Arkadaşlar merhaba. Benim bir ilişkim vardı, biliyorsunuz. Bugün yakın arkadaşımla konuştuk. Kendisi şehir dışında yaşıyor. Yaklaşık üç hafta önce eski sevgilim, arkadaşımın hesabına istek atmış. Eski sevgilimin anonim bir hesabı varmış. Arkadaşım da bana, “Sana söyleyip söylemeyeceğini bilmiyorum ama siz artık konuşmuyorsunuz, değil mi?” diye sordu. Ben de “Hayır, konuşmuyoruz.” dedim. “Herhalde seni engelledi, değil mi?” dedi. Ben de evet dedim.
Sonra bana, “Bana takip isteği attı, hesabım karşısına çıktı. Sonra da hiçbir şey yapmadan çıkıp gitti.” dedi.
Ben de bunun üzerine eski sevgilime yazdım. Bana söylediği şey ise, “Sen benim geçmişte kalan bir flörtümsün. İstediğimi yaparım. Ayşe’ye, Fatma’ya, bütün arkadaşlarına da istek atarım.” gibi bir şey oldu.
Ben bunu duyunca resmen ağlama krizine girdim. Çünkü ister istemez kendimi suçlamaya başladım. Sanki yaşanan her şey benim yaptığım bir şeyden kaynaklanıyormuş gibi hissediyorum. Bilmiyorum, belki de ben fazla düşünüyorum ama gerçekten çok kötü oldum.
Arkadaşım güzel birisi benım ilişkımın detaylarını bılıyordu