Çok kötüyüm :(

elifsahin1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
136
0
26
İstanbul
merhaba kızlar eşim çok annecii napmam gerekıyor nolur yardım edin.Bıktım artık..
Ben çalışıorum sabah 8 akşam 9 bide hamilelik olunca daha çok yoruluyorum artık.3 gündür eve gidip yemek yıyıp yatıyodum.Bu arada kaynanmlarla beraber oturuorum.Dün kaynanam yatak odama geldi bi ton saydı.Ben nebiçim gelinmişim vs. vs. bir ton laf.Her zamnkı gibi ccvp vermedim ağlamaya basladım eşim geldi nldu neden aglıosun dedı.Annen dedım daha benı dnlemeden annem haklı demeye basladı.Daha snra odadayım yıne kaynanam geldı bu sefer atışmaya basladık eşim odaya girip girip bagırma sus falan bı ton laf .. Daha bebek 1 aylık değilmiş hiçbişery olmazmış bana yalan söyluyomuşum ..
Evlendiğimden beri aynı şey..Eşimi seviyorum.Gecen ay işten çıktım dıye kaynım demediğini bırakmadı.Tekrardan girdim.Evde tek basımayım resmen yalnızım.Dün gece ağlama krızlerıne girdim.Bebeğime bişey olmasından korkuyorum :(

Son düzenleme:
merhaba kızlar eşim çok annecii napmam gerekıyor nolur yardım edin.Bıktım artık..
Ben çalışıorum sabah 8 akşam 9 bide hamilelik olunca daha çok yoruluyorum artık.3 gündür eve gidip yemek yıyıp yatıyodum.Bu arada kaynanmlarla beraber oturuorum.Dün kaynanam yatak odama geldi bi ton saydı.Ben nebiçim gelinmişim vs. vs. bir ton laf.Her zamnkı gibi ccvp vermedim ağlamaya basladım eşim geldi nldu neden aglıosun dedı.Annen dedım daha benı dnlemeden annem haklı demeye basladı.Daha snra odadayım yıne kaynanam geldı bu sefer atışmaya basladık eşim odaya girip girip bagırma sus falan bı ton laf .. Daha bebek 1 aylık değilmiş hiçbişery olmazmış bana yalan söyluyomuşum ..
Evlendiğimden beri aynı şey..Eşimi seviyorum.Gecen ay işten çıktım dıye kaynım demediğini bırakmadı.Tekrardan girdim.Evde tek basımayım resmen yalnızım.Dün gece ağlama krızlerıne girdim.Bebeğime bişey olmasından korkuyorum :(

kaç yaşındasın..:26:

Kaynanam en basından beri beni istemıyor.Bunu da dile getirdi zaten ilk evlendğim zman.Borçlar nedenıyle istemeye istemeye kendı evımden tasındım kaynanamlarla bır oturmaya basladık.Kaynanam çok acı çekmiş bi insan hep ayakta durmuş.Benden de öyle olmamaı beklıyo.

değişmezz her erkek anasına düşkün anası ile karısı arasındaki ayrımı yapamayacak kadarda beceriksiz....! derhal o evden cıkmanız gerek bu ne cürret yatak odama pat diye giriliyor bir ton azar işitiyorum üstelik hamileyim ...o evden cıkmadıkca huzura eremezsın söyliyim

değişmezz her erkek anasına düşkün anası ile karısı arasındaki ayrımı yapamayacak kadarda beceriksiz....! derhal o evden cıkmanız gerek bu ne cürret yatak odama pat diye giriliyor bir ton azar işitiyorum üstelik hamileyim ...o evden cıkmadıkca huzura eremezsın söyliyim

Eşimden ayrılmak ıstenıyorum :( ya açık açık anlatıorum herşeyı ama anlamıyor.Onlar el mi seni kime savunucam diyor.Sen onları hala benımseyemedın dıyor.Ağladığımdada hep böyle ağlıcakmısın sen dıyor.(

Eşimden ayrılmak ıstenıyorum :( ya açık açık anlatıorum herşeyı ama anlamıyor.Onlar el mi seni kime savunucam diyor.Sen onları hala benımseyemedın dıyor.Ağladığımdada hep böyle ağlıcakmısın sen dıyor.(

ben sana eşinden ayrıl demedım kı o evden cıkmanız gerek dedım cogul konustum yanı esın ve sen ayrı bir ev şart size dogum yapacaksın ondan sonrası daha zor olacak ama keske aynı evı kabul etmeseydın yaaa

Son düzenleme:
ben sana eşinden ayrıl demedım kı o evden cıkmanız gerek dedım cogul konustum yanı esın ve sen ayrı bir ev şart size dogum yapacaksın ondan sonrası daha zor olacak ama keske aynı evı kabul etmeseydın yaaa

Eşim çıkmıyor çıkmakta istemıyor.Ona göre bır tek ben suçluyum..Ya dün gece odada ağlıyorum o ise annesyle odada kahkaha atıyor..Bir eve çıktıgıma okadar pişmanım ki zorakı kabul ettırdıler..:(

Canım daha sen çocuksun üstüne bir de bu anlaşmazlık içinde bir bebeğe sahipsin. Allah yardımcın olsun.
Senin yerinde olsam evde kimse yokken kaynana adam olması,rahat durması yönünde tehditler savururdum.
Eşin geldiğinde de ne dese yapmadım ben öyle birşey de. Sakın eşinin yanında kaynananla kavga etme.
Hep eziği oyna.
Allah affetsin ama başka çıkış yolu yok bu durumun.

Ayy cnm çok üzüldüm durumuna, bu arada bebişin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. moralini bozmak istemem ama ayrı eve çıksanız bile kaynanan seni rahat bırakmaz gibime geliyor :50: eşine demiyor musun onlar böyle davranırken ben nasıl benimseyeyim, beni gelini gibi görmüyor diye? kayınvalidene şu hamilelik zamanında seni idare etmesi için oturup konuşsan güzelce, ağlayarak çözülmüyor maalesef, bazı erkekler anlamıyor mızmız gibi görüyo:47:

erkekler hep öyle banada eşim annem haksızda olsa sana birşey söylerse karşılık verme demişti. :) oldu cnm.. eşin yıllar sonra anlıcak ama iş işten geçecek bu güzel zamanlar geri gelmicek ...

Canım daha sen çocuksun üstüne bir de bu anlaşmazlık içinde bir bebeğe sahipsin. Allah yardımcın olsun.
Senin yerinde olsam evde kimse yokken kaynana adam olması,rahat durması yönünde tehditler savururdum.
Eşin geldiğinde de ne dese yapmadım ben öyle birşey de. Sakın eşinin yanında kaynananla kavga etme.
Hep eziği oyna.

:53::53::53::53:

Buyrun, yine erken evlilik ve yine ayni sonuclar. O kadar kiziyorum cocuk yasta evlenenlere. Gelelim soruna..

K.validen klasik, keza oglu da oyle. Pardon ama kaynina ne oluyor?

Ailede gordugum kadariyla seni ezmeyen yok.

Kocan da sagolsun seni onlarin onune atmis resmen, istedikleri gibi oynuyorlar.

Senden ricam k.validen, kaynin senin uzerine geldiklerinde aglama. Sesini yukseltmeden cevabini ver sakin sakin.

Kocandan seni korumasini bekleme, pasif birisi oldugu kesin.

Kendi kendini koruyacaksin baska secenegin yok.

Hep eziği oyna.

cnm nasıl tehdit edecek ki? Kız cvp vermiyorken bile bu şekilde sorun oluyorsa tehdit ettiğinde daha büyük sorunlar çıkar, hep kavga olur gibime geliyor, çünkü baksana eşi hiç dinlemeden annesine hak veriyormuş, adam hemen inanır annesine

Hep eziği oyna.

çok safım ya nefret edıyorum kendımden.Kmseye kıyamıyorum.Gecen ay kaynanam çok sıkıştığını ve borcu ödemezse eve icra gelcegını söyledı bı bılezıgımı ıstedı zaten butun altınlarımı bozdurmuşlardı.Ben sana daha snra yaparım dedi dayanamadım verdim.Eşime söylemememi istedi.Bi hafta snra dayanmadm eşime syledm ve bana dedıkı eşim: annem bana sordu elıfın blzgnı bzdrp brcu ödeyelımı dıye ben hayr dedım dedı .Annem sana bunu fatıhe söyleme dedımı dedı evet dedim ozman ndn bana anlatıosn bıdaha annmn söyleme dedğini bana syleme dedi.
gecen gun kaynanam eşime demiş elifn blzgnı bzdrdm sana bısy söyledımı demş eşimde sadece hayır söylemedı demiş.. cokk snr oldm

Hep eziği oyna.

Arkadasim sen ne diyorsun?

Kiz cinayete kurban gider bu yorumla vallahi.

Back
X