Çok kötüyüm

Lightofgod87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
3.059
1.977
173
Ben çok kötüyüm şeytan dürtü o karektarsiz kocamin telefonunu bı karistiyim dedim pokerde bı kadınla cıvık msjlasmasini gördüm kadın canimli cicimli konusuyodu banyo yapacakmis öpüyorum seni tarzında yazmış bu sohbet yaklaşık 1 ay içinde olmuş bu karektarsiz önce ben yazmadım dedi sonra senden önce oldu evlenmeden önce oldu falan dedi orda zaman yaziyo ben enayimiyim kıyameti kopardim ve aşırı derecede dayak yedim beni bilen bilir aşiret köpeği bu adam ve boşanma davamida acmistim şimdi burdan kurtulmaya çalışıyorum yarın polise gidicem ama çok korkuyorum yolda gitmeden çocuğumu elimden alırlar bı müşterim vardı onun eşi polis ne yazıkki tayinleri çıktı ama yarın bana yardımcı olacaklarını söylediler bı aklımda direk 183 ara diyo fakat gelip beni evin önünden alirlarmi yoksa ben elimi kolumu sallayan sallaya burdan cikisim mümkün değil çok kötüyüm bütün şartları zorlicam ama çok korkuyorum

Belli etmeden bekleyin yarini adam evden cikinca alin cocugu cikin. Simdi anlarsa gidiceginizi cocukla tehdit eder belki allah koruusun
Cikamam elimi kolumu sallaya sallaya çünkü ben boşanma davası açtım zaten tahmin ediyolar bu hamleyi öle çıkmam için bı kaç gün yatismasini bekleyip güven kazanmam lazım ama rol yapacak halim yok biran evvel yarın kurtulmaliyim bakalım 183 u ariyip durumumu anlaticam eğer yardımcı olurlarsa olacaklar yada arkadasin eşinin bı tanidik polis arkadaşı varsa ondan yardım alicam beraber emniyete öyle gidicem yolda herhangi bi saldırma gerceklesirse polis korur beni

Belli etmeden bekleyin yarini adam evden cikinca alin cocugu cikin. Simdi anlarsa gidiceginizi cocukla tehdit eder belki allah koruusun
+1 Hic belli etme gidecegini. Sabah cikar gidersin. O gidince yine arayabilirsin danismak icin 183'u. Uzulme canim kurtulacaksin. Sadece biraz caba.

+1 Hic belli etme gidecegini. Sabah cikar gidersin. O gidince yine arayabilirsin danismak icin 183'u. Uzulme canim kurtulacaksin. Sadece biraz caba.
Canım bı üst yorumda acikladim burası Urfa'nın bı ilçesi küçük yer herkes beni tanıyor bide napacagimi tahmin ediyolar

Allah yardımcın olsun inşaAllah o ve onun gibi şerefsiz pislik yaratıklar dünyadan silinirler. Hiç korkma polisi ara en doğru zamanı kolla çocuğunu düşün emin ol kurtulacaksın o adi pisliğin elinden.

Canım en son sen istanbulda ailenin yanında değil miydin ya hangi ara gittin nasıl ikna etti bu adam seni??

Offf ya üzüldüm şimdi pislik herif bir an önce o polisten yardım al bari yoksa sana yada çocuğuna zarar verecek bunlar...

O Zaman 183 ile gorua esin gidince ve bosanma asamasinda dayak yedigini ve diger ayrintilari belirt. Ins. yardimci olurlar. Kiyamam ya.
İnşallah canım dua edin bana benim burdan yarin kurtulmam lazım inşallah 183 kapıdan alıp götürür ama oda sığınma evine götürür olmadı bı muddet kalırım orda ne yapayım ya bide 15 aylık çocuğum var uyku düzeni var yemek düzeni var orası kalabalık küçük bı çocukla nasıl sabrederim orda bilmiyorum aslında benim ailem var onlarda kalabilirim ama şu nalet yerden öyle elimi kolumu sallayıp cikamiyorum

Canım en son sen istanbulda ailenin yanında değil miydin ya hangi ara gittin nasıl ikna etti bu adam seni??

Offf ya üzüldüm şimdi pislik herif bir an önce o polisten yardım al bari yoksa sana yada çocuğuna zarar verecek bunlar...
Etti işte ben aptal gibi tekrar güvendim geldim hata ustune hata çocuğuma zarar vermezde elimden alırlar tek korkum o yoksa çoktan şimdi polisi aramıştım yardım istemiştim belki yine polise bişi yapamazlar ama anneyim evladımı düşünüyorum burda gece uçak yok otobüsle 12 saatlik yola 15 aylık çocuk nasıl dayansin bide ben otobüsle vatana kadar onlar uçakla yada arabayla çoktan gelirler ankaraya

İnşallah canım dua edin bana benim burdan yarin kurtulmam lazım inşallah 183 kapıdan alıp götürür ama oda sığınma evine götürür olmadı bı muddet kalırım orda ne yapayım ya bide 15 aylık çocuğum var uyku düzeni var yemek düzeni var orası kalabalık küçük bı çocukla nasıl sabrederim orda bilmiyorum aslında benim ailem var onlarda kalabilirim ama şu nalet yerden öyle elimi kolumu sallayıp cikamiyorum
Canim ya dua edecegim. Guvenli bir yere gecince haberdar et bizi de.

183'ü her koşulda arayın, can güvenliğinizin olmadığını söyleyin. Dilerseniz polis yönlendirirler, polisler kapıya gelir, size şikayetçi misin diye sorar, şikayetçi iseniz karakola götürüp ifadenizi alırlar, orada aile içi şiddet kanundan faydalanmak istediğinizi uzaklaştırma istediğinizi söyleyin ki 183 size avukat atayacaktır, o da böyle yönlendirir, en yakındaki kadın sığınma evlerine de yönlendirirler, siz eve giremiycenizi fln söyleyin ama

183'ü her koşulda arayın, can güvenliğinizin olmadığını söyleyin. Dilerseniz polis yönlendirirler, polisler kapıya gelir, size şikayetçi misin diye sorar, şikayetçi iseniz karakola götürüp ifadenizi alırlar, orada aile içi şiddet kanundan faydalanmak istediğinizi uzaklaştırma istediğinizi söyleyin ki 183 size avukat atayacaktır, o da böyle yönlendirir, en yakındaki kadın sığınma evlerine de yönlendirirler, siz eve giremiycenizi fln söyleyin ama
Ben az önce aradım 183 u dediklerinizin aynisini söylediler benim davam açıldı avukatimda var zaten yarın polise gidicem yanlız tek korkum yolda birakmazlar emniyete yetismeden yakalarlar onun için tanıdık bı polis bulmaya calisiyorum beni emniyete goturmek için çünkü olay anında aranmasi lazımdı geç kaldım benim gitmem gerekicek sanirim

Ben az önce aradım 183 u dediklerinizin aynisini söylediler benim davam açıldı avukatimda var zaten yarın polise gidicem yanlız tek korkum yolda birakmazlar emniyete yetismeden yakalarlar onun için tanıdık bı polis bulmaya calisiyorum beni emniyete goturmek için çünkü olay anında aranmasi lazımdı geç kaldım benim gitmem gerekicek sanirim
Olay anında aranması lazımdı diye bir şey yok cnm ne alaka. Polis sana ne zaman oldu dün olduysa gelemeyiz diyemez. Can güvenliğim yok şiddete maruz kaldım evden çıkamıyorum şikayetçiyim beni gelin çıkarın evden diyeceksin. Allah yardımcın olsun.

Back
X