• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kötüyüm

Ne olursa olsun aileni es geçme bence.

Mario'nun suçu yok niye istemiyorlar ki diyorsun.. Konularını okumuştum sence yeterince masum mu ?

Kardeşine hak veremicem oda suçlu çünkü olayları şiddetle çözmeye çalıştığı için.

Ama şunu söyleyebilirim ki; herkes gider ailen kalır, ne durumda olursan ol bir tek onlar yanında olur.

Onlar senin canın kanın, nasıl ezip geçeceksin..

İleride çok ararsın aileni, iyi düşün.

Şu an gözünü karartıp sevdiğine koşarsın ama mantık ve gerçekler sonradan gösterir yüzünü.

Gerçekten çok iyi düşün.

o mario beni aldatti diye zirladigim konu biraz farkli..

biliyorum aile cok önemli hayatta...herkes gider ama bir onlar kalir.. ama bu sekilde olmasin yaa..

haklisnda yani ezmiyorum ben onlari..ezen beni yükün altinda onlar =/

biliyorum bilmez miyim.. bazen benim soguk sakalarima alinip küsüyor ve yüzünü güldürmesi biraz ugrastiriyor.. patavatsizlik bende almis basini gidiyor malesef.. ama aileme karsi onca hakarete hatta agir hakarete ragmen kaslarini bile catmadi..

estağfurullah canım sana öyle geliyordur ama ben de de var biraz patavatsızlık:))))))))))))))hiç düşünme evlen..en güzeli ailen istememiş onlar zaten mario ya gitceğini tahmin etmişlerdir şimdi oyuncak gibi geri mi çağırıyorlar..evlenince barışırsınız..
evleince evleniyorum diye konu aç:)))))))))mutluluklar ve ALLAH sabır versin güzelim

Süper kahramanımız Mario'nun en son seni aldattığını hatırlıyordum ben...
Madem böyle büyük bir aşkınız var engeller aşılır elbet. Ailenin yanına dön nasıl olsa onlar da kabullenecek onsuz yapamadığını
Şayet tam tersi oldu aileni seç aşk acısı elbet unutuluyor ama ailenin acısını ömür boyunca unutamazsın

Yasadiginiz onca olumsuzluga ragmen bu cocuk senden hic vazgecmedi. Baska bi adam olsa coktan basip gitmisti. Ailen? Seni kapinin onune koydular. Simdide gel bizimle ol diyorlar. Orda mutlu olamazsin. Ailen marioyu mantikli sebeple istemese tamam diyecegim ama sadece irkcilik yaptiklarindan istemiyorlar. Bugun seni affecek olan, yarin evlendiginde de affeder. Karsilikli sevgi, seven adam kolay bulunmuyor. Mariodan vazgecme derim.

evet tek nedenleri türk olmamasi..sanki bu bir suc..

ben onunla hayatimi, gelecegimi paylasmak istiyorum oda benimle ayni sekilde.. farkli irklardan gelmemiz buna engel olabilir mi?

ne kadar sacma!!

sevmedigim ve anlasamadigim belkide dokunmaya tiksinecegim birisiyle olmami bekliyolar sirf türk diye.. ömrüm mutsuz ederecek ve mutsuz olarak mi gecsin istiyolar..

bunu annemede sordum? anne sen benim mutlu olmami istemez misin? benim canim yansa seninkide yanmaz mi? bana sen hayat verdin..siz hayat verdiniz simdi neden öldürmeye calisiyorsunuz?? neden milletin lanet cenesi bu kadar önemli? neden sadece yanimda olmuyorsunuda illa itiyorsunuz beni kendinizden?

dinleyen mi varki cevap veren olsun.. :14:

Süper kahramanımız Mario'nun en son seni aldattığını hatırlıyordum ben...
Madem böyle büyük bir aşkınız var engeller aşılır elbet. Ailenin yanına dön nasıl olsa onlar da kabullenecek onsuz yapamadığını
Şayet tam tersi oldu aileni seç aşk acısı elbet unutuluyor ama ailenin acısını ömür boyunca unutamazsın

keske gercekten aldatmis olsaydi da en azindan ondan ayrilmak icin, ondan nefret etmek icin, onu unutmak icin bir bahanem olurdu..ben mahfolurdum ama ailemin yüzü gülerdi..ama öyle degil..

Bal gibi de mutlu olursun aileni ezip geçersen merak etme.Ezip geçmek de neyse artık onlar seni eze eze posanı çıkarıp sokağa atmışlar zaten.Ailen mario yu dövüp seni evden kovacağına adam gibi sahip çıksaydı şimdi arkandan ağlayıp durmazlardı.Bırak ağlasınlar.Burunları sürtünsün daha.Şimdi dönersen verdikleri sözlerin hiçbirini tutmayacak sana yine hayatı cehennem edecekler kısa sürede.Çok sevdiğin,seni de çok seven birini bulmuşsun ayrılmaya değer mi ailenin kaprisleri yüzünden?İnsan kolay mı aşık oluyor?Sen nikahı kıydıktan sonra inatları fazla sürmez merak etme.Mario alkolik kumarcı ya da kötü bi insan olsa anlarım bu tepkileri ama sırf yabancı diye bi insana bu kadar nefret duyulmaz.Öncekile konularında da dedim ben de akrebim ve benim senin gibi ailem olsa 1 hafta bile kalamam yanlarında.Sen yine bu kadar zaman sabrettin onlar için artık üzülmeyi bırak ve hayatına devam et bence marioyla.

o mario beni aldatti diye zirladigim konu biraz farkli..

biliyorum aile cok önemli hayatta...herkes gider ama bir onlar kalir.. ama bu sekilde olmasin yaa..

haklisnda yani ezmiyorum ben onlari..ezen beni yükün altinda onlar =/

ahh esmerim hep yazdıklarını okudum butun konularına denk geldım cnm.. evett dedıgın gıbı aıle onemlı arkadsımm ama hayat senın hayatın.. aıle tahtını yaparda bahtını kaderını yapamazmıs.. cok ıyı dusun muhakkak bır orta yol vardır..

ailenın bu kadar cahıl ınsanlar oldugunu sanmıorum :50::50: sonucta yurtdısında yasıolarsa bunu goz onunde bulundurmalılardı cunku evlatları o yorede yetısıor.. ama ısrarla hala gurur namus yok dını ayrı yok yabancı dıye ayrım yapıolar.. kusuruma bakma arkadsım ama yerlesmıcektınız ozmn farklı bır ulkeye..

o cocugada yazık degılmı?? hayatında, yoresınden, ailesınden gormedıgı muamelerı gordu aılenden.. Ailen bunların vebalını nasıl oduyecek.. dınden yabancılıktan bahsedıolarda bu kul hakkı degılmı?? yazık degılmı mario' ya?? bundan 20 sene sonra yaptıklarına degıl daha cok yapamadılklarına uzuleceksın! cok ıyı dusun guzelım guzel hbrlerını beklıorum cnm

Bal gibi de mutlu olursun aileni ezip geçersen merak etme.Ezip geçmek de neyse artık onlar seni eze eze posanı çıkarıp sokağa atmışlar zaten.Ailen mario yu dövüp seni evden kovacağına adam gibi sahip çıksaydı şimdi arkandan ağlayıp durmazlardı.Bırak ağlasınlar.Burunları sürtünsün daha.Şimdi dönersen verdikleri sözlerin hiçbirini tutmayacak sana yine hayatı cehennem edecekler kısa sürede.Çok sevdiğin,seni de çok seven birini bulmuşsun ayrılmaya değer mi ailenin kaprisleri yüzünden?İnsan kolay mı aşık oluyor?Sen nikahı kıydıktan sonra inatları fazla sürmez merak etme.Mario alkolik kumarcı ya da kötü bi insan olsa anlarım bu tepkileri ama sırf yabancı diye bi insana bu kadar nefret duyulmaz.Öncekile konularında da dedim ben de akrebim ve benim senin gibi ailem olsa 1 hafta bile kalamam yanlarında.Sen yine bu kadar zaman sabrettin onlar için artık üzülmeyi bırak ve hayatına devam et bence marioyla.

ben yengec burcuyum ve bu yasima kadar cok bagiydim anneme .. yinede cok seviyorum ama bu olanlardan sonra sogukluk girdi aramiza ve sanirim eskisi gibi olmamiz coooooooookkkk zaman alir belkide hic eskisi gibi bile olamayiz..

mutluyum ben onunla olmaktan.. ama keske gözü yasli ve sevdigim insana karsi bu kadar kin dolu bir anne kalmasaydi geride=(=(

canım bir şey sormak istiyorum yanlış hatırlamıyorum dime mario beni aldattı annem haklı çıktı ahh canım ailem diyen senmiydin yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum çok ciddi anlamda soruyorum dalga geçmiyorum:6:

canım bir şey sormak istiyorum yanlış hatırlamıyorum dime mario beni aldattı annem haklı çıktı ahh canım ailem diyen senmiydin yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum çok ciddi anlamda soruyorum dalga geçmiyorum:6:

evet bendim..ailem hakli cikti diye yazdigimi hatirlamiyorum ama benim telim kirilmisti ve mario bana kendi telini vermisti..bende direk mesajlara dalmistim.. macar dilinde yazilan mesajlari hemen cevirdim tabi googlden hem orda biraz yanlis anlasilma var tatil olayi fln.. mario ülkesine gitmisti kisa bir süre ve o yazistigi kiz onunla ayni ülke ayni sehirden..ve bu yasadigimiz ülkede komsumuz..kiz marioya msj atmis taa kac ay önce eger gidecek olursan banada haber ver trenle beraber gidelim diye.. oda atmis iste msj haber veriyorum ben gidiyorum geleceksen haber ver diye.. bende bunu beraber tatil yaptilar yok beraber oldular diye yok eski sevgilisi diye falan kurdum iyice..

eski iyi arkadasi yani uzun süredir tanisiyolar,,kiz benimde arkadasim artik..cünkü marioyu terk ettigimi ögrenince geldi konustu benimle.. mario sirf senden bahsediyor, dilinden cilem ismi eksik olmuyor, onu böyle mutlu ve ayni anda endiseli hic görmemistim dedi .. neyse iste kosa kosa gittim bende tekrar ona..

pööfff kafam allak bullak..

acaba bugün burda mi yatsam.. :37::37:

kendimden tiksindim annemin gözyaslari yüzünden, marionun ezilmis bakislarindan, agzimdan emzik düsmeyen sigaram yüzünden..

:14::14::14: bu günler gecsinnn artikkk

Sen ailene de donsen, ailenle aran eskisi gibi hic olmayacak. Ben de aileme cok duskunum, istemedikleri yabanci biriyle evlendim. Hic kovma durumu falan olmadi benim ailemde gerci ama bosansam sevinirler hala. 5 yil bitti. Ki biz her tatilde ailemin yanina gidip tum tatili onlarla geciriyoruz, onlarsiz hic bir yere gitmiyoruz. Annemleri memnun etmeye calisiyorum en ufak seylerle bile. Esim, keske bana bu kadar ilgi gostersen der ama yine de aileme yaranamam. Hala laf carpitir bana annem. Ama Allah onlari basimdan eksik etmesin.
Ailene nikah tarihini soyledin mi? Nikaha kadar ailenle kalsan, ikna etmeye calissan, baktin olmuyor nikaha iki gun kala cikip evlensen? Sevdiginle evlenmelisin. Mutsuz olabilirsin, evlilik baska birseymis, evlenince anladim. Ama en azindan kendim sectim bunu dersin.

Sen ailene de donsen, ailenle aran eskisi gibi hic olmayacak. Ben de aileme cok duskunum, istemedikleri yabanci biriyle evlendim. Hic kovma durumu falan olmadi benim ailemde gerci ama bosansam sevinirler hala. 5 yil bitti. Ki biz her tatilde ailemin yanina gidip tum tatili onlarla geciriyoruz, onlarsiz hic bir yere gitmiyoruz. Annemleri memnun etmeye calisiyorum en ufak seylerle bile. Esim, keske bana bu kadar ilgi gostersen der ama yine de aileme yaranamam. Hala laf carpitir bana annem. Ama Allah onlari basimdan eksik etmesin.
Ailene nikah tarihini soyledin mi? Nikaha kadar ailenle kalsan, ikna etmeye calissan, baktin olmuyor nikaha iki gun kala cikip evlensen? Sevdiginle evlenmelisin. Mutsuz olabilirsin, evlilik baska birseymis, evlenince anladim. Ama en azindan kendim sectim bunu dersin.

nasil ikna ettin onlari? biliyorum seni ben.. hatta 2tane cocugun sanirim ogullarin var..esin almandi yanilmiyorsam?

söyledim tarihi..ilk basta bu seninle evlenmez, dost hayati mi yasayacaksin sen dinsiz kitapsiz diye cemkirdi sonra nikah tarihini söyleyince kesinlikle olmaz izin vermiyorum cesedimi cigne bilmem ney...

bu arada dini acidan bakicak olursak olaya.. benim ailem dinine cok düskün degiller ..öyle yani namazinda niyazinda insanlar degiller.. niye dini karistirirlar bilmem.. hani kendimiz cok dindar, inancli insanlar olsak neysede..

nasil ikna ettin onlari? biliyorum seni ben.. hatta 2tane cocugun sanirim ogullarin var..esin almandi yanilmiyorsam?

söyledim tarihi..ilk basta bu seninle evlenmez, dost hayati mi yasayacaksin sen dinsiz kitapsiz diye cemkirdi sonra nikah tarihini söyleyince kesinlikle olmaz izin vermiyorum cesedimi cigne bilmem ney...

bu arada dini acidan bakicak olursak olaya.. benim ailem dinine cok düskün degiller ..öyle yani namazinda niyazinda insanlar degiller.. niye dini karistirirlar bilmem.. hani kendimiz cok dindar, inancli insanlar olsak neysede..

Oyle dugun dernek olmadi. Nikah oldu sadece. Karsimda aglayan annem babam vardi, kardesim de resim cekiyordu. Dedikoducu bir kac akraba iste... Uc yila kalmaz bosanir diyorlardi akrabalar, daha baska bir suru sey. Gelinligim bile olmadi desem yeridir, beyaz bir gece tuvaletiyle evlendim ben. Hala gelinlik gormeye dayanamam. Bogazimda boyle yumruk olup durur dugun hevesim. Dugunlerden nefret ederim, gelin damat gulerken gormeye dayanamam. Icim acir. Yan apartmandaki bir kiz evleniyordu bir gun. Gozlerim dola dola izledim. Hep pencereden baktim kizin evden cikisini, damat tarafi sehir disindandi sanirim, otobusle gelisini, herkes mutlu, herkes heyecanli. Ben aglayarak evlendim.
Neyse, umarim hersey hayirlisiyla gonlune gore olur.

Son düzenleme:
Oyle dugun dernek olmadi. Nikah oldu sadece. Karsimda aglayan annem babam vardi, kardesim de resim cekiyordu. Dedikoducu bir kac akraba iste... Uc yila kalmaz bosanir diyorlardi akrabalar, daha baska bir suru sey. Gelinligim bile olmadi desem yeridir, beyaz bir gece tuvaletiyle evlendim ben. Hala gelinlik gormeye dayanamam. Bogazimda boyle yumruk olup durur dugun hevesim. Dugunlerden nefret ederim, gelin damat gulerken gormeye dayanamam. Yan apartmandaki bir kiz evleniyordu bir gun. Hep pencereden baktim kizin evden cikisini, damat tarafi sehir disindandi sanirim, otobusle gelisini, herkes mutlu, herkes heyecanli. Ben aglayarak evlendim.
Neyse, umarim hersey hayirlisiyla gonlune gore olur.

benimde o sekilde olcak.. sade bir nikah..ama ben sevdigim adamla evlenicem..sevmedigim biriyle dügünüm olsa ne yazar..

dügün masraftan baska birsey degil bence..tabiki herkesin kendi secimi.. ama biz dügüne harcayacagimiz parayi (gerci saten istesekde dügün olmaz cünkü gelen olmaz :D) yeni yuvamiz icin harciyoruz.. eksiklerimizi tamamliyoruz..

dügünüm yok ama ben gelinlik giyicem..:) fotograflarimizda cekilecek..

nolur üzülme.. gelinlik giymemissin, dügünün olmamis..bence bunlar bos seyler.. tamam hayatinda bir kere olacak seyler ama gelip gecici.. önemli olan simdiki suanki zaman ve gelecek tabiki.. sen mutlumusun esinle?? en önemlisi bu:)

bu arada esin türkce biliyor mu? yada sen almanca?

bizim ortak dilimiz almanca .. :)

Back
X