• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok kötüyüm :(

golfish

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
4
0
6
İstanbul
21 yaşındayım ailemden psikolojik baskı ve şiddet görüyorum senelerdir. psikolojimi iyice bozdular. günlerdir oruçluyum 2 gündür yemek vermiyorlar bizim paramız git çalış kendi yemeğine ye baban artık parasını yedirmicek sana dedi annem olacak kadın. agzım yüzüm yara içinde :( kadın sığınma evlerini araştırdım, beni kabul ederler mi? dün dayak yedim ama herhangi bir iz yok vücudumda tükürdüler suratıma terlikle hırpaladılar bağırıp tüm apartmana rezil ettiler. daha sonra babam üstüme bıçakla saldırdı kapıyı kitledim odamdayım dışarı çıkamıyorum yine açsın şu kapıyı öldürürüm diyor adam. evi yakacakmış. sizce ne yapmalıyım? hiç böyle hallere düşecek biri değildim.. o kadar üzgünüm ki zorla yazıyorum yazdıklarımı da kafam yerinde değil ağlamaktan başım şişti..

21 yaşındayım ailemden psikolojik baskı ve şiddet görüyorum senelerdir. psikolojimi iyice bozdular. günlerdir oruçluyum 2 gündür yemek vermiyorlar bizim paramız git çalış kendi yemeğine ye baban artık parasını yedirmicek sana dedi annem olacak kadın. agzım yüzüm yara içinde :( kadın sığınma evlerini araştırdım, beni kabul ederler mi? dün dayak yedim ama herhangi bir iz yok vücudumda tükürdüler suratıma terlikle hırpaladılar bağırıp tüm apartmana rezil ettiler. daha sonra babam üstüme bıçakla saldırdı kapıyı kitledim odamdayım dışarı çıkamıyorum yine açsın şu kapıyı öldürürüm diyor adam. evi yakacakmış. sizce ne yapmalıyım? hiç böyle hallere düşecek biri değildim.. o kadar üzgünüm ki zorla yazıyorum yazdıklarımı da kafam yerinde değil ağlamaktan başım şişti..

hemen polisi ara..onlar devlet korumasına verir..şikayetçi ol kadın sığınma evine onlar yerleştirir..ne anne babalar var ya pes..

polisi de arayamam ki :( rezil oluruz iyice. dün arıycam polisi demiştim kadın sakın arama memurluğundan olur dedi. ben çok korkuyorum rezil olmaktan babama da vuracaksan vur ama bağırma demiştim. her zaman dayak yemiyorum bi kaç kez tokat yedim ama sürekli hakaret ve psikolojik baskı altındayım :( üniversitede okuyorum daha iyi bi bölüm için tekrar hazırlanmak istedim bunu söyleyince bile çok kötü tepkiler aldım. git çalış diyor kadın iş bul diyor :(

kaç yaşındasın ki sen bunları yaşıyosun ??21 yaşında kızlarndan ne isterler sanki başlarına kalmışşsn gibi, şaşırdım dogrusu.her ailede böyle şeyler olurda seninkiler aşmış.baban neysede annen nie düşman sana bukadar ... şaşkınm kadın sıgınma evleri gibi biyerleri araştr bencede kurtulmaya bak

Son düzenleme:
Ay bu duyduklarım geçek mi :53:

Kardeşin falan yok mu abin, ablan?

Git polise şikayet et ya sana bunları yapan baban olacak insan müsveddesinin de memurluğu yanarsa yansın beter olsun :47:

Seni düşünmeyeni sen hiç düşünme.

Rezil olması mı kalmış artık bunlar insanlıktan çıkmış.

Susma kendini ezdirme :47:

Canım öncelikle dualarım seninle mübarek aylarda
git şikayet et
sen kendini düşün
Allah yardımcın olsun hangi şehirdesin merak ettim yanına gidip saklanabilecegin kimsen yok mu ?

Son düzenleme:
polisi de arayamam ki :( rezil oluruz iyice. dün arıycam polisi demiştim kadın sakın arama memurluğundan olur dedi. ben çok korkuyorum rezil olmaktan babama da vuracaksan vur ama bağırma demiştim. her zaman dayak yemiyorum bi kaç kez tokat yedim ama sürekli hakaret ve psikolojik baskı altındayım :( üniversitede okuyorum daha iyi bi bölüm için tekrar hazırlanmak istedim bunu söyleyince bile çok kötü tepkiler aldım. git çalış diyor kadın iş bul diyor :(

nasıl oluyor bu''memurluğundan olur''polismi memurluğundan olurmuş..böyle ise zaten polisin görevi duruma müdahele etmek..hem neden rezil olacaksın..kendine rezil olma sen..genç kızsın gururunu kıracak işler yapıyorlar..bırak elalem ne düşünürse düşünsün..hem sana eziyet ediyorlar hem kimsenin duymasını istemiyorlar yok öyle şey..

sığınma evlerinde de barınamam gibi geliyor en fazla 3-6ay kalınabiliyormuş, sana iş buluyorlarmış. ben okuyorum iş bulmalarını istemiyorum bedavaya da kalabileceğimi sanmam :( zaten ailem bu sefer iyice reddeder kötü yola düştüm sanarlar çok daha kötü olur.. krediye başvuracağım bugün onla idare edebilirim sanırım. ilimi sormuşsunuz söylemeye utanıyorum sanki birisi okuyacak tanıdık çıkacak iyice rezil olacağım diye :( dua eden herkesten Allah razı olsun inşallah ben de mutlu olabilirim bir gün..

Kadın diye bahsettiğin öz mü üvey annen mi sana neden böyle davranıyorlar bi hatanı mı gördüler nedenini anlayamadım durduk yere mi böyleler

ne zor bir durum ya :53:
canım madem bir çıkış yolu bulamıyorsun en ıyısı bir an önce iyi veya kötü okulunu bitirip ordan ayrılman olur
ama hala bır anne baba evladına nasıl bole bı zulmü hemde mübarek aylarda reva görür anlamıyorum :50:

Back
X