- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Merhaba arkadaşlar,
33 yaşındaki erkek kardeşim 19 yaşından beri kas hastalığıyla mücadele ediyor. Çok yavaş ilerleyen cinsinden. Ama yaklaşık 3 yıldır tekerlekli sandalyede, merdivenleri filan önceden tek başına inip çıkabiliyordu ama ilerledikçe artık merdivenleri inip çıkabilen bir sandalye aldık, en azından daha rahat indiriliyor. Geçtiğimiz haftadan beri sol boşluğunda bir ağrı başladı. Doktora götürdük, karaciğer ve diyaframda büyüme saptadılar. Tabii asıl kendi doktoruna görünmesi gerekiyor, kendi doktoruyla konuşuldu bir tane antibiyotik verildi onun dışında hastalığından ötürü ağrı kesici de verme taraftarı değil doktoru. Fakat antibiyotik ağrısını hiç azaltmadı nefes alamıyorum ağrım oluyor diyor, artık tuvaletine de kalkamıyor. Oturak yaptık ona oturtturuyoruz iki kişi kucaklayıp kaldırıp oturtuyor ancak o şekilde. Size sormak istediğim böyle hasta yakını olan var mı doktor kas hastalığının ilerleyen döneminde görülen hastalıklar özellikle de solunum güçlüğü demiş anneme, perişanız en azından ağrısı geçsin başka bir şey istemiyoruz. Yarın tekrar farklı bir hastaneye gidecek orada profesör muayene edicek pazartesi günü de kendi hastalığıyla yıllardır ilgilenen doktordan zor bela randevu alabildik. Dua edin arkadaşlar kardeşimin ağrıları bir an önce geçsin en azından yine destekle kalsın ama rahat nefes olabilsin. Tedavisi bulunacak gibi hastalığın yavaş yavaş denemeler yapılıyor ama kardeşim bu dönemde kötüye gidecek diye çok korkuyorum. Karaciğer ve diyaframda büyüme ağrı ve nefes alma güçlüğü yapar mı? Şimdiden okuyan ve duasını eksik etmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Allah size sabır kardeşine de sağlık versin çok üzüldüm inan ki.
Hastalık hakkında bir bilgim yok fakat benim kız kardeşim de hasta. Kanserle mücadele ediyoruz. Evde bir hasta varsa bütün aile hasta demektir manen insan o acıları çekiyor çünkü. Zorluğunu yaşayan anlar. Allah bütün hastalara şifa versin ve beterinden korusun. Dilerim güzel günler görürsünüz hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?