Cok kötüyüm

Almanyada yasiyoruz ben ailemin yanina gidersem kizim okudugu icin mecbur babayla kalacak okulundan edememki onu
Kusura bakmayın yanlış yazmışım.Dönüp ne yapacaksınız demek istemiştim.Orada hem sizin hem kızınız için imkanlar daha iyidir.Elinizin tersiyle itmeyin.Orada kendinize bir hayat kurun.Madem ailesinin ve eşinin değerini bilmeyen bir adam var karşınızda hayatınızı bunun için mahvetmeyin.Eminim önünüzde yaşanacak çok güzel günler vardır.Ama sizi sevmeyen bir adamla çok yıpranırsınız.Bir ömür harcamaya değmez.

Oglunuzu eşinizle olan sorununuza niye dahil ediyorsunuz? Baba oğulun bu konuda yüzgöz olmasına hiç gerek yokmuş zaten. Siz kendiniz halletmeliydiniz.

Boşanma davası açtığınız,sizi aldatan adamda bir zahmet dokunmasın zaten, dokunmaya çalışsa problem etmeniz lazım.
Baba ogul birlikte calisiyorlar ister istemez oglumda sorgulamis onu bize niye xaptin bunu diye.

Su anda zaten istemiyorum bosanmaya gidene kadarki sure zarfinda beni gozu gormuyordu
Görmemesi normal değil mi gözü sizi görse başkasını görmezdi zaten.
Almanyadan türkiyeye dönmek her bakımdan iyi değil aslında ama orada kendinize hayat kuramaz mısınız kızınız orada daha iyi eğitim alır onu bırakıp gelmek de mantıksız yani orada kalıp yeni ev açmanız lazım bence
Vatandaşlığınız vs var mı işiniz maddi durumunuz bunlardan bahsetmemişsiniz

Kusura bakmayın yanlış yazmışım.Dönüp ne yapacaksınız demek istemiştim.Orada hem sizin hem kızınız için imkanlar daha iyidir.Elinizin tersiyle itmeyin.Orada kendinize bir hayat kurun.Madem ailesinin ve eşinin değerini bilmeyen bir adam var karşınızda hayatınızı bunun için mahvetmeyin.Eminim önünüzde yaşanacak çok güzel günler vardır.Ama sizi sevmeyen bir adamla çok yıpranırsınız.Bir ömür harcamaya değmez.
Cok dogru soyluyorsunuz 25 yılımı degmeyen bırıne heba etmisim

Görmemesi normal değil mi gözü sizi görse başkasını görmezdi zaten.
Almanyadan türkiyeye dönmek her bakımdan iyi değil aslında ama orada kendinize hayat kuramaz mısınız kızınız orada daha iyi eğitim alır onu bırakıp gelmek de mantıksız yani orada kalıp yeni ev açmanız lazım bence
Vatandaşlığınız vs var mı işiniz maddi durumunuz bunlardan bahsetmemişsiniz
Burada uzun oturumum var kalabılırım ama yanlız nasıl basederım su an bılmıyorum

Cok dogru soyluyorsunuz 25 yılımı degmeyen bırıne heba etmisim
zararın neresinden dönülse kardır.İki evladım yanıma kar kaldı diye düşünün ve ayağa kalkın.Yaşınız kaç bilmiyorum ama hayatın her saniyesi kaç yaşında olursanız olun çok değerli ve eminim güzelliklere de gebedir.

11 yaş hiç de küçük değil. Millet bebekle boşanıyor. Ayrıca bu haltları yemiş adam size neden dokunsun? Bu yaşta üstelik 2 defa yakaladığınız adamdan size hayır gelmez. Ne güzel çocuklarınız da büyükmüş. Arkanıza bile bakmayın.

11 yaş hiç de küçük değil. Millet bebekle boşanıyor. Ayrıca bu haltları yemiş adam size neden dokunsun? Bu yaşta üstelik 2 defa yakaladığınız adamdan size hayır gelmez. Ne güzel çocuklarınız da büyükmüş. Arkanıza bile bakmayın.
Insan 25 senesını verdıgı adamı bıle gun gelıp tanıyamıyormus

Evlatlarım gurbette yasama sebebım zaten
Yaşınız çok genç, lütfen bu adamla harcamayın hayatınızı.Bakarsınız önünüze kıymetinizi bilen biri çıkar.Çocuklarınız da az çok kendini kurtarmış.Orada yardımlardan faydalanma imkanınız filan da olacaktır muhakkak.Çocuklarınızla yeni bir hayata başlarsınız.

Is sorun degil oldugum yerdede uzun calısabılırm bosandıktan sonra sma genede cok üzülüyorum bazen kendimi sorguluyorum hatam neydı dıye

Bayanda evli ve ıkı cocugu var üstelık selam verdıgım tanıdıgım bırı ınsanlarda hicmı Allah korkusu ahlak kalmamıs ya

Kızınıza niye kıyamadığınızı anlayamadım.
Annesini başka kadınlarla aldatan bir baba modeli sizce daha mı iyi kızınız için?
Ya da huzursuz bir aile ortamında yetişmesi?
Kızım cok düskündü babasına bu olsylardan sonra babayla arasında mesafe oldu baba eskisi gibi ilgilenmedı sonrasındada beni sucladı cocukları dolduruyormusum ondan böylelermis

Back
X