• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum

hep böylemi oluyor.evlenmeden önce ikinizin yaşadığı bişeyi,evlendikten sonra başamı kalkıyor bu erkekler..?

Ne kadar TERBIYESIZ Saygisiz bir esin varmis , o adam arasa ne olur aramasa ne olur...
Ayrica onu evden atsaydin sen niye cikiyosun evden.
Boyle bir adamla bir daha asla konusmazdim 14 yasindaki cocugun yaninda neler demis..
Birak ne hali varsa gorsun saygisiz.

bir insanda karakter olacak arkadaş.. o anda bogaz bogaza da gırsenız '' ben gıderım'' demesı lazım.
bu iş gercekten sevgı işi de degıl, adamlık ve insanlık işi... bu saatten sonra barıssanız bıle nerede oldugunu merak etmeyen adamdan hayır gelır mı, unutabılır mısın kapı dısarı ettıgını seni?
bir kadını gecenın bır vakti sokaga atan insancıktan ne beklenır bu saatten sonra?
vicdan ve karakter çok önemlı yaa...

hep böylemi oluyor.evlenmeden önce ikinizin yaşadığı bişeyi,evlendikten sonra başamı kalkıyor bu erkekler..?

Genellenemez bu ama evlenmeden önce tanımak, nasıl bir zihniyeti olduğunu anlamak büyük önem taşıyor. İlgisinden, tipinden, sevgiden emin olmak yeterli değil.

Annenizin haberi var değil mi? Konularınıza göz attım da şu an gerçekten yapılabilecek en iyi yapmışsınız bence. Bardağı taşıran son damlanın bu şekilde olması kötü olmuş ama, daha da dibi görmeden kurtulmuşsunuz.
Huzura erişirsiniz umarım en kısa zamanda.
Anneme haber vermedik o başka sehirde suan verseydik sabaha kadar uyuyamaz fenalik geçirirdi kalp ve tansiyon hastasi yarin gündüz anlaticam herşeyi dediğiniz gibi olur inşallah amin

bir insanda karakter olacak arkadaş.. o anda bogaz bogaza da gırsenız '' ben gıderım'' demesı lazım.
bu iş gercekten sevgı işi de degıl, adamlık ve insanlık işi... bu saatten sonra barıssanız bıle nerede oldugunu merak etmeyen adamdan hayır gelır mı, unutabılır mısın kapı dısarı ettıgını seni?
bir kadını gecenın bır vakti sokaga atan insancıktan ne beklenır bu saatten sonra?
vicdan ve karakter çok önemlı yaa...

Daha önce Çok defalar gitmeye kalkistim daha doğrusu zorunda kaldim hepsinde ama güzellikle ama tehditle geri dondurdu bu defa dunyanin kaç bucak olduğunu göstermek istedi sanirim hep Çok merhametliyim ben der merhametine zerresi yok bu adamda

Ne kadar TERBIYESIZ Saygisiz bir esin varmis , o adam arasa ne olur aramasa ne olur...
Ayrica onu evden atsaydin sen niye cikiyosun evden.
Boyle bir adamla bir daha asla konusmazdim 14 yasindaki cocugun yaninda neler demis..
Birak ne hali varsa gorsun saygisiz.

Ya arasa yumuşayacagimdan değil ama yanimda küçük bir kizla gecenin yarisi sokaktayim ve bu adam merak edipte bir defa aramadi aklim almiyor bu ahlaksizlik karaktersizligi

Birde bu adam daha dun beni Çok sevdiğini bensiz yapamayacagini falan söylüyordu

Ya arasa yumuşayacagimdan değil ama yanimda küçük bir kizla gecenin yarisi sokaktayim ve bu adam merak edipte bir defa aramadi aklim almiyor bu ahlaksizlik karaktersizligi

Onun yerine kendinizi koyup düşünmeyin, hangi yüzle arayacak desek bile boş, böyle lafları edebilmiş sonuçta sonucuna mı katlanmayacak? Sizin gibi merak edecek biri olsa gitmenize engel olurdu. İnceldiği yerden kopsun veya nasıl olsa şimdiye kadar geldi yine geri gelir, kadın başlarına dönmeyip de ne yapacaklar diye de düşünüyor olabilir.

Onun yerine kendinizi koyup düşünmeyin, hangi yüzle arayacak desek bile boş, böyle lafları edebilmiş sonuçta sonucuna mı katlanmayacak? Sizin gibi merak edecek biri olsa gitmenize engel olurdu. İnceldiği yerden kopsun veya nasıl olsa şimdiye kadar geldi yine geri gelir, kadın başlarına dönmeyip de ne yapacaklar diye de düşünüyor olabilir.
Öyle düşündüyse saat 3 buçuk oldu donmedik bi terslik olduğunu dusunebilirdi ama yok o yüzden sanmiyorum öyle düşündüğünü bide cikmadan kimliğini al dedi bu adam yok arkadaş bu isin içinde bi bit yenigi var

Arkadaşlar k.bakmayin biraz sert yazmisim inanin iyi değilim Çok sinirli üzgün saskinim

Mesaj attı diye umarim yumusamazsin.. Yarin da ofkeyle yapti aslinda cok merhametli adamdır demezsin umarim....

O mesaji göstermelik attiginin farkindayim gerçekten merak edecek insan bu hale en bastan düşürmez kararim net geç bile kaldim
Mesaj attı diye umarim yumusamazsin.. Yarin da ofkeyle yapti aslinda cok merhametli adamdır demezsin umarim....

Back
X