- Konu Sahibi eSmerimSin
sizi mutlu edebildiysek ne mutlu..iltifat için sagol canım..inş gerçekleştirirsiniz ama inanın gerçekten gördüm sizin durumunuzda olan evli çift çok tatlılardı ya yaşamak lazım ben bile gelinlik giydiğim halde bebeklerim olursa düşünüyorum..amin inş erkek olur.tabi benim herhalde 2 yerine şöyle 3-5 arası olacak galiba eşim çok çocuk istiyor tabi ben de keyfimi düşünerek 2 en fazla diyorum ama düşüncesi bile çok hoş:)))))
kaynana:))))))))))))ayy yapamayız bizden pısırık kaynanalar olur:)))))))))gelinler elinde oynatır artık..bu arada oğullarının ismi ne acaba merak ettim
Ogullarimin birinin adini annem digerini babam koydu. Kivanc (annem koydu) ve Sencer (babam koydu). Benim esim de kiz istiyor ama yok, ben daha istemiyorum. Cok yoruluyorum, cok yaramazlar. Yas olarak ta aralari az, 2 yas. Hatta 1 yas 10 ay. Kendime hic zaman ayiramiyorum, 5 dk kas aldirmaya kuafore gidemiyorum, geliyorlar pesimden anne anneeee diye :)) Benden de kaynana olmaz :) Hic cadilik yapamam ki. Umarim ogullarimiz da cadi gelinler getirmezler. Mutlu olsunlar da en once :)