- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz ne guzel kociskonla ayni yerde calisiyosun.
Bos ver biraz maddi durumunuz duzelince daha coook gezersin.
Ben sahsen cikmazdim hemde gozum hep aşkitomun uzerinde olurdu. :)
siz hepiniz calısan kadınlardınız ki böyle söyleyebiliyorsunuz ben hiç çalışmadım ve bana cok zor geldi iş yüzünden bazı seylerden uzak kalmak ki cevremdede ya bir ya iki çalışan kadın var gerisi ev hanımı belki buda beni etkiliyor
on aylık evliyim ve ilk baslarda eşimin dükkanında calısmaktan memnundum daha önce hiç çalışmama ragmen fekat son 3 4 aydır asırı yoruldum ve bunaldım iş yüzünden arkadaslarımla akrabalarımla kimseyle doğru dürüst görüşemez oldum kayınvalidemle bile hiç gün gün gezemedik annemle hiç gezemedik artık bu durumdan cok bunaldım ve sonunda patladım ama buda hem eşimle hem ailesiyle aramda biraz sogukluk yarattı gibi geldi eşimi seviyorum bu yüzden boşanma falan gibi bir şey düşünmüyorum ben işe gidemeyince mecbur birini almak zorunda ve bütçemizde azalıcak fakat artık çok sıkıldım buna ragmen gitmek istemiyorum ama bu seferde eşimle aramız acılıyo bu durumda sizce ne yapmalıyım eşimle aram açılmasın ama işede gitmeyeyim![]()
ne yani şimdi çalışmaya devam mı edeyim tabi ki çalışınca herkes beni el üstünde tutuyor işden sonra 1 2 saatliğine bi yakına gittiğimizde ayy işten geldin sen otur dinlen biz yaparız bunu kayınvalidem bile diyor böyle oluncada cok hoşuma gidiyor belki ilerde cevremde alısır yani kendi akrabalarım onlarda alışır sürekli söylenmezler bana gelemiyoruzda gelmiyorsunda gibi...
kaç yaşındasın besmele
ne yani şimdi çalışmaya devam mı edeyim tabi ki çalışınca herkes beni el üstünde tutuyor işden sonra 1 2 saatliğine bi yakına gittiğimizde ayy işten geldin sen otur dinlen biz yaparız bunu kayınvalidem bile diyor böyle oluncada cok hoşuma gidiyor belki ilerde cevremde alısır yani kendi akrabalarım onlarda alışır sürekli söylenmezler bana gelemiyoruzda gelmiyorsunda gibi...
Sen kac yasindasin canim? Biraz tuhaf dusunuyorsun. Yani evliligin getirdigi sorumlulugu tam alamamis gibi konusmalarin. Yanlis anlama beni fikir vermek acisindan diyorum bunlari. Zaten sende fikir almak icin actin bu konuyu oyle degil mi ?
Bekarken hic calismadin sanirim rahatliga alismissin o yuzden evlendikten sonra alisman zor olur. Bende hic calismadim mesela..
Ama su an esime destek olmak icin calismayi o kadar istiyorumki. Cunki bu mucadelede ona destek olmak benim gorevim. Sen neden tadini cikarmiyosun ? Bence senin yorgunluklarin tatli yorgunluk olmali.. Cunki esinle beraber olmaktan daha guzel ne olabilirki.. Diye dusunuyorum..
çevrendekilerin söylenmesi yanlış sonuçda çalışan bayansınız kendine vaktin yokki çevrene olsun bence kocanla çalışmanın tadını çıkar para biriktirirsiniz sonra eleman alırsınız bebeğini yapar kucağınada alır gezersin dilersen(belkide çalışma hayatını özlersin:))ne yani şimdi çalışmaya devam mı edeyim tabi ki çalışınca herkes beni el üstünde tutuyor işden sonra 1 2 saatliğine bi yakına gittiğimizde ayy işten geldin sen otur dinlen biz yaparız bunu kayınvalidem bile diyor böyle oluncada cok hoşuma gidiyor belki ilerde cevremde alısır yani kendi akrabalarım onlarda alışır sürekli söylenmezler bana gelemiyoruzda gelmiyorsunda gibi...
o zaman hedeflerinizi gerçekleştirene kadar dişini sık canım ...yaşın küçük aslında anlıyyorum seni senin yaşındakiler dersane ve üniversitelerdeler henüz. ama sen tercihini evlilikten yana kullanmışsın hem evlilik hem de iş ağır gelior haliyle ama dediğim gibi sabır çekelemanımız olmayınca gitmeme gibi birşeyim olamaz ki genelde olmuyo zor geliyo gelmiyorlar cünkü sürekli dısarı servisteler birazda cekingen bi yapıya sahibim bu konularda eleman olsa bile diyemiyorum ben bugün gelmim gezeyim diye desem benim yaptıgım işi o yapacak ve tabi ben varken yaptıgı işide yapmak zorunda bu sefer cok yorulucak bunuda düşünerek izin isteyemiyorrum
sende kendiince haklısın anlıyorum eve de zaman ayırmayınca herşey raydan çıkıyor...umarım bi düzen oturtursunuzöyle yapıcam artık sabır cekicem aslında calısmaktan sikayetci değilim sadece kendime ve evime ayıracak zamanım olsa 2 değil 20 yılda calısırım
sende kendiince haklısın anlıyorum eve de zaman ayırmayınca herşey raydan çıkıyor...umarım bi düzen oturtursunuz