• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum yardim

Şimdi yalana dolana gerek yok bir hata yapmışsın bunu yalanla kapatmak ben yapmadım demek ikinci hata olur.

Ocak ayında gittiğinde evet öyle bir hata yaptım ama eltim şunu şunu söyleyince çok kızdım o yüzden yaptım dersin.

Kadis oyle diyecem ama dusun gorumcemin esi bile benim hakkimda konusmus...
Onun me haddine eltime beni kotulemesi ...
Bir bakiyorum Ben ne yapmisim. Da ne kotuyumde benim hakkimda konusuyorlar acayip sinirlendim.

Bir de hepimiz ufak tefek dedikodu yapıyoruz ancak aile içi yapılan dedikodular zararlıdır.hele de elti ve görümce ile asla kaynananın dedikodusu yapılmaz.altın kural bu :KK53:
Ben eltimle yaptim ya elti eltiye...
Hic kimse yapmamis mi???

Kadis oyle diyecem ama dusun gorumcemin esi bile benim hakkimda konusmus...
Onun me haddine eltime beni kotulemesi ...
Bir bakiyorum Ben ne yapmisim. Da ne kotuyumde benim hakkimda konusuyorlar acayip sinirlendim.
Görümcenin eşine de senin esin haddini bildirsin bir zahmet.sen dürüst ol ve her seyi anlat.inan daha iyi olacak.

Belki de seni oyuna getirdi. Senin hakkinda hiç birşey dememislerdi de o demişler gibi gösterip seni sinirlendirdi. Sonrasinda istediğini elde etmiş.

Yok demisler iste aradi ailesini sizde benim karimin hakkinda konusmussunuz bir daha duymayacam dedi falan filan..

Bizde büyük eltim ile bazen çekistiriyoruz k.validemi ancak küçük eltimle hiç o tarz muhabbetlere girmeyiz neden sence?

Iste sen yanlış kişiyi seçmişsin.

Tek kizim ona sen benim eltim olma kardesim ol dedim yaa kizkardese hasretim belki cok givendim simdi nasil yirtilacam bu olaydan..

Diyet gruplarında bu kilo verme deneyimlerini paylaşırsan hit olursun yeminle. :KK53:

Ben asiro sikintiya girdigim an mideme bisey oluyor buda bende 3 gun oldu sudan baska birsey canim cekmiyordu..
65den 60 kiloya dustum..
Daha onceleri 45 kiloya dusmuslugum var sikintiya gelemiyorum..

Görümcenin eşine de senin esin haddini bildirsin bir zahmet.sen dürüst ol ve her seyi anlat.inan daha iyi olacak.

Esim aradi sen benim esimin hakkinda hangi Hakla konusmussun dedi..
Cok sinirliydim falan demis gecistirmis..
Bir daha duymayayim demis..

Esim aradi sen benim esimin hakkinda hangi Hakla konusmussun dedi..
Cok sinirliydim falan demis gecistirmis..
Bir daha duymayayim demis..
Bak onlar nasıl işini biliyor hemen sıyrılıp gitmiş.

1-artık esinin ailesinden biri ile kimsenin dedikodusunu yapma,asla

2-kimseye güvenme

3-korkma bi şey olmaz dürüst ol yeter

4-bak kilo bile vermissin bu da iyi bi şey :)

Bak onlar nasıl işini biliyor hemen sıyrılıp gitmiş.

1-artık esinin ailesinden biri ile kimsenin dedikodusunu yapma,asla

2-kimseye güvenme

3-korkma bi şey olmaz dürüst ol yeter

4-bak kilo bile vermissin bu da iyi bi şey :)
Bende sinirden dedim diyecem kadis oyle yirtarmiyim ki Yok tovbest bir daha Asla konusmam..

Ya bosver esin yaninda degil mi? Konusmadim bu kadin sizofren her seyi kafasindan uyduruyor dersin :KK66: ya da hicbir sey olmamis gibi davranirsin. Cok agir seyler mi konustun?
Asla kimseye guvenmeyeceksin asla..

Boyle mi diyim sonuna kadar inkar mi edeyim :)

Back
X