çok kötüyüm

sizdede ofke problemi var galiba karsılıklı suclusunuz

mallesef gerçekten öfkemi kontrol edemedim suçun büyüğü bende ama çok üsteledi hani karşındaki kişi çok gerginse üstelemez altan alırsın ya öyle bir şey yoktu bende bir anda dayanamadım ama karşılık vermesini hiç beklemiyordum şimdide gururum afetme diyor aklım ya devamı olursa kalbimde dayanamıyor

mallesef gerçekten öfkemi kontrol edemedim suçun büyüğü bende ama çok üsteledi hani karşındaki kişi çok gerginse üstelemez altan alırsın ya öyle bir şey yoktu bende bir anda dayanamadım ama karşılık vermesini hiç beklemiyordum şimdide gururum afetme diyor aklım ya devamı olursa kalbimde dayanamıyor

Sizi yargilamadim yanlis anlamayin ama iyice dusunup taşının Allah dogru yolu buldurur insallah

merhaba kızlar dün nişanlımla sebebi çok önemli değil kavga ettik kavga gittikçe büyüdü ve konuyu büyüten bendim çok stresli ve gergindim en son onda patladı kavganın sonunda ona tokat attım oda bana vurdu sonra hemen ayaklarıma kapanıp özür diledi sadece refleks olarak yaptığını söyledi bende bitti dedim bunun hiçbir açıklaması olamaz bütün gece tartıştık en son elini duvara vurdu ve parmakları kan içinde kaldı ellerim kırılsaydı da böyle bir şey yapmasaydım dedi onu o halde görünce içim acıdı ama afeddemiyorum da gözümü kapatır kapatmaz o sahne geliyor gözümün önüne sizce ne yapmalıyım
İlk önce tokat atan sizmişsiniz ama farkındamısınız onun vurmasını onaylamıyorum ama sizin yaptığınızda çok yanlış.

Kavgayı büyüten sen ,adama önce vuran sen sonra adam suçlu ..Valla bazen biz kadınları anlamak da zor napsın adamlar

Ayrılmamız iki taraf için en hayırlısı. Ikinizde evliliğe hazır değilsiniz. Ha biri bana vursa sanırım bende refleks olarak karşılık veririm. Ama öyle veya böyle kesinlikle evlenmeyin.

Ne vurdun adama ne hakla?? O sadece kendisini savunmuş doğal olarak etkiye tepki. Ne diye vurma hakkını kendinde buldun onu söyle. Sultan filmi gibi mi sandın hayatı. Yeter ya bi bitmediniz...

Tokat atma vs çok çirkin ya
Sinirini kontrol et bu Ne demek
Doğru olan onun sana vurmaması muhattab dahi olmamsıydı ama vurmuş
Böyle kavga dövüş mü yapıcaksınız?
Ne yaptı sana bu kadar sinirlendi?

Nisanliniza sımsıkı sarilin ve asla birakmayin derim. Hem adama once siz vurup refkeksle onunda size vurmasini saglayip ardindan siz hicbisi yapmamissiniz gibi bi de ozur dilettirip ayaklariniza kapandirip yetmeyip nisanlinizin kendisine zarar vermesine sebep olmussunuz. Vallahi ne ii adammis yaaa

Dalga geçiyorsunuz galiba. Kadına şiddet diye bir şey varsa erkeğe şiddet de var. Tokat atmışsınız o da ‘refleks’ olarak cevap vermiş. Kaldı ki saçma sapan bir konuyu büyütüp şiddet uygulayacak kadar öfke kontrol probleminiz olduğunu görüp sizden kaçması gerekliydi. Ne bileyim konu aldatma vs olsa kendinizi kaybedip Tokat atsanız bile bir şey diyemem ama kendi kendinizi çürütüyorsunuz salan bir şey diyorsunuz. Çelişki çelişkiiiii.

Şiddet hiç bir koşulda kabul edilebilecek bir durum değil, tartışma, fikir ayrılıkları normal şeyler ama olaylar daha nişanlılık aşamasında böyleyse aynı evin içindeyken çok daha büyükleri yaşanacaktır. Eğer birbirinizi çok seviyorsanız mutlaka kendinizi dizginlemek zorundasınız.

Adamda tuhafmis dayagi yiyor yinede ayaklarina kapaniyor neyinden vazgecemiyor ki? iliskiniz sağlıksız...

Back
X