çok kötüyüm

Bence çok dizi izliyorsun kadın her şeyi yapar ama erkek hiçbir şey yapamaz katlanır falan.
Bir de gözümün önünden gitmiyor affedemiyorum yazmış te allam ya👎

Bence çok dizi izliyorsun kadın her şeyi yapar ama erkek hiçbir şey yapamaz katlanır falan.
muhteşem bir yorum :ddd
eli duvara vurmalar ayağa kapanmalar ama prensesin affetmemesi + tüm gözüne göz kalemi çekilmiş kötü ama eskiden çok iyi olan kaynana adayının somurtkan ve sert bir uslupla müstakbel gelin adayını asla kabul etmeyecek oluşu derken er kişinin kafasına sıkması ama kurtarılması derken yüz nakliyle başka biri oluşu, daha sonra.. diye gidiyor :ddd

bu durumda özür dileyen nişanlınızsa, gerçekten safın önde gidenini bulmuşsunuz. şiddet sadece erkekten kadına olmaz. insan insana şiddet uygulamamalı.
sizin attığınız tokatla bitmiyor ama nişanlınız vurunca tü kaka.
herhalde refleks olarak vuracaktı, öpecek miydi ?
ben canımın istediği gibi davranayım ama erkek hep kontrollü olsun. oldu !

hiç kimsenin prenses ve prens olmadığını anlasak toplumca refaha ericez.
diziler, filmler cidden bitirdi.
konudan bağımsız ama avukat bir arkadaşıma hala her ay "ben de filmlerdeki gibi zengin, yakışıklı erkeği hakediyorum, bu yüzden boşanıcam" diye giden kadınlar var.
öyle bir algı yaratılmış ki, yazık cidden.
bu konu da böyle bir hikayenin değişik bir yönü.

Yani ilk tokatı konu sahibi atmış ama erkekle kadının guclerinin orantisi bir değil ki. Sizde çok haksizsiniz (adamı o raddeye siz getirmissiniz) ama nisanliniz daha haksız bana göre çok zoruna gittiyse ayrilsaydi. Kendisiyle eşit gucte olmayan bir kadına vurmak hos değil
tabi kadın büyütsün, saysın, sövsün, vursun ama erkek melek olsun tepki vermesin.

muhteşem bir yorum :ddd
eli duvara vurmalar ayağa kapanmalar ama prensesin affetmemesi + tüm gözüne göz kalemi çekilmiş kötü ama eskiden çok iyi olan kaynana adayının somurtkan ve sert bir uslupla müstakbel gelin adayını asla kabul etmeyecek oluşu derken er kişinin kafasına sıkması ama kurtarılması derken yüz nakliyle başka biri oluşu, daha sonra.. diye gidiyor :ddd
İnşallah bu kısımları izlememişlerdir🙈😅

hiç kimsenin prenses ve prens olmadığını anlasak toplumca refaha ericez.
diziler, filmler cidden bitirdi.
konudan bağımsız ama avukat bir arkadaşıma hala her ay "ben de filmlerdeki gibi zengin, yakışıklı erkeği hakediyorum, bu yüzden boşanıcam" diye giden kadınlar var.
öyle bir algı yaratılmış ki, yazık cidden.
bu konu da böyle bir hikayenin değişik bir yönü.
Durum epey ciddi desene

ne yazık ki bazı hemcinslerimiz çok tuhaf. sonra bu tüm kadınlara genelleniyor.
Bunu bir kaç yıl önce bir kitapta okumuştum Türk dizileri Arabistan’da yayınlanmaya başladıktan sonra boşanmalar arttı Kadınlar kocalarını beğenmeyip yakışıklı erkeklerle evlenmek istiyor bu yüzden boşanıyor diye de bizde de varmış aynı durum demek ki

Öyle bir yazmışsınız ki bunun hiçbir açıklaması olamaz falan, madem olamaz, siz niye vurdunuz? Hiç tutarlı değil tavrınız.

Back
X