çok kötüyüm terkedildim...

1seniseviyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
286
33
68
kızlar 2yıllık sevgilimden ayrıldım onu cok kırdım hakaret ettim ama sonra pişman oldum geri dönmek istedim kabul etmedi ağladım yalvardım sesini bile duymak istemiyorm sana karsı içimde bişey yok böle yaparak daha cok soquturyorsun sırf sen aqlama die senınle barısamam dedi kapattı defalarca aradım bağırdı bana kişiliksizsin yüzsüzsün dedi ewet öleyim dedim msjlar attım afeetmiyor 2yılın hatrı war senı kırmak iştemiyorum yoluna bak diyor ama beni merak ediyor ablama benim nasıl olduğumu soruyor 3gündür aramıyorum kızlar kafayı yemek üzereyim sizce ne yapıyım bu arada biz ayrı sehrlerdeyz yılbası doğm günüm qelmicem boşuna bekleme dedi. yardımcı olan bana nasıl afettiririm kendimi.. (birdaha yaqmıcam desemde adam akıllı konussamda istemiyor) son bi çare söyleyn bana :(

biz etle tırnak gibiydik bana sesini duyduqumda nefes alamıyorm kötü oluyorum neolur arama dedi onunda benmde ailem ewlenecekler gözüyle bakıodu aramazsam acaba özlermi beni? :'( cok ıstırap cekıyorum bunu bilio vicdanını rahtlatmak içinmi acaba cewremdekilere benm piskolojimi soruo yoksa sewdiqi içinmi :(

Kendi haline bırakın üzerina fazla düşmeyin derim..sakinleşince arar sizi.merak etmese ya da sizden nefret etse ablanızada sormazdı ,yani seni merak etmezdi değilmi? Ayrıca nasıl olduda bu kadar sinirlendi ne dedinizki ?

beni kaile almıyordu yada ben beklediğim ilgiyi görmüyordum cok aptalca ayrıldık sen kişiliksizsin kendini ne zannediyorsun bursa kumasımısn vb. sonundada sana hakımı helal etmıyorum dedim :( anlıcanız aslında ben haklıyken sölediklerim yüzünden haksız konumuna qectim :( öfke patmasının kurbanı oldum

Canım ablana seni sormasından ümitlenme, sadece onca yılın hatrına nasıl olduğunu merak etmiştir hala kötümü diye yoksa senide arayıp sorabilirdi. Bi süre daha aramamaya devam et ve hakkında hayırlısını dile

Aynı hatayı bende yaptım bundan 6 ay önce sevgilime defol git hayatımdan dedim bi anlık öfkeyle sonra ne diller döktüm yalvardım resmen birdaha telefonlarıma cevap vermedi ama mesaj atıyordu nadirde olsa tüm cesaretimi toplayıp yanına gittim ve barıştık ama şunu anladım ki ne kadar üstüne düşsen o biraz daha kaçıyor senden.
Sana tavsiyem biraz zaman tanı sen üsteledikçe o kaçacak zaten seviyorsa fazla dayanamaz kendini bu kadar harap etme herşey olacağına varıyor. Hakkında hayırlısı olsun.

daha öncede tartısmıstık yanına gtmiştim ve barısmıstık bana bu sefer yanımada qelme sakın daha kötü olr dedi :(

O zmn biraz zaman tanıyacaksın fazla üstüne gitme yoksa daha kötü olabilir zaten seviyorsa geri döner ama zaman tanıman lazım

KIZLAR AZ ÖNCE ARADIM ONU ÖZLEDİĞİMİ SÖYLEDİM.BASTA BİRAZ SERT CIKTI ALTTAN ALDIM KIZMA DEDİM...SONRA ESKİ GÜNLERİ HATIRLATTIM BENİ SEV NE KADAR BEKLE DERSEN OKADAR BEKLERİM SİNİRLERİN BİRAZ GEÇTİ GALİBA DEDİM BANA BİRAZ ZAMAN VER DEDİ KIZLARRRRRR SİMDİ NE YAPACAĞIM YARIN Bİ KONU VAR ONU KONUSACAĞIZ ÖNEMLİ İKİMZ İÇİNDE... BNM İÇİN TABİ BAHANE =)=)=)=)=) DOĞUM GÜNÜME GELME BEN YANINA GELEYİM DEDİM İŞTE NOLCAK BİLMİORUM ZAMAN İSTEDİ BENDEN YA NE ZAMANMIS YA ÖLECEM ARTIK BENİ AFFETTİĞİNİ MEZARIMIN BASINDA SÖLÜCEK KIZLAR YARDIM EDİN SİMDİ NASIL DAWRANMAM GEREKİRR :s ONU KAZANMAK İÇİN NE YAPAYIM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNN:d:D.D.D.D.D.D.D.D.D.D.D

Bir radyo programını ara bu arada ona mesaj at şunu aç ve dinle lütfen diye haberi olsun
Programda aşkını haykır ve özür dile bi daha da yapmıycam şekerim de:16:
Ben olsam bu tatlılığa kıyamam:ssz:

KIZLAR AZ ÖNCE ARADIM ONU ÖZLEDİĞİMİ SÖYLEDİM.BASTA BİRAZ SERT CIKTI ALTTAN ALDIM KIZMA DEDİM...SONRA ESKİ GÜNLERİ HATIRLATTIM BENİ SEV NE KADAR BEKLE DERSEN OKADAR BEKLERİM SİNİRLERİN BİRAZ GEÇTİ GALİBA DEDİM BANA BİRAZ ZAMAN VER DEDİ KIZLARRRRRR SİMDİ NE YAPACAĞIM YARIN Bİ KONU VAR ONU KONUSACAĞIZ ÖNEMLİ İKİMZ İÇİNDE... BNM İÇİN TABİ BAHANE =)=)=)=)=) DOĞUM GÜNÜME GELME BEN YANINA GELEYİM DEDİM İŞTE NOLCAK BİLMİORUM ZAMAN İSTEDİ BENDEN YA NE ZAMANMIS YA ÖLECEM ARTIK BENİ AFFETTİĞİNİ MEZARIMIN BASINDA SÖLÜCEK KIZLAR YARDIM EDİN SİMDİ NASIL DAWRANMAM GEREKİRR :s ONU KAZANMAK İÇİN NE YAPAYIM YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNN:d:D.D.D.D.D.D.D.D.D.D.D

canım dilerim ayrılmazsınız ama kovaladıkça cidden daha çok kaçar bu da bir gerçek. aşktan ölünmez, eğer seni hak ediyorsa gerçekten sevip bir ömür yanında olacaksa olsun. kendin için hayırlı olanı dile. zorlamakla üç ay beş ay daha gider, sonrası daha çok üzülürsün. oluruna bırak

COK HOSLANCAqını sanmıyorum hatta kızadabilir ayfff ölcem ya 10qündür kafayı yiyecektm ama oda olabilir bitmesin istiyorum ne yapacağım pffff:S suan onun piskolojisini anlamıyorum cunku biz simdiye kadar en fazla 3qun ayrı kaldık

bi sakin ol önce, bırak biraz kendini dinlesin, istemiyorsa zaten ayağına kapansan gelmez.
tut çeneni azıcık, ben de yaptım aynı hatayı çekti gitti dönmedi 4 yılın hatırına...
yılların hatrı olmaz tatlım çenenin hatrı olur. şimdi kafanı boşaltmaya çalış hayıflanıp durma ne kadar uğraşırsan o derece uzaklaşır.
kendine biraz izin ver yüklenme.

kızlar benmle olsun suan tek dileğim o sonrası ne olur bilmem 2seneyi kaldırıp cöpe atamam atmasına izin vermemeliyim biliorum yıpranacaqım ama emn olun o yokken daha kötüyüm

beni kaile almıyordu yada ben beklediğim ilgiyi görmüyordum cok aptalca ayrıldık sen kişiliksizsin kendini ne zannediyorsun bursa kumasımısn vb. Sonundada sana hakımı helal etmıyorum dedim :( anlıcanız aslında ben haklıyken sölediklerim yüzünden haksız konumuna qectim :( öfke patmasının kurbanı oldum

sevgılının yaptıgı yavuz hırsız hesabı olmus
o hakaret etmıs sen kotu bır sey soylememıssın
uzerıne kalkıp bırde ozur dıleyınce egosu tavan yapmıs
emın ol sen aramasaydın o arayacaktı ama sımdı kendınden emın nasıl olsa bensız yapamayacak benı arayacak dıyor
sevgılıyken bu kadar kaba olan yarın aynı evı aynı yatagı paylasırken neler demez

ewet haklısınız baska birini haytına alma dedim sinirlendi kızdı öle seymı olur qibilerinden konustu yarın aramasını beklicem anladımki hala umut war aramayım aradıqında ne deyim bilmiorum ayf 15yasında bi cocuk gbi hissediyrm ne yaqacaqını biilemeyen sağa sola yalpalayan :/

Back
X