Çok kötüyüm :(

çok safım ya nefret edıyorum kendımden.Kmseye kıyamıyorum.Gecen ay kaynanam çok sıkıştığını ve borcu ödemezse eve icra gelcegını söyledı bı bılezıgımı ıstedı zaten butun altınlarımı bozdurmuşlardı.Ben sana daha snra yaparım dedi dayanamadım verdim.Eşime söylemememi istedi.Bi hafta snra dayanmadm eşime syledm ve bana dedıkı eşim: annem bana sordu elıfın blzgnı bzdrp brcu ödeyelımı dıye ben hayr dedım dedı .Annem sana bunu fatıhe söyleme dedımı dedı evet dedim ozman ndn bana anlatıosn bıdaha annmn söyleme dedğini bana syleme dedi.
gecen gun kaynanam eşime demiş elifn blzgnı bzdrdm sana bısy söyledımı demş eşimde sadece hayır söylemedı demiş.. cokk snr oldm

kendisinin hayır demesine rağmen hala bileziği senden isteyen kaynanana kızmıyor da senin ona söylemene kızıyor hee pes doğrusu!!!

Allah yardimcin olsun canim bu isin tek cikar yolu bir an once kendi evinize cikmaniz gerci ciksanda kaynanan bos durmayacaktir ama en azindan kapin ayri olur kapattin mi unutursun o disarda kudurur durur

Buyrun, yine erken evlilik ve yine ayni sonuclar. O kadar kiziyorum cocuk yasta evlenenlere. Gelelim soruna..

K.validen klasik, keza oglu da oyle. Pardon ama kaynina ne oluyor?

Ailede gordugum kadariyla seni ezmeyen yok.

Kocan da sagolsun seni onlarin onune atmis resmen, istedikleri gibi oynuyorlar.

Senden ricam k.validen, kaynin senin uzerine geldiklerinde aglama. Sesini yukseltmeden cevabini ver sakin sakin.

Kocandan seni korumasini bekleme, pasif birisi oldugu kesin.

Kendi kendini koruyacaksin baska secenegin yok.

Evet erken yasta evlendım.Çünkü babam ben küçükken vefat etti.Abımse psıkopatn tekıydı.Her gun sddet guruodum hapis hayatı yasıodum.Bınevı kurtuluş yolu buldum evliliği ama ynlış yaptım:(

erken yaşta evlenmenin,ailesiyle beraber oturmanın,kocasının adam olup koruyamaması ve herşey sanki güllük gülistanlık gibi birde çocuk yapmanın sonuçları

üzgünüm o eşle o evde o kayınvalideyle işin çok zor

oofff kızm oofff 19 yasındasın hamılesın kaynanayla yasıyosunnn çalışıyorsun

kımseye yaranamıyorsun kaynın bile sana işten cıktıgın için laf söz yapiyo normalmi sence bunlar

ve sen esın senı savunmadıgı halde hala eşimi sevıyorum dıyrosun sevmek körü körüne sevmek olmaz

sana yazık değil mi karnındakıne yazık değilmi annen baban sen hırpalan aşşağılan diye mı büyüttü sneı bu yasa getırdi

bi kendıne gel düşün ailene söyle sana arka cıkacak kımse yok mu...19 yasında evlenmek ıcın buldugun cesaretın nerede

o cesaretın aynısını goster ezdırme kendını hiç...anne olucaksın sen ayaga kalk sağlam ol rica edıyorum...

bir hata yapıp erken evlenmıssın bir hata yapıp kayınvalıdenın yanına tasınmıssın ama hatalarını devam ettırme

Allah yardımcın olsun...

oofff kızm oofff 19 yasındasın hamılesın kaynanayla yasıyosunnn çalışıyorsun

kımseye yaranamıyorsun kaynın bile sana işten cıktıgın için laf söz yapiyo normalmi sence bunlar

ve sen esın senı savunmadıgı halde hala eşimi sevıyorum dıyrosun sevmek körü körüne sevmek olmaz

sana yazık değil mi karnındakıne yazık değilmi annen baban sen hırpalan aşşağılan diye mı büyüttü sneı bu yasa getırdi

bi kendıne gel düşün ailene söyle sana arka cıkacak kımse yok mu...19 yasında evlenmek ıcın buldugun cesaretın nerede

o cesaretın aynısını goster ezdırme kendını hiç...anne olucaksın sen ayaga kalk sağlam ol rica edıyorum...

bir hata yapıp erken evlenmıssın bir hata yapıp kayınvalıdenın yanına tasınmıssın ama hatalarını devam ettırme

Allah yardımcın olsun...

Önceden dahada büyük kavgalarımız oldu ben gece evı terkedıyodum fakat.Eşim sinir krizi geçirdi.Bayıldı felan.Bunları yaşamaktan korkuyorum :(

Önceden dahada büyük kavgalarımız oldu ben gece evı terkedıyodum fakat.Eşim sinir krizi geçirdi.Bayıldı felan.Bunları yaşamaktan korkuyorum :(

canım evı terket demıyorum sana dik dur lafını söyle çekil ağlama zayıflık gösterme

sana bişey dıyen olursa kocam burada de....karsına sahip çıkamayan almasaymış

kaçıp gitme ne dıye kaçıp gidesın telınle duvagınla gelmısın eve kaçak değilsin göçek değilsin

kocana da bişey dmeıyorum....afedersın ama erkek diyoır bi de kendısıne erkeklık yatakta olmuyo

hamıle bırakmakla olmuyo töbe estagfurullah yaa :47:

Son düzenleme:
canım evı terket demıyorum sana dik dur lafını söyle çekil ağlama zayıflık gösterme

sana bişey dıyen olursa kocam burada de....karsına sahip çıkamayan almasaymış

kaçıp gitme ne dıye kaçıp gidesın telınle duvagınla gelmısın eve kaçak değilsin göçek değilsin

kocana da bişey dmeıyorum....afedersın ama erkek diyoır bi de kendısıne erkeklık yatakta olmuyo

hamıle bırakmakla olmuyo töbe estagfurullah yaa :47:

ya en basitinden bana dediği şey kaynanamın daha bebek 1 aylık değilmiş.Bana bişeyı olmazmış.naz yapıyomşum.Eşimde aynısı dıyor bebek daha 1 aylık değil ne bunlar dıyor..Aslında cabalamam bosuna eşim hiç değişmiyecek...

Bekarken de pek mutlu değilmişsin şimdi ise dipleri yaşıyorsun ama ah be kızım...
O bebek şimdi neyine gerekti senin?
Hadi onu geçtim, böyle aile bir tarafa eşin seni gerçekten seviyor mu zannediyorsun?
Sen onun resmen oyuncağısın...
Annesinden kendinden başkasını düşünmüyor.
Bu evde sen ya hastalık hastası olursun ya sonunda dayanamaz terk edersin.

ya en basitinden bana dediği şey kaynanamın daha bebek 1 aylık değilmiş.Bana bişeyı olmazmış.naz yapıyomşum.Eşimde aynısı dıyor bebek daha 1 aylık değil ne bunlar dıyor..Aslında cabalamam bosuna eşim hiç değişmiyecek...

nedır canım ınsna kocasına naz yapamaz mı Allah Allah sen tyakmıycan bunalrı sallamıycaksın

cunku bunalrı sana hep söylicekler hep üzülüceksın en ıysı duymamak sallamamak

kolay gelsın ama çok zor bi durum ne dıyım

nedır canım ınsna kocasına naz yapamaz mı Allah Allah sen tyakmıycan bunalrı sallamıycaksın

cunku bunalrı sana hep söylicekler hep üzülüceksın en ıysı duymamak sallamamak

kolay gelsın ama çok zor bi durum ne dıyım

ya duymamaya çalşıyorum ama olmuyo kendımı yıpratıyorum baska bışey oldugu yok.

Back
X