• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.741
448
Su an yasadiklarimi anlatmaya utaniyorum.. 2 saat once esim demeye utandugim adamla tartistik ona bekle senden bosanacagim gunu dedim bunun uzerine cildirdi ve simdi s.tr git diyerek evden kovdu ayrica darp etti ve kizkardesimin yaninda kardesin biliyomu evlenmefen once benimle sevistigini ne mal oldugunu dedi bu lalarin uzerine cildirdim ve ben utanilacakbir sey yapmadim sen git kendi kizinin ahlak bekciligini yap dedim toplndik ve cikarken kimliginide al dedi yanimda bes kurus yok yuzuklerimi istedim napicaksin dedi hic parsm yok saticam dedim yok ya dedi altin dinende hukukende hakkim dedim alamaxsin dedi biz oylece ciktik once otogara geldik ne yapicami bilemedim bi iki Kisiye Guvenilir pansiyon sordum sonunda bi yerde karar kildim ama icim nasil kotu ilk defa boyle rezil vaziyette bilmedigim bi yerde kakiyorum kendimi zaten gectim yanimda 14 kasinda kizkardesim... dua ediyorum devamli Allahim bizi koru diye su saat oldu aramadi oldunuzmu kldinizmi basiniza bi is geldimi merak dahi etmedi insan hayat kadinina bunu yapmaz heralde su yasadiklarima halen ianamiyorum kapidan cikarken hala tehdit ediyodu seni butun sulalene rezil edicem diye utanilacak bir sey yapmadim dedim nankor e yaptim sana diyordu hala..
Ck kotuyum kizlar karisik olduysa k.bakmayin su an pansiyon odasindan yaziyorum sarjim bitebilir dualarinizi eksik etmeyin...

ayy canım hala o adamın aramasını bekliyorsun gerçekten pes sana inanamıyorum sakın o eve dönme adam resmen kafayı yemiş iyiki size fiziksel zarar vermemiş, Allah korusun sizi inşallah.... ne karaktersiz şerefs.. bir adam ya şoktayım şuan inanamıyorum:110:

ayy canım hala o adamın aramasını bekliyorsun gerçekten pes sana inanamıyorum sakın o eve dönme adam resmen kafayı yemiş iyiki size fiziksel zarar vermemiş, Allah korusun sizi inşallah.... ne karaktersiz şerefs.. bir adam ya şoktayım şuan inanamıyorum:110:
Arasa da gitmezdim ama nasil içi rahat oturuyor aklim almiyor

ne desem bilemedim :KK43: o şort mevzusu kapanmamış anlaşılan.
Sortla hic ilgisi yok dun bana bir hakaret etmisti bunun üzerine ayrılmak istedigimi bu şekilde yaşayamayacağı mi söylemiştim evliligimizin ilk gününden beri hakaret ediyordu defalarca söz verdi ama değişen bir şey olmadi o tartismanin devamiydi

Sortla hic ilgisi yok dun bana bir hakaret etmisti bunun üzerine ayrılmak istedigimi bu şekilde yaşayamayacağı mi söylemiştim evliligimizin ilk gününden beri hakaret ediyordu defalarca söz verdi ama değişen bir şey olmadi o tartismanin devamiydi

kusura bakmayın, yanlış anlamışım kendi kızının ahlak bekçiliği lafıyla aklım oraya gitti.

Bilmiyorum kafam karmakarisikti tek derdim kardeşimi güvenli bir yere goturup sabahda yola cikmakti
O yüzden en iyisi polise gitmekti.. İki genç bayan, pandiyon arayana kadar polis zaten güvenli bir yere yerleştirir eşin hakkındada tutanak tutardı.. Aileni arayıp kızların evden kaçtı demiyeceği be malum? Yada boşanmaya kalkarsanız ( kii umarım aklınızı başınıza alırsınız da yarın ama özür diledi pişmanmış demezsiniz) en azından evden attığı nı kanıtlayabilirdiniz..

çok geçmiş olsunn..bu saatte küçücük kızla niye attın kendini sokağa canım ya..sabaha ne kaldı idare etsetdiniz biraz..çok rahatsız olduysa o kocan olacak herif çıkıp gitseydi...:KK20:

çok geçmiş olsunn..bu saatte küçücük kızla niye attın kendini sokağa canım ya..sabaha ne kaldı idare etsetdiniz biraz..çok rahatsız olduysa o kocan olacak herif çıkıp gitseydi...:KK20:
O kadar igrenclikten sonra daha fazla duramazdim o evde

O yüzden en iyisi polise gitmekti.. İki genç bayan, pandiyon arayana kadar polis zaten güvenli bir yere yerleştirir eşin hakkındada tutanak tutardı.. Aileni arayıp kızların evden kaçtı demiyeceği be malum? Yada boşanmaya kalkarsanız ( kii umarım aklınızı başınıza alırsınız da yarın ama özür diledi pişmanmış demezsiniz) en azından evden attığı nı kanıtlayabilirdiniz..
Evet keske oyle yapsaydim ama lanet olsun aklima gelmedi iste

bbir erkegin çok ustune varırsan yapacagi bu biz kadınlr biraz alttan almaliyiz alindgimşz kırıldıgımz yerdede bunu uygun dille anlatmlyz konuşarak çozulmeyecek bir sey yoktur ama malesef biz kadınların herseye verecek bir cevabimiz var tutamiyrz su dilimizi erkekleri çileden çikartıyrz sonrada burda boyle konu açiliyr yapmayın arkadaslar biraz alttan almk çokmu zor hep hatayı karşi tarafta aramylm bu yazdkkrm tecrubedir kendimden biliyorun biz sırf bu yuzden boşanmaya kadar geldik ama artık kndmi bu şekilde duzelttim tabi kocamida

Annenizin haberi var değil mi? Konularınıza göz attım da şu an gerçekten yapılabilecek en iyi yapmışsınız bence. Bardağı taşıran son damlanın bu şekilde olması kötü olmuş ama, daha da dibi görmeden kurtulmuşsunuz.
Huzura erişirsiniz umarım en kısa zamanda.

Back
X