Çok kötüyüm

Tamam bunu eski ex isteyebilir onun kişiliği onu geciyorum
Bu yakin arkadaş nasil kabul ediyor
Kabul etmemıs takıp atmış bu hesap açık ya gerı takıp yapmamış bana söyledı

Siz de böyle biri için kendinizi mi hırpalıyorsunuz? Evlencem derken başınıza bir iş açılmaz inşallah.
Bana dediği şu baskı yapıyordum önceden evlenmiyordun şimdi nasıbı arıyorum sen bana Dedın ya diyor … ayrıldık Senı ilgılendirmez ister arkadaşın ister kuzenın dedı ben nerden bıleyım istek atarım evlenmek isıyorum inadın yüzünden evlenemedık dedı

benim komple karıştı zihnim
Ya kafanızı karıştıracak bir nokta yok. Kısaca şöyle anlatayım: Benim eski erkek arkadaşım, ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşıma istek atmış, takip etmiş. Daha sonra takipten çıkarmış ama hikâyelerine falan bakmış. Arkadaşım da bunu bana söyledi. Ben de eski sevgilime yazdım. O da “Arkadaşın olduğunu bilmiyordum. Arkadaşın olsa da istek atarım, kuzenlerime de atarım. Ben bekar bir insanım, taliplerimi değerlendirmem lazım, birilerini arıyorum. Bu seni ilgilendirmez.” dedi.

Bana dediği şu baskı yapıyordum önceden evlenmiyordun şimdi nasıbı arıyorum sen bana Dedın ya diyor … ayrıldık Senı ilgılendirmez ister arkadaşın ister kuzenın dedı ben nerden bıleyım istek atarım evlenmek isıyorum inadın yüzünden evlenemedık dedı
Sizin arkadaşınız, kuzeniniz fark etmeden herhangi birine yürüyecek kadar seviyesiz birinden kurtulduğunuz için TAM AKSİNE seviniyor olmanız gerekmiyor mu? Ben bunu soruyorum. Evlenmiş olmak için evlenilmez, karşındaki tanımadan da evlenilmez. Adam şerefsizin tekiymiş işte. Ağlayacağınıza sevinin ki verilmiş sadakanız varmış.

Şu adamı sal. Takıntı haline getirdin. Erkekler böyle maalesef sağa sola saldırıyolar ayrılınca. Böyle bir adamı hala bekledigine ve ondan iki güzel söz duysan dönecek olmana hayret ediyorum. Hepimiz aşk acısı çekiyoruz tek senin başına gelmedi ya. Geçecek işte. Adama mesaj atmak için yer arayıp duruyorsun oda kendini iyice bişey sandı.

Sizin arkadaşınız, kuzeniniz fark etmeden herhangi birine yürüyecek kadar seviyesiz birinden kurtulduğunuz için TAM AKSİNE seviniyor olmanız gerekmiyor mu? Ben bunu soruyorum. Evlenmiş olmak için evlenilmez, karşındaki tanımadan da evlenilmez. Adam şerefsizin tekiymiş işte. Ağlayacağınıza sevinin ki verilmiş sadakanız varmış.
Bunu benim yüzümden mı yaptı sen bu ilişkıyı bıtırdın demiş sevgılım de degılsin ne karışıyorsun dedı belkı onlardan bırı Nasıbım dedı ruh halıne bağliymıs çalışmak için başka şehre gitmıs benım canım çok yanıyor ya

Şu adamı sal. Takıntı haline getirdin. Erkekler böyle maalesef sağa sola saldırıyolar ayrılınca. Böyle bir adamı hala bekledigine ve ondan iki güzel söz duysan dönecek olmana hayret ediyorum. Hepimiz aşk acısı çekiyoruz tek senin başına gelmedi ya. Geçecek işte. Adama mesaj atmak için yer arayıp duruyorsun oda kendini iyice bişey sandı.
Adamı saldım yaptığı zoruma gıdıyor demekkı her erkek aynı

Bunu benim yüzümden mı yaptı
Kendi kansızlığından yapmış. Her sevgilisinden ayrılan sadece bekar diye onun akrabasına, eşine, dostuna yürümez. Sana abla tavsiyesi bir psikoloğa falan git, aşırı derecede obsesyon yapmışsın. Okuyan da sanır ki çok düzgün karakterli, namuslu, iş gücü olan, saygılı ve sevgili üstüne de Kıvanç Tatlıtuğ formatında birini kaçırdın.

Kendi kansızlığından yapmış. Her sevgilisinden ayrılan sadece bekar diye onun akrabasına, eşine, dostuna yürümez. Sana abla tavsiyesi bir psikoloğa falan git, aşırı derecede obsesyon yapmışsın. Okuyan da sanır ki çok düzgün karakterli, namuslu, iş gücü olan, saygılı ve sevgili üstüne de Kıvanç Tatlıtuğ formatında birini kaçırdın.

O değilde 3 hafta sonra arkadaşım söylüyor da yazmamış o sadece istek atmış

Arkadaşım yakın arkadsım
tamam işte arkadaşın kabul edip arkandan iş çevirirse artık arkadaşın değil, ki sana söylerken istek attı ben reddettim demesi lazım, madem o kadar yakımım niye kabul ediyor? kabul ederse arkadaşınıda hayatından çıkar, en yakın arkadaşımnın eski sevgilisiyle benim me işim var deyip reddetmeli.

Arkadaşlar merhaba. Benim bir ilişkim vardı, biliyorsunuz. Bugün yakın arkadaşımla konuştuk. Kendisi şehir dışında yaşıyor. Yaklaşık üç hafta önce eski sevgilim, arkadaşımın hesabına istek atmış. Eski sevgilimin anonim bir hesabı varmış. Arkadaşım da bana, “Sana söyleyip söylemeyeceğini bilmiyorum ama siz artık konuşmuyorsunuz, değil mi?” diye sordu. Ben de “Hayır, konuşmuyoruz.” dedim. “Herhalde seni engelledi, değil mi?” dedi. Ben de evet dedim.

Sonra bana, “Bana takip isteği attı, hesabım karşısına çıktı. Sonra da hiçbir şey yapmadan çıkıp gitti.” dedi.

Ben de bunun üzerine eski sevgilime yazdım. Bana söylediği şey ise, “Sen benim geçmişte kalan bir flörtümsün. İstediğimi yaparım. Ayşe’ye, Fatma’ya, bütün arkadaşlarına da istek atarım.” gibi bir şey oldu.

Ben bunu duyunca resmen ağlama krizine girdim. Çünkü ister istemez kendimi suçlamaya başladım. Sanki yaşanan her şey benim yaptığım bir şeyden kaynaklanıyormuş gibi hissediyorum. Bilmiyorum, belki de ben fazla düşünüyorum ama gerçekten çok kötü oldum.

Arkadaşım güzel birisi benım ilişkımın detaylarını bılıyordu
Cidden adam istediğini yapar siz adama yazmaya yer arıyosunuz gibi ve dışarıdan çok hastalıklı görünüyor senin arkadaşın zaten arkadaşsa exinle konuşmayı flörtleşmeyi midesi almaz

Kız tamalya koca kadınsın her şeye ağlama krizine giriyon sende, hayırlısıyla en kısa sürede bir kısmetin çıksa da evlensen biz de çevrendekiler de oh şükür yarabbi desek valla.
Eskiden köylük yerlerde delileri akıllansınlar diye evlendirirlermiş ya ben onu hiç anlamazdım bu forumda anladım nedenini bunlar erkeksizlikten takıntılı olmaktan deliriyo bulcan buna rastgele birini evlendiriceksin işte sen sağ ben selamet yoksa bu her ex e her flörte böyle bela olursa ohooo

Back
X