çok kötüyüm yardm edin

maviss1111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
105
0
16
35
Ankara
11haftalik hamileym siddrtli migde bulantlarm ve kusma 5kilo verdm 3kez hastanede yattm sermlar fayda etmiyor cok korkuyorum hic gecmicek gibi pskolojm cok bozuk yardm edin

allah yardımcın olsun canım bilşirim ben de yaşadım aynı şeyleri çook çook zor bi süreç ben de beş kilo vermiştim. birazx bekle üç haftaya kadar biraz daha iyi bi hale geleceksin. benim tamamen geçmesi nereeyse yirminci haftaları bulmuştu ama dediğim gibi obi kaç hafta sonra yavaştan yemeğe beşlarsın azalır biraz.. yapılacak hiç bi şey yok malesef dayanmaya çalışacaksın..hem sana iyi haber bulantı yaşayan hamilelerin bebekleri daha sağlıklı oluyormuş...bu arada ben bugun kırk haftayı doldurdum artık doğumu bekliorum o günler çook gerilerde kaldı benim için..

11haftalik hamileym siddrtli migde bulantlarm ve kusma 5kilo verdm 3kez hastanede yattm sermlar fayda etmiyor cok korkuyorum hic gecmicek gibi pskolojm cok bozuk yardm edin

Canim hiç korkma 14. Haftada bitiyor. Bende çok çektim 63 kilo ile hamile kaldim ve 45 kiloya kadar düştüm. 6 aylık hamileyken 48 kiloydum. Ve bende servikal yetmezlik var 26. Haftada erken doğum yaptım kimse benim doğuma girdigime inanmadi kadının teki dalga geçti

canm benim cok tsk ederim ins bi an once kurtulursun saglikla kucagina alirsin bebegini ins gecer yokda hic iyi olmuck bnm icn cinsiyeti ne bu arada

cok gecms olsun cnm o kadr zorki ne gunler gecio ne saatler mahvetti beni ya

Hayirlisi olsun daha erken sanki ama erkek cocuk daha erken belli olabilio gene de bir sonraki kontrolunde kesinlesmis olur. Calisiyor mustafan ben bi de calisiodum o kadar zorlaniodum ki

Hepsi gececek insallah merak etme. Yalniz bende soyle bisey oldu.bulantilarim gectikten sonra bana o bulanti gunlerindeki kokulari duydugum zaman o kotu gunleri hatirlatiyodu. Hala da oyle. Mesela o zzamanlaresim patates haslamisti yiyeyim iyi gelir diye suan ne zaman patates haslamasi kokusu duysam o gunleri animsatiyo hala tiksiniom yani. Ikinci cocugu normalde hemen dusunuodum ama airf o bulantilar yuzunden erteledim artik cocukla beraber zor olur diye. Kusmaktan bogazim yara olmustu artik. Yani anlayacagin zor oldugunu biliorum ama dedigim gibi birkac haftaya rahatlarsin ins. Ama tam iyilesmen besinci altinci ayi bulur.

Geçecek canim az kalmis bulantı aslında iyi bebegin sağlıklı olduğunu gösterir demişti doktorum bana. Birde kız bebeklerde bulantı daha çok olurmuş

seni çok iyi anlıyorum. ben de 11 haftalık hamileyim ve sürekli kusuyorum. hem de çalışıyorum. benim için çok zor oluyor. yıprandım artık sinirden ağlıyorum. çogu insan bebek istiyor ama olmuyor. bu yüzden nankörlük yapmak istemiyorum. ama hemen geçsin istiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Gecmeyen mide bulantilari tiskinmeler.. bende cok cektm ben uc kilo verdim smdi 12 haftalik hamileyim benimki iki hafta once azaldi yine tiskinmelerm var ama eskiye gore cok iyiyim kimininki 14.haftada geciyormus ben ignede yaptiriyodum inşallah gecer cok zor bisey bilirim allah yardimcin olsun

ayni zamanlardayiz cnm ikili taramani yaptrdnmi bide istahsizlikta var degilmi sende

6 haflik hamileyim aksamlari basimi kaldiramiyorum cokda midem bulaniyo bide dogumdan cok korkuyorum bana teselli verin lütfn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…