Su an yasadiklarimi anlatmaya utaniyorum.. 2 saat once esim demeye utandugim adamla tartistik ona bekle senden bosanacagim gunu dedim bunun uzerine cildirdi ve simdi s.tr git diyerek evden kovdu ayrica darp etti ve kizkardesimin yaninda kardesin biliyomu evlenmefen once benimle sevistigini ne mal oldugunu dedi bu lalarin uzerine cildirdim ve ben utanilacakbir sey yapmadim sen git kendi kizinin ahlak bekciligini yap dedim toplndik ve cikarken kimliginide al dedi yanimda bes kurus yok yuzuklerimi istedim napicaksin dedi hic parsm yok saticam dedim yok ya dedi altin dinende hukukende hakkim dedim alamaxsin dedi biz oylece ciktik once otogara geldik ne yapicami bilemedim bi iki Kisiye Guvenilir pansiyon sordum sonunda bi yerde karar kildim ama icim nasil kotu ilk defa boyle rezil vaziyette bilmedigim bi yerde kakiyorum kendimi zaten gectim yanimda 14 kasinda kizkardesim... dua ediyorum devamli Allahim bizi koru diye su saat oldu aramadi oldunuzmu kldinizmi basiniza bi is geldimi merak dahi etmedi insan hayat kadinina bunu yapmaz heralde su yasadiklarima halen ianamiyorum kapidan cikarken hala tehdit ediyodu seni butun sulalene rezil edicem diye utanilacak bir sey yapmadim dedim nankor e yaptim sana diyordu hala..
Ck kotuyum kizlar karisik olduysa k.bakmayin su an pansiyon odasindan yaziyorum sarjim bitebilir dualarinizi eksik etmeyin...
Ck kotuyum kizlar karisik olduysa k.bakmayin su an pansiyon odasindan yaziyorum sarjim bitebilir dualarinizi eksik etmeyin...