en önemli şey evde hareket etmen spor salonuna da git demiyorum sana kendi hikayemi daha sonra kısaca anlatırım ya umut olsun diye. Evce hareket et sabahları aç karınla karnını içine çek Vakumlama diyorlar sanırım buna bunu bir hafta on gün iki hafta yapabildiğinde yapmaya çalış hatta yapabiliyorsan sıkı diyete gir sana şöyle söyleyebilirim 63 kg olduğumu görünce kilo vermem gerektiğini düşündüm aslında gebelik için değil görümcemin nişanı vardı iki hafta sonra aldığım elbise olmaz diye korktum hâlbuki oluyordu ama çok dar olmasını istemiyordum tesettürlü olduğum için 2 kg 3 kg verirsem yerinde olur diye düşündüğüm için evde her sabah spor yaptım hatta sadece sabahları değil yemek yaparken hareket ettim uzanırken hareket ettim ne bileyim merdivenleri hızlı hızlı inip çıkmaya çalıştım sadece iki ya da üç gün çok sıkı bir diyet yaptım ve ben o ay hamile olduğumu öğrendim kistlerim vardı iki tane doktor onu yok etmek için doğum kontrol hapı gibi bir hap vermişti bir sonraki ay tedaviye başlayacaktım yani gebe kaldığımı öğrendiğimi hiçbir şekilde olmaz diye düşünmüştüm dediğim gibi Allah ol derse olur öncelik o ama sen de elinden geleni yap

Üzülme ya hepimizi ağır imtihanlardan geçiyoruz silkelen kalk elini yüzünü bi yıka kendine gel bi da denersin olmazs bi da denersin lütfen düşürme yüzünü

Merhaba abimin 8 sene cocugu olmadı. Kaç tane tup bebek yaptılar bilmiyorum ama 3 4 rahat vardır. Aşılamaya vs.
Sonunda 3 lerim oldu. Sonra olmaz derken 4. Geldi.
Umutsuz olmayın. Saglikli yiyecekler ve yürüyüşle , diyetisyen desteği de alın tabi, kilo vermeye calisin. Biraz kendinizi dinlendirin bu süreçte, akışına bırakın. Kafanızın dağılması gerekiyor

Canım Forum’da bir çok bildirim gelmişti senin bildiriminin üzerine bastım ben daha yeni gebeyim Rabbim nasip etsin inşallah keseyi bu hafta görmeye. Her zaman dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Rabbim kimin gönlüne düşürüyorsa kucağına da düşürmeyi nasip etsin. İnşallah hamile kaldıktan sonra burada benim gibi durumu olanlara yardımcı olacağıma söz vermiştim kendimce. Dediğim gibi önce nasip Allah isterse olur. Ben de bekarken senin kilo o aralığındaydım ve hamile kaldığımda da 62 63 kiloydum yani şu an hala o kilodayım. Sana bir anda kilo ver diyemem ama diyeceğim en önemli şey evde hareket etmen spor salonuna da git demiyorum sana kendi hikayemi daha sonra kısaca anlatırım ya umut olsun diye. Evce hareket et sabahları aç karınla karnını içine çek Vakumlama diyorlar sanırım buna bunu bir hafta on gün iki hafta yapabildiğinde yapmaya çalış hatta yapabiliyorsan sıkı diyete gir sana şöyle söyleyebilirim 63 kg olduğumu görünce kilo vermem gerektiğini düşündüm aslında gebelik için değil görümcemin nişanı vardı iki hafta sonra aldığım elbise olmaz diye korktum hâlbuki oluyordu ama çok dar olmasını istemiyordum tesettürlü olduğum için 2 kg 3 kg verirsem yerinde olur diye düşündüğüm için evde her sabah spor yaptım hatta sadece sabahları değil yemek yaparken hareket ettim uzanırken hareket ettim ne bileyim merdivenleri hızlı hızlı inip çıkmaya çalıştım sadece iki ya da üç gün çok sıkı bir diyet yaptım ve ben o ay hamile olduğumu öğrendim kistlerim vardı iki tane doktor onu yok etmek için doğum kontrol hapı gibi bir hap vermişti bir sonraki ay tedaviye başlayacaktım yani gebe kaldığımı öğrendiğimi hiçbir şekilde olmaz diye düşünmüştüm dediğim gibi Allah ol derse olur öncelik o ama sen de elinden geleni
İnşallah sağlıcakla kucaklarsın bebeğini canım🙏
Aslında evimiz büyük gün içinde yeteri kadar hereket ediyorum. Spor değil ama yan gelipte yatmıyorum. İşk gebeliğimde bende iki ay doğum kontrol hapı gibi birşey kullanmıştım bıraktığım ayda hamile kalmıştım. İnşallah isteyen herkese nasip olur

Merhaba abimin 8 sene cocugu olmadı. Kaç tane tup bebek yaptılar bilmiyorum ama 3 4 rahat vardır. Aşılamaya vs.
Sonunda 3 lerim oldu. Sonra olmaz derken 4. Geldi.
Umutsuz olmayın. Saglikli yiyecekler ve yürüyüşle , diyetisyen desteği de alın tabi, kilo vermeye calisin. Biraz kendinizi dinlendirin bu süreçte, akışına bırakın. Kafanızın dağılması gerekiyor
Ay maşallah ne güzel. Galiba dediğiniz gibi kendimi dinlendirmem gerekiyor çok kasıyorum.

İnşallah sağlıcakla kucaklarsın bebeğini canım🙏
Aslında evimiz büyük gün içinde yeteri kadar hereket ediyorum. Spor değil ama yan gelipte yatmıyorum. İşk gebeliğimde bende iki ay doğum kontrol hapı gibi birşey kullanmıştım bıraktığım ayda hamile kalmıştım. İnşallah isteyen herkese nasip olur
Rabbim sana da nasip etsin inşallah 🙏

2.5 sene oldu kaybedeli ama dah dün gibi acısı kalbimde. En azından bir tane olsa yaramı hafifletirdi ama olmuyor bu acıyla hayatıma devam ediyorum. İnşallah en kısa zamanda Rabbim en güzelini nasip eder bekleyen herkese. İsyan etmek istemiyorum ama yorulduğumu hissediyorum
Benim de tam 2 sene oldu kaybedeli. Hatta dün yapay zekayla eşimle benim kucağımda bebekle fotoğraf yaptım hep aklıma kaybettiğim bebeğim geldi saatlerce ağladım seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve o sızına şefkatle sarılıyorum. Çok güzel günler yaşayacağız unutma olur mu

Benim de tam 2 sene oldu kaybedeli. Hatta dün yapay zekayla eşimle benim kucağımda bebekle fotoğraf yaptım hep aklıma kaybettiğim bebeğim geldi saatlerce ağladım seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve o sızına şefkatle sarılıyorum. Çok güzel günler yaşayacağız unutma olur mu
Bende yapmıştım bir ara yapay zekayla. Kızımın fotosunu çekememiştim ama oğlumun küvezdeki fotosu var bakıp bakıp ağlıyorum keşke kucağımda olsaydınız diyorum. Bu kötü günlerin geçmesini çok istiyorum bizde mutlu olalım inşallah

Back
X