• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötüyüm

Karşı komsumdan parduse eşarp aldım oğlumada kız elbisesi giydirdim ailem mardinden taksici buldu o bölgeyi tanimayan sonra o şekil sabah erkenden çıktım uçak biletimde alınmıştı bindim geldim kurtuldum artık çok sukur

İnanamıyorum ya sana!!!
Gerçekten şaşkınım. Harikasın :)
Ama keşke bunları size yapacak kadar alçalmasalardı.
Bir kadın boşanmak için bunlara gerek duymasaydı.
Seni tebrik ediyorum harika bir kadınsın sen!

İnanamıyorum ya sana!!!
Gerçekten şaşkınım. Harikasın :)
Ama keşke bunları size yapacak kadar alçalmasalardı.
Bir kadın boşanmak için bunlara gerek duymasaydı.
Seni tebrik ediyorum harika bir kadınsın sen!
Ayy gercektenmi canım çok sağol gerçekten motive olmaya ihtiyacim vardı bazen kendimi çok cagresiz hissediyorum ağlıyorum ne olacak halim diyorum çok gucsuzlesiyorum gecmicek gibi geliyor bu gunler

İnşallah canım dua edin bana benim burdan yarin kurtulmam lazım inşallah 183 kapıdan alıp götürür ama oda sığınma evine götürür olmadı bı muddet kalırım orda ne yapayım ya bide 15 aylık çocuğum var uyku düzeni var yemek düzeni var orası kalabalık küçük bı çocukla nasıl sabrederim orda bilmiyorum aslında benim ailem var onlarda kalabilirim ama şu nalet yerden öyle elimi kolumu sallayıp cikamiyorum
çok sevindim senin adına ooh yaa Allah yardımcın olsun inşallah

Polis i arayıp can güvenliğin yok evden çıkamıyorum der seniz kapıdan alır .yada kendiniz gidip benim hayatim tenkid olanları anlatırsınız sizinle gideceğiniz yere kadar eşlik ederler .

Inşallah bundan sonra sizide evladinizida çok mutlu ve huzurlu bir hayat bekliyordur.

Birde ilk sayfalarda şuanda olduğunuz şehri yazmıştınız sanırım yönetimle konuşup ne olur ne olmaz diye onları sildirseniz iyi olur.
Canım insallah çok sağol ben bulundugum şehri yazdım ama orda değilim başka biyerdeyim

Back
X