Kendine bir kedi alır mısın:)Sukrediyorum her sey icin ama sadece hayatimi normal Insanlar gibi devam ettiremiyorum, insan halinden sıkıldıgı zaman degisir ama ben ne yapacagimi bilmiyorum o dengeli, kimseyle kendini kiyaslamayan ve guzel escuer gitti ona agliyorum... cirkinim icimle de disimla da artik
Kitap oku. Güzel şeylerin anlatıldığı romanlar oku. Türk yazarlardan Fakir Baykurt un romanlarını tavsiye ederim mesela. Müthiş insan tasfirleri var. Anlatımı çok güzel. Başka insanların hikayelerini yaşa. Bazan Hintli ol, bazan ingiliz köylüsü, cüce bile olabilirsin...kraliçe de olabilirsin. Aşık olabilirsin....çocuk olabilirsin. Küçük ağacın eğitimini oku, küçük bir kızılderili oğlan çocuğu ol, onun gibi hisset. Kitaplar harikadır. Kaç kitaplara....boş veeer dünyayı, zaten çivisi çıkmış, sen mi kurtaracaksın. Üzülme, dert etme. Yapabileceğin bir şey varsa yap, gücünün yetmediği şey için de kendini kahretme.Cok kötuyum ve tek basinayim.. dogduguma agliyorum okadar ki gözlerim aciyor artik acamiyorum. Ben bu dunyayin ustesinden gelecek kadar guclu degilim.. cunku kendime yardim bile edemiyorum artik. Anti-depressants aldim EMDR ve CBT tedavisi gördum OKB gecti travma gecti mi bilmiyorum ama tek bildigim birsey var cok hassas olmak tanimadigim bir insana , yaralanan bir hayvana aglamak aci cekmek cok zor. Bu dünya benim icin sadece bir hayal kirikligi ve benim artik kisiligim bozuldu, öfkeliyim takintiliyim korkagim yorgunum tek basinayim sanki.. devam etmeye calisiyorum yasamak icin kendime Nasil yardim ederim bilmiyorum halim yok
Benimde var kedilerim. Biriyle sarılıp uyuduk. Arada bir mıncırıp durdum. O da patisini yüzüme yasladı. Mırıldandı, sadece kedi sahiplerinin bildiği o homurtu sesiyle bemi kendimden geçirdi. Nasıl anlatılır ki. Kalbim eridiKendine bir kedi alır mısın:)
Bütün stresin bütün korkularını alır..
ben de psikolojik çöküşler yaşadım ara ara ama kedim sayesinde herşeyi daha kolay atlatmayı başardım. Üzgünden gelip yanımda sırnaşıyor kucağımda uyuyor herşeyi unutuyorum :)
Biraz da umursamaz olmayı öğretiyorlar.. denemeni tavsiye ederim psikolojini düzelteceğine eminim :) geçmiş olsun..
:):) evet aynen öyle gerçekten..insanın bütün sinirini stresini alıyor yerine mutluluk koyuyor resmen. Bambaşka birşeyBenimde var kedilerim. Biriyle sarılıp uyuduk. Arada bir mıncırıp durdum. O da patisini yüzüme yasladı. Mırıldandı, sadece kedi sahiplerinin bildiği o homurtu sesiyle bemi kendimden geçirdi. Nasıl anlatılır ki. Kalbim eridi
Doğaya yönelin daha çok spor yapın gazete ve Tvden uzak durun buna telefon da dahil. Hiç mi sevdiğiniz şey Yok ne seviyorsanız onu daha çok yapınCok kötuyum ve tek basinayim.. dogduguma agliyorum okadar ki gözlerim aciyor artik acamiyorum. Ben bu dunyayin ustesinden gelecek kadar guclu degilim.. cunku kendime yardim bile edemiyorum artik. Anti-depressants aldim EMDR ve CBT tedavisi gördum OKB gecti travma gecti mi bilmiyorum ama tek bildigim birsey var cok hassas olmak tanimadigim bir insana , yaralanan bir hayvana aglamak aci cekmek cok zor. Bu dünya benim icin sadece bir hayal kirikligi ve benim artik kisiligim bozuldu, öfkeliyim takintiliyim korkagim yorgunum tek basinayim sanki.. devam etmeye calisiyorum yasamak icin kendime Nasil yardim ederim bilmiyorum halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?