- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ne saçma sapan bir yorum ya. Korunursan hamile kalmazsın. Evlenmezse de keyfi bilir. Bekaret gidince kadın ölmüyor.Nasıl cüret ettin bekareti geçti. Hamile kalırım diye korkmadinmi ya evlilik olmassa ne yapacan
30 yaşında kadın alt tarafı seviştiniz diye ne bu dramlar? Neden bu kadar takıntılıysanız psikolojinizin kaldıramayacağı işler yapıyorsunuz? Büyütmeyin bu kadar hayatı da zindan etmeyinMerhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Ciddi bir ilişkimiz var ailelerimiz biliyor eylülün başında nasipse evleneceğiz
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Nasıl oldu anlamadım kendimi kaybettim oldu işte
Şimdi çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Eylüle kadar bekleyemediği için sevgilime de kırgınım..kızgınım…çok kötüyüm…
Ben yorumcunun yaşını görmedim küçük oldugunu sarıp öyle yorum yaptım.Ne saçma sapan bir yorum ya. Korunursan hamile kalmazsın. Evlenmezse de keyfi bilir. Bekaret gidince kadın ölmüyor.
Evlenmeden seneler önce seks hayatına başladım. Bir kere bile istenmeyen gebelik yaşamadım. Adam gibi korunursan olmaz. Bakın bakire olmadan da evlendim. İnanmazsınız ölmedim de
Kocaman ilk başa yazmış aslında ama okumadıysanız demekBen yotumcunun yaşını görmedim küçük oldugunu sarıp öyle yorum yaptım.
Konunun ilk cümlesinde 30 yaşındayım yazıyor zaten konuyu okumadan niye yorum yapıyorsunuz?Ben yotumcunun yaşını görmedim küçük oldugunu sarıp öyle yorum yaptım.
Üzülme Hersey yoluna girer ama yaptığın çok yanlış ve keşke bekleseydin çünkü bu tarz herifler sonradan başa kalkıyorMerhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Şu zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı dün gece sevgilimin ısrarlarıyla birlikte olduk
Başa kalkacak adamla olmasın bir zahmet zaten.Üzülme Hersey yoluna girer ama yaptığın çok yanlış ve keşke bekleseydin çünkü bu tarz herifler sonradan başa kalkıyor
Sakın sevgiline mecburmuş gibi olma. Ona öyle yansıtma.Merhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
Öyle ama işte son çare gider kizligini diktirirsinBaşa kalkacak adamla olmasın bir zahmet zaten.
Merhaba kızlar ben 30 sevgilim 27 yaşında
çok pişmanlık duyuyorum ağlıyorum nasıl bakacağım babamın ailemin yüzüne…
Yahu niye diktirsin. Karşındaki adam seks yapıyor da kadın yapınca mı sorun oluyor. Türkiye’de bu durum çok drama haline getiriliyor ya. Eşim bana bir kere olsun sormadı daha önce biriyle oldun mu diye. Sorsa ayrılırdım orası ayrı.Öyle ama işte son çare gider kizligini diktirirsin
Çıkın şu kafadan artık rica ediyorum ya. Korunma yöntemleri var sonuçta. Bunca insan nasıl yıllardır sevişip gebe kalmıyor? Bekaret kelimesine uyuz oluyorum .Nasıl cüret ettin bekareti geçti. Hamile kalırım diye korkmadinmi ya evlilik olmassa ne yapacan
Hayatım biz Türkler eski kafa yasiyoruz normal yani bu düşüncede eğer ailesi sıkıntılı ise en son çare bunu yapsın ve kimseye güvenip soylemesin çünkü hiç kimse dost değil en iyisi dediğin bile sonradan ayagini kaydırıyorYahu niye diktirsin. Karşındaki adam seks yapıyor da kadın yapınca mı sorun oluyor. Türkiye’de bu durum çok drama haline getiriliyor ya. Eşim bana bir kere olsun sormadı daha önce biriyle oldun mu diye. Sorsa ayrılırdım o arası ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?