• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kötüyüm

msj attim simdi ona yanima gel usuyorum diye..iyi geceler cilem yazmis..

ne zaman adimi dese biliyorum ki ya kus yada uzgun yoksa hep askim benim derr..:(

annesi macaristana gitti persembe gunu..haftaya doncek..

ben gitcemde kalkmaya gucum yok ve cok usuyorum..cokta sigara ictim yine basim donuyor pff

Artik icme sigara, kendine zarar veriyorsun. Gececek, hepsi bitecek, bak cok az kalmis nikaha. Ailen de kabul edecek. Gucunu topla, sicak birseyler ic hadi. Uzerine sal, battaniye al.

ah ah şu aşık olunan adam ve onaylamayan aile.... yeni okudum durumunuzu, ailenizin Mario'yu istememe sebebi din-dil vs. farklılığı mı sadece?

Kışkırtmak gibi olmasın ama o aileyle mutlu olamazsın bence..

Karşısındaki taş olsa dile gelirdi bu çocuğa yapmadıklarını bırakmadılar resmen ırkçılık..

Halbuki sadece evlenmek istediniz siz, insan evladının evleneceği kişiyi değerlendirirken şiddet uygular mı, manyak mı, alkolik mi, sorumluluk sahibi mi vs diye değerlendirir sizinkiler Türk olsun çamurdan olsun fikrindeler..

Bu çocuk her defasında hor görüldü ve senin elini bırakmadı ki aileb seni kovduğunda bile yanındaydı, kullanmadı seni hiç, oynamadı, oyalamadı..

Seçeneğin belli evlen ve mutlu ol evet ailen silmesi çok zor ancak onlar seni silerken hiç zorlanmadılar şimdi mi akılları başlarına geldi ki haka gelmiş değil ya neyse..

Yaşlılığında yanında Mario olacak annen değil..

Evet belki bana kızan arkadaşlar olacak ama aile bu kadar kızının mutluluğuna düşman olmamalı yanlış yapmasın diye bu kadar ezilmemeli çocuklar..

Yanlışlarını onların dikteleriyle değil senin görüp onların yaralarını sarmalarıyla aile olunur, baskıyla değil..

selam aklını bulandırmak istemem ama daha bu yaşta acelenız nedir kuzum yangından mal kaçırır gibi ben o yaşlarda kafamda kavak yelleri esiyordu marıo 23 yaşındaymış eee bu yaştakı adamın evlılıgınden ne olurkiya

çok degıl 3-5 ay sonra buraya pişmanım dıyede konu açarsınız

ben delıler gibi sevsemde aılemı hayatta bir erkege degışmezdım ( çok mükemmel bır olmasa bıle ) anne baba nın duasını almayanın işi ınan bana rast gitmıyor .bekleseydınız zamanla onlarda degişirdi yaşınızda oturrdu
50 marıo bulursunda ana baba bulamassın
tamam marıo çok saygılı sevgı dolu olabılır ıyıy bırıde olabilir ama yersiz bence

bak benım kuzenım ilk sevdıgı adama kaçtı 20 lı yaşlarda ailesi vermedı adam evlennce öle bir degıştıkı 180 derece döndü işkencemı dersin ,hakaretmı dersin ,çalıştırdı kızı parasını aldı elınden nasılsa arkasında ailesi yok dıye annesıyle kız zaten anlaşamıyordu biz dedıkkı hayatta barışmazlar ama bir çocugu olunca barıştılar ve kız eşinden 6 yıl onra ayrıldı
aradan 7.8 sene sonra bir çocuk çok istedı bızım kızı kız dedıkı benı sevenle evleneyım annesi onada karşı çıktı vermem dedı
oda aldı eşyalarını senın gibi gitti annesı ona demiş ya o ya biz adamı seçti neyse bundanda biir çocugu oldu annesı nıkaha dahı gelmedı gelınlık gıydı bu defa ama annesı göremedı şuan ne oldu bılıyomusun annesıyle barıştılar durumu kötü ailesi yardım edıyo kıza evlendıgıne bın pişman anlıycagın .bıraz uzun oldu ama aklını başına topla yavru 5.10 sene sonra farklı düşünüceksın çünkü

O kadar şey yaşadınız bu çocuk kardeşinden bile dayak yedi.Ama hala yanında ve dediğine göre hiç saygısızlığı olmadı ailene.
Ailen tamamen ırkçılık yapıyor. Ve haklı bulmuyorum onları.
Sende kendine eziyet edip durma artık canım.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

sırf yabancı diye sevgiline türlü işkenceler yapan aileye müstehaktır böyle şeyler kardeşinin yabancı sevgilisi olsa gururla gezerlerdi ama kızlarına gelince bu sanki büyük bir utanç sebebi oluyor böyle çifte standartlar yüzünden sorunlar çıkıyor hep.

sen artık bu çocuğa alışmışsın yarın bıraksan bile başka türlü mutlu olman çok zor.. aileni dışlama ama bu çocuğu da dışlama ailene durumu anlat.

yarınki nikahın şimdiden hayırlı uğurlu olsun, her şey gönlünüzce olsun inşallah canım.:16:

tesekkür ederim.. bir garip haldeyim..

bir yandan mutlu bir yandan huzunlu.. pismanlik hissetmiyorum ama canim yaniyor yinede..

olgun davranılıp iş bu boyuta taşınmasaydı sorun olmayacaktı ne güzel, ama bu da senin hayattaki sınavınmış demek ki canım... ailen seni seviyorsa affeder zamanla, ki bence affedilmeyecek bir şey değil yaptığın, sevdiğinle evlenmek istedin sadece. sen seçimini yaptın, mutlu olmaya tadını çıkarmaya bak bu saatten sonra artık. yoksa bu şekilde eşini de inciteceksin, eşin her zaman senin yanında arkanda durdu, kıymetini bil onun. inşallah ailen biraz empati yapar da aranız düzelir zamanla. ömür boyu mutluluklar canım.:16:

Son düzenleme:
Mutluluklar dilerim kuzum, ben cok mutlu olacagini dusunuyorum :3:

Ailenin de zamanla yola gelecegine inaniyorum, sen pismanlik duyulacak bir sey yapmiyorsun ki. Evlatlarisin sonucta, zamanla yumusayacaklardir.

mutluluklar diliyorum size. Benim de ailemin kabul etmedigi bir sevgilim vardi 2.5 yil boyunca ugrastim onlari ikna edebilmek icin. Neyseki 3 gun once bizim de nisanimiz oldu:) Sevgimiz ugruna cok savastik yeri geldi cok uzulduk birbirimizi bile kirdik ama sonunda biz kazandik ve bununla gurur duyuyoruz. Ilerde cocuklariniza anlatacaginiz cook fazla ani var. Asla sikilmazsiniz:) Guzel gunler sizinle olsun

mutluluklar diliyorum size. Benim de ailemin kabul etmedigi bir sevgilim vardi 2.5 yil boyunca ugrastim onlari ikna edebilmek icin. Neyseki 3 gun once bizim de nisanimiz oldu:) Sevgimiz ugruna cok savastik yeri geldi cok uzulduk birbirimizi bile kirdik ama sonunda biz kazandik ve bununla gurur duyuyoruz. Ilerde cocuklariniza anlatacaginiz cook fazla ani var. Asla sikilmazsiniz:) Guzel gunler sizinle olsun

çok sevindim sizin için, hayırlı olsun, mutluluklar.:16:

Back
X