• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kötüyüm.. Suan agliyorum

Arkadaşta zaten kocanızı alında dönün demedi sanırım. Ailenizin yanına dönerseniz çalışmanız kolay olur diye düşünmüş olsa gerek. Hem iş bulma bakımından hem de yabancı dilin size avantaj olduğu için.
Ailenizde yaşadığınız ülkede ise onlar bu durumunuza ne diyor peki?

Kendi ailemde bu durumdan pek memnun degil. Babama kalsa bugün yanina alcak beni. Elimden geldigince kurtarmaya calistim hep yuvami. Hem esimi sevdigim icin hemde oglum icin..

Kendi ailemde bu durumdan pek memnun degil. Babama kalsa bugün yanina alcak beni. Elimden geldigince kurtarmaya calistim hep yuvami. Hem esimi sevdigim icin hemde oglum icin..
Ama böyle de olmazki. Senin sinirlerin iyice yıpranıyor işte. Bu sinir stres zamanla birikir, senden hastalık olarak çıkar Allah korusun. Büyükler bari karşılıklı konuşsun bu durumu.
Sorumsuz erkek gerçekten çekilmez. Çocuğunla ilgileniyor mu en azından? Sizinle vakit geçiriyor mu?

Mrb,
Suan okadar kötüyüm ki elim ayagim titriyor agliyorum. Esimle kavga ettik. Zaten 2 senedir bi iyi bi kötü geciyor zamanimiz. 4 senelik evliyim. Bir oglum var. 2 senedir kaynanamla birlikte yasiyorum buraya tasindigimizdan beri hersey ters gidiyor. Yurtdisinda yasiyorum. Esim calismiyor. Devletten yardim aliyorduk. Sagolsun sayesinde ordanda atildik. Kiraya cikmak istemiyor. Calismicam diyor. Sonuda patladim agzima geleni saydim. Bundan öncede cok büyük kavgalar ettik ama hep düzelten ben oldum niye? Cocugum icin :KK43: zaten ne yapiyorsam oglum icin yapiyorum. Kendimde yarim günlük is bakiyorum nezamandir ama kücük sehirde oturdugumuz icin bulamiyorum. Okadar caresizimki evlenmekle hata etmisim diyorum. Severek evlendim ama böyle olacagini bilseydim asla. Okadar fedakarlik yaptimki anlatamam. Karsiliginda hic birsey görmedim. Kafanizi sisirdiysem üzgünüm konusabilecegim kimse yok, icimi dökmek istedim.

Bu çalışmayıp evde oturan adamlara akıl erdiremiyorum sağlıklimisin kardeşim elin ayağın tutuyo mu ee ne diye çalışmıyosun.

Ama böyle de olmazki. Senin sinirlerin iyice yıpranıyor işte. Bu sinir stres zamanla birikir, senden hastalık olarak çıkar Allah korusun. Büyükler bari karşılıklı konuşsun bu durumu.
Sorumsuz erkek gerçekten çekilmez. Çocuğunla ilgileniyor mu en azından? Sizinle vakit geçiriyor mu?

Zaman zaman birlikte vakit geciriyoruz. Bana kalirsa ogluyla yeterince ilgilenmiyor. Ama bunu ona söyledigim zaman kabul etmiyor. Büyükler oturdu konustu kac kere.. Konusurken hersey iyi ama faaliyet yok. Sanirim bu kez sonu kötü bitcek

Bu çalışmayıp evde oturan adamlara akıl erdiremiyorum sağlıklimisin kardeşim elin ayağın tutuyo mu ee ne diye çalışmıyosun.

Bende hayatimda bu tip erkekle ilk defa karsi karsiya geldim. Cok tuhaf. Ama is isden gectikten sonra dogru yüzünü gördüm.

Evet ben evlendikten sonra oraya gittiginizi dusunerek, cocugunuzu alin turkiyeye donun,kocaniz kalsin ingiltrede demek istemistim.
Aileniz ingiltrede ise buraya gelmek elbette cok zor olacaktir sizin icin.Yine tekrarlayayim, bana gore turkiyede cok daha kaliteli bir yasam surebilme ihtimaliniz var.bunu sadece "native speaker" ozelliginizden dolayi soyluyorum.istanbulda, ankarada, izmirde kurslarin arayip bulamadigi ogretmen modelisiniz.hem turkce hem ingilizce konusabiliyorsunuz.ingilizce konusu sadece bir fikir kimbilir daha baska ne meziyetleriniz var.aileniz size destek olmuyor mu? Esinizin durumu hakkinda ne diyorlar?
kendinize ve yavrunuza guzel bir hayat kurabilirsiniz yeter ki kararli olun.

Dil seviyen iyiyse gerçekten yapabileceğin çok şey var Türkiye’de..

Hem de iyi maaşlarda dış ticarette falan çok rahat iş bulabilirsin.

Bir de bizim ülkemizde yaban toprağı çiğneyerek dili orada öğrenmiş insan pek kıymetlidir.

çalışmayan bı erkek bos bı erkektır bence o ev ne istemezkıı ayrıca butun gun evdee ıgrenc bı durum esım yazları 3 ay evde oluyo acayıp can sıkıcıı senın durum daha kotuu bu adamın calısması lazımm

Canım yurt dışında yaşıyorsan boşanmaman için bir neden yok bence. Çünkü oralarda kimsenin medeni hali kimseyi ilgilendirmiyor.

Bu adama dadılık yapmak için mi evlendin sen? Canına yazık vallahi...

Mrb,
Suan okadar kötüyüm ki elim ayagim titriyor agliyorum. Esimle kavga ettik. Zaten 2 senedir bi iyi bi kötü geciyor zamanimiz. 4 senelik evliyim. Bir oglum var. 2 senedir kaynanamla birlikte yasiyorum buraya tasindigimizdan beri hersey ters gidiyor. Yurtdisinda yasiyorum. Esim calismiyor. Devletten yardim aliyorduk. Sagolsun sayesinde ordanda atildik. Kiraya cikmak istemiyor. Calismicam diyor. Sonuda patladim agzima geleni saydim. Bundan öncede cok büyük kavgalar ettik ama hep düzelten ben oldum niye? Cocugum icin :KK43: zaten ne yapiyorsam oglum icin yapiyorum. Kendimde yarim günlük is bakiyorum nezamandir ama kücük sehirde oturdugumuz icin bulamiyorum. Okadar caresizimki evlenmekle hata etmisim diyorum. Severek evlendim ama böyle olacagini bilseydim asla. Okadar fedakarlik yaptimki anlatamam. Karsiliginda hic birsey görmedim. Kafanizi sisirdiysem üzgünüm konusabilecegim kimse yok, icimi dökmek istedim.
Allah yardimcin olsun sen evlenirken böyle olacağını bilemezdin kimse bilemez herhalde kocana ragat geliyo devletten para alma niye calismiyor ki

Malesef eşiniz düzelmez...
Çevremde örnekler çok fazla...Kadıncağız gece pazarına gidiyor.Bişeyler satıyor, Adam evde yatıyor...
çocuğum için katlanıyorum diyorlar..ben de şunu anlamıyorum.Ayrılsanız sadece cocugunuza ve kendinize bakacaksınız...Böyle hem adama hem çocuga hemde kendinize bakıyorsunuz......
bırakın gitsin....Masrafnız azalır:KK14:

Cnm çocuğum için demişsin ama bence başında böyle bir baba ile huzursuz bir evde büyümesi çocugun için çok daha kötü bir durum..

Malesef eşiniz düzelmez...
Çevremde örnekler çok fazla...Kadıncağız gece pazarına gidiyor.Bişeyler satıyor, Adam evde yatıyor...
çocuğum için katlanıyorum diyorlar..ben de şunu anlamıyorum.Ayrılsanız sadece cocugunuza ve kendinize bakacaksınız...Böyle hem adama hem çocuga hemde kendinize bakıyorsunuz......
bırakın gitsin....Masrafnız azalır:KK14:

Esimle aramdaki tek sorun onun calismamasi. Calissa gül gibi gecinip gidecegiz. Oglumla esimin arasinda büyük bir bag var. 1-2 haftaligina ailemin yanina gittigim zaman oglumun babasini nasil özledigini görüyorum. O yüzdende babasindan ayri kalmasin diye katlana bildigim kadar katlanmaya calisiyorum. Artik dogru mu yapiyorum yanlis mi bilmiyorum.

çalışmayan bı erkek bos bı erkektır bence o ev ne istemezkıı ayrıca butun gun evdee ıgrenc bı durum esım yazları 3 ay evde oluyo acayıp can sıkıcıı senın durum daha kotuu bu adamın calısması lazımm

Aynen öyle.. Esler biririni sürekli gördügü zaman zaten hicbirsey yolunda gitmiyor. Günde birkac saat görmek yetiyor. Dogrusuda bu zaten. Ama gel görki ben 7 gün 24 saat görüyorum :)

Cocuguna iyilik yapmiyosunki , boyle bir ortamda buyuterek.
Neden Kayinvalindenle kaliyosunki , yurtdisinda kirani felan oduyolar , yardimda ediyorlar.
Kendine eziyet etme boyle bir adamla olmuyorsa olmuyor ..

Calismayan adamla olmaz.. Siz kendinize gore oglunuz ve kendiniz icin birseyler planlamaya baslmalisiniz.

Aynen öyle.. Esler biririni sürekli gördügü zaman zaten hicbirsey yolunda gitmiyor. Günde birkac saat görmek yetiyor. Dogrusuda bu zaten. Ama gel görki ben 7 gün 24 saat görüyorum :)
ne kadar uzun sure kalırsanız artık bırbırınızden bıkarsınız kaçacak yer ararsınız bı nevıı o çalısmıyosa çocuğa o baksın sız calısın böylece evle çocukla uğraşmanın zorluğunu gorur belkı calısmaya karar verırr

Back
X