• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm yardım eder mısınız??

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cok-buyuk-hata-yaptim.1084519/

Açtığım konu buydu herkes buraya yorum yazmaya devam ediyor gelişmeler için bir konu açtım fakat kimse yazmadı bende tekrar bir başlık açıyorum çok güzel fikir verenler oldu önceki konumun kapatılmasını istedim burdan devam ediyorum

Dün burdan aldığım yorumlarla mesaj atmadım ve üstüne gitmedim akşama doğru " ben gayet sakinim ama fikrim değişmedi o kişi hayatından çıkmadıkça ben yokum sevildiğini unutma yazdı sonra tavrı bu konuda net iki üç kez daha tekrarladı biraz yazistik beni aramasını konuşmak istediğimi söyledim yorgunum ve moralim yok dedi bende iyi geceler dedim teşekkür etti ama dün den beri ne yazdı ne aradı

Çok panik durumdayım sizce ne yapmaliyin

Bu arkadasinizin size karsi bi duygusu var mi?ya da erkek arkadasinizin oyle bi dusuncesi var mieger bu kadar uzuluyorsaniz ve onu geri dondurmeye calisiyorsaniz size olurunu sunmus..arkadasliginizi biterecrksiniz..

Bu arkadasinizin size karsi bi duygusu var mi?ya da erkek arkadasinizin oyle bi dusuncesi var mieger bu kadar uzuluyorsaniz ve onu geri dondurmeye calisiyorsaniz size olurunu sunmus..arkadasliginizi biterecrksiniz..

Ama ara dedim aramadı yazmadı da perişan durumdayim

Sana diğer konunda da herkes çok üzerine gidiyorsun geri dur dediler ... daha dün 1 bugün 2 ... 1 gün uzak durmakla olmuyor , ara demişsin aramamış .. yapma birşey ..

Yaz günü çık dolaş , tv izle , kitap oku , dondurma ye , gazoz iç falan , yok mu kız arkadaşların onlarla görüş

Sana diğer konunda da herkes çok üzerine gidiyorsun geri dur dediler ... daha dün 1 bugün 2 ... 1 gün uzak durmakla olmuyor , ara demişsin aramamış .. yapma birşey ..

Yaz günü çık dolaş , tv izle , kitap oku , dondurma ye , gazoz iç falan , yok mu kız arkadaşların onlarla görüş

1 tane daha erkek arkadaşım var onunla da görüşmek istemiyorum yanlış anlasilirim diye

Evet ara dedim aramadı benden mi bi adım bekliyor bilmiyorum cünkü çok sinirlenmisti ağzına geleni saydı güvenini mahvettim biseyler yapmam gerek gibi hissediyorum geri durmam gerek biliyorum ama

Ona o kisi ile arkadasligini bitirdigini soyle..madem bu kadar uzuluyorsun...tamam aramayabilir eger gercekten tamamen bitirseydi sana onu hayatindan cikar demezdi..demek ki hala umut var o kisi ile gercekten iliskini kes ve bunu ona soyle ve bekle arayacaktir seni..

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cok-buyuk-hata-yaptim.1084519/

Açtığım konu buydu herkes buraya yorum yazmaya devam ediyor gelişmeler için bir konu açtım fakat kimse yazmadı bende tekrar bir başlık açıyorum çok güzel fikir verenler oldu önceki konumun kapatılmasını istedim burdan devam ediyorum

Dün burdan aldığım yorumlarla mesaj atmadım ve üstüne gitmedim akşama doğru " ben gayet sakinim ama fikrim değişmedi o kişi hayatından çıkmadıkça ben yokum sevildiğini unutma yazdı sonra tavrı bu konuda net iki üç kez daha tekrarladı biraz yazistik beni aramasını konuşmak istediğimi söyledim yorgunum ve moralim yok dedi bende iyi geceler dedim teşekkür etti ama dün den beri ne yazdı ne aradı

Çok panik durumdayım sizce ne yapmaliyin

Belli ki sevgilin o kişiyi kıskanıyor
Sen de gizli iş yapıp yalan söyleyerek onu haklı çıkardın.
Sadece bu erkek arkadaşına mı tepkili hepsine mi?
İki yolun var
Ya sevgilinin istediğini yapacaksın
Ya da oturup konuşacaksın ben seni tepkinden çekindiğim için böyle yapmak zorunda kaldım çünkü normal bi arkadaşımla görüşmeme iyi gözle bakmıyosun bu bana ters geliyor diye
Sonra onun iki seçeneği olacak: bana da önceden bilgi vererek görüşsen daha iyi olur diyebilir, ya da ben böyle bişeyi kabul edemem bitsin diyebilir.

Seçim senin.

bitmiş gitmiş niye buna takıntı ettiniz.. olan olmuş artık.
ben ilişkin varsa erkeklere kanka olmasina karşıyım.. bu evli kadinada geçerli..
aldatmalar yanlış anlaşılmalar felan çok oluyo.

O arkadasinizin size karsi duygulari var mi sizce? Normalde arkadasligi secmekten yanayim ama oldugunu dusunuyorsaniz bitirin arkadasliginizi. Bunu sevgilinize soyleyin. Sonrasinda da bunaltmayin.
Ve gercekten bitirin arkadasligi. Yalanla dolanla olmaz bu is.

O arkadasinizin size karsi duygulari var mi sizce? Normalde arkadasligi secmekten yanayim ama oldugunu dusunuyorsaniz bitirin arkadasliginizi. Bunu sevgilinize soyleyin. Sonrasinda da bunaltmayin.
Ve gercekten bitirin arkadasligi. Yalanla dolanla olmaz bu is.

Dün kendisi bana yine mesaj attı özür diledim ve mesafe koyacağımi söyledim ancak bi zaman sonra yine cevap vermedi ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum acı çekiyorum:(

Inşallah yazar o kadar kötüyüm ki , yazmadığı her dk kalbim paramparca
Sen simdi onun gonlunu almak icin bisey yapsan, o ilerde sana aynen soyle dicek tartisma esnasinda, ben seni birakmistim, sen bana yalvardin...
Sen ozurunu dilemissin. Baska bisey yapma

Bencede mesaj attiysa kendini hatirlatmaya calisiyor bence..sen ozurunu dilemissin arana mesafe koyacagini soylemissin..gercekten bitirse asla mesaj atmazdi sana ve seni engellerdi..sunu unutma ki kaderinde o varsa sen hic arayip sormasanda ozur dilemesende yalvarmasanda yine sana gelecektir ama kaderinde yoksa evinin onunde sabahlasan kendini paralasanda yine olmayacaktir..simdi bekle,zor belki ama bekle gelecek sana..burnunu surtmek istiyor.tekrar boyle bisi olmasin diye sert davraniyor gozunu korkutuyor

Back
X