çok kötüyüm

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaslar
o kadar canım sıkkınki anlatamam sürekli ağlamak geliyor içimden
1 yıldır ilişkim olan sevgilim dün bana kendini bana fazla kaptırma üzülürsün dedi o an dünyam tersine döndü sanki bende kaptırmadan bir ilişki yaşayamayacağımı söyledim
ama su an ne yapmam nasıl davranmam gerek bilmiyorum ne olur bir akıl verin çıldırıyorum kafam uyuşmuş vaziyette

O nasıl bir cümle canım ya.. haklısın bozulmakta, kırılmakta... bu kırmadan söylenebilecek bir şey de değil... üzülme :teselli: Bak sakin vede vakit sıkıntınız olmadığı bir anda aç tekrar konuyu.. tatlılıkla sor, benim kafama takıldı, ben mi yanlış anladım neden bu şekilde birşey söyleme gereği hissettin diye sor canım... neden fazla kaptırdığınızı düşünüyor mesela... ondan duymadıkça biz ne desek için rahat etmeyecek zaten hayatım..

O nasıl bir cümle canım ya.. haklısın bozulmakta, kırılmakta... bu kırmadan söylenebilecek bir şey de değil... üzülme :teselli: Bak sakin vede vakit sıkıntınız olmadığı bir anda aç tekrar konuyu.. tatlılıkla sor, benim kafama takıldı, ben mi yanlış anladım neden bu şekilde birşey söyleme gereği hissettin diye sor canım... neden fazla kaptırdığınızı düşünüyor mesela... ondan duymadıkça biz ne desek için rahat etmeyecek zaten hayatım..

canımsın sağol..aslında ben neden söylediğini tahmin ediyorum ben dulum eşimden ayrıldım sanırım ailesi istemiyor beni
neden kaptırdığıma gelince çok şımarttım çok üstüne düştüm ama bana göre böyle olması gerekiyordu çok seviyorum onu çünkü o olmayınca kimsesizim koskoca dünyada içim acıyor ama ne yapcam onuda bilmiyorumki..

merhaba arkadaslar
o kadar canım sıkkınki anlatamam sürekli ağlamak geliyor içimden
1 yıldır ilişkim olan sevgilim dün bana kendini bana fazla kaptırma üzülürsün dedi o an dünyam tersine döndü sanki bende kaptırmadan bir ilişki yaşayamayacağımı söyledim
ama su an ne yapmam nasıl davranmam gerek bilmiyorum ne olur bir akıl verin çıldırıyorum kafam uyuşmuş vaziyette

çok zor benim için.. ama yapmam gerek

o sözü söyleyen biri ayrılık sinyalini vermiş zatenkafamçokkarıştı

şimdiden uzak durmaya alışsan iyi olur.

kesinlikle araya mesafe koy...uzaklaş hafiften..arat merak ettir kendini..ama sakın ezdirip tabir-i caizse aptal aşık moduna sakın girme...ağırdan al kendini...kendisini çok fazla önemsediğini sanmasın...

Canım sana sinyal veriyor, yanii benim sağım solum belli olmaz, heran seni bırakırım demeye getiriyor. Biliyorum zor ama aranıza mesafeler koy hatta görüşme bence..

kesinlikle araya mesafe koy...uzaklaş hafiften..arat merak ettir kendini..ama sakın ezdirip tabir-i caizse aptal aşık moduna sakın girme...ağırdan al kendini...kendisini çok fazla önemsediğini sanmasın...

evet bu yöntem güzel sağol canım ama aynı işyerindeyiz ve maledsef sürekli görüyoruz birbirimizi nasıl yapayımki olmuyor işte :1no2:

evet haklısınız zaten bu sözün üzerine bende ayrılmak istediğimi böyle yürütemeyeceğimi söyledim ama kabul etmediki..

onun kabul edip etmemek gibi bir seçim durumu yok. siz ayrıldıktan sonra o istediği kadar kabul etmiyorum desin.. kendi çapında takılır...

ne yardan geçiyor ne serden... açıkça da söylemiş kaptırma diye... bence vakit kaybetmeyin bununla....

Yavaş yavaş sıkıldığının, beni boğma dediğinin bir versiyonu bu...
Ayrılmalı artık o limandan.
Açık denizlere açılmalı...
a.s

evet haklısınız zaten bu sözün üzerine bende ayrılmak istediğimi böyle yürütemeyeceğimi söyledim ama kabul etmediki..

kabul etmez çünkü ben merkezli biri olduğu için"ben bitirmeliyim" anlayışıyla hareket ediyordur... kendi bitirirse güçlü hissedecek kendini...ama sen bitirirsen zafere ulaşamama hissi oluşacak...sanki maç yapılıyor...zaten yanlışlık orada...
bu arada "ben merkezli olduğuna tanımadan nasıl karar veriyorsun?" diye belki hoşuna gitmemiştir bu yaklaşımım ama...arkadaşım senin için söylüyorum...
bana kendini fazla kaptırma üzülürsün de ne demek ya...yani "bana bişe olmaz...olan sana olur...ben her şekilde rahatım" anlamı var bu cümlede... ayrılamıyorsan bile bence çok fazla şımartmamalısın onu bundan sonra...sen olmasan da olur sinyalini sen göndermelisin ona...o zaman ağzının payını alır...

kabul etmez çünkü ben merkezli biri olduğu için"ben bitirmeliyim" anlayışıyla hareket ediyordur... kendi bitirirse güçlü hissedecek kendini...ama sen bitirirsen zafere ulaşamama hissi oluşacak...sanki maç yapılıyor...zaten yanlışlık orada...
bu arada "ben merkezli olduğuna tanımadan nasıl karar veriyorsun?" diye belki hoşuna gitmemiştir bu yaklaşımım ama...arkadaşım senin için söylüyorum...
bana kendini fazla kaptırma üzülürsün de ne demek ya...yani "bana bişe olmaz...olan sana olur...ben her şekilde rahatım" anlamı var bu cümlede... ayrılamıyorsan bile bence çok fazla şımartmamalısın onu bundan sonra...sen olmasan da olur sinyalini sen göndermelisin ona...o zaman ağzının payını alır...

ne kadar haklısınız..ş... biraz önce öğrendiğime göre hayatında biri varmış zaten hangi kelimeyi kullansam içimdeki sıkıntıyı anlatamamki

ne kadar haklısınız..ş... biraz önce öğrendiğime göre hayatında biri varmış zaten hangi kelimeyi kullansam içimdeki sıkıntıyı anlatamamki

şu an o hayatına giren kişi her kimse onun, başka bir gün başka birileri girecek onun yerine de..o yüzden sorun sende değil...kendini kanıtlamaya çalışıyor...namına nam katıyor aklınca...kim sallar öylesini...gidene güle güle de...canı cehenneme...

Son düzenleme:
şu an o hayatına giren kişi her kimse onun, başka bir gün başka birileri girecek onun yerine de..o yüzden sorun sende değil...kendini kanıtlamaya çalışıyor...namıma nam katıyor aklınca...kim sallar öylesini...gidene güle güle de...canı cehenneme...

şu an girmemiş canım benden öncedende varmış şimdide aynı kişi bayanın telini buldum
yani neredeyse 1 senelik fatura dökümanlarına baktım aynı kadın kadını arayıp bunun ne adi olduğunu haykırmak istiyorum kızdığım şey hala inkar ediyor kapattım teli falan aynı işyerindeyiz ptesi ne halt etcem bilmiyorum..belkide işi bırakırım offf ya canım çok acıyor

şu an girmemiş canım benden öncedende varmış şimdide aynı kişi bayanın telini buldum
yani neredeyse 1 senelik fatura dökümanlarına baktım aynı kadın kadını arayıp bunun ne adi olduğunu haykırmak istiyorum kızdığım şey hala inkar ediyor kapattım teli falan aynı işyerindeyiz ptesi ne halt etcem bilmiyorum..belkide işi bırakırım offf ya canım çok acıyor

canım bence tepki verirsen onu göklere çıkarmış olursun...erkekler bayılıyorlar böyle şeylere...kendi çapkınlıkların dolayı kız arkadaşlarının acı çektirdiğini haykırdığını görünce mest oluyorlar...bence içinden öyle olmasan da tepkisiz dur."sen aslında hiçbirşeysin benim için" mesajı ver ona davranışlarınla..."ay inan sıkıldım" de ya de sakin bir şekilde...aramışsan da aramamışsan şu saatten sonra pek umrumda değil açıkçası de...ama aşırı tepkiden kaçın..onu mutlu edersin çok tepki gösterirsen...kadını arama bence...herkes kendi yaptığından sorumludur...zamanla kendi görsün...bakarsın tuhaf bi tepki verir..iyice canını sıkar..ne halleri varsa görsünler...

Back
X