• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum

Öyle düşündüyse saat 3 buçuk oldu donmedik bi terslik olduğunu dusunebilirdi ama yok o yüzden sanmiyorum öyle düşündüğünü bide cikmadan kimliğini al dedi bu adam yok arkadaş bu isin içinde bi bit yenigi var

Alenen böyle laflar etmiş, çıkıp dolaşıp geri mi dönecektiniz ki eve? Altınını vermedim, parası yoktur zaten burnunu sürter geri gelir anlamında dedim. Ha kimliğinizi almanızı neden istiyor onu bilemem ama "bir terslik olup olmadığını düşünecek kadar ince bir adam" okumuyorum yazdıklarınızdan.

Hiç bir şey olmamış gibi devam ederseniz bir dahaki tartışmanızı da tahmin edemiyorum. Her kavgada bir seviye aşağı iner genelde söylenen laflar.

Alenen böyle laflar etmiş, çıkıp dolaşıp geri mi dönecektiniz ki eve? Altınını vermedim, parası yoktur zaten burnunu sürter geri gelir anlamında dedim. Ha kimliğinizi almanızı neden istiyor onu bilemem ama "bir terslik olup olmadığını düşünecek kadar ince bir adam" okumuyorum yazdıklarınızdan.

Hiç bir şey olmamış gibi devam ederseniz bir dahaki tartışmanızı da tahmin edemiyorum. Her kavgada bir seviye aşağı iner genelde söylenen laflar.
Desteğiniz için tesekkur ederim bir daha kavga yaşanacak ortam olmayacak çünkü biz diye bir şey olmayacak

Darp raporu için geç kalmadınız diye biliyorum, ilk işiniz onu almak olsun. Çok üzücü bir durum, sizin şu an yapmanız gereken güçlü olup asla geri adım atmamak. Allah yardımcınız olsun.

Çok istisna olmadıkça evlenmiş boşanmış erkeklere ön yargım var

İlk karısı mutlu olsa yuvasını bırakmazdı

Hiç bir kadın yanınds huzurlu olduğu erkeği bırakmaz.

Bu adam böyle demek ki hakaret bi de ya tehdit falan nasıl güveniceksin esine güvenemezsen kime güveniceksin
Ailenizle konusun

İyide neden ailenizi aramadınız ki siz böyle bir durumda.
Kız kardeşinizle birlikte sokağa atılmışsınız farkındamısınız?
İnsan namusuna bu şekilde mi sahip çıkar...
Bırak s...tirr ett ne hali varsa görsün...

ailen nerde?
kardeşin neden seninle(şort olayı bile uzaklaştırmana yeterdi)
sana hakaret ettiğinde eşine kızını kullanarak hakaret ederek bence aynı kefeye girmişsin..
bundan sonrası güzel olur inşallah.

Önceki konunuzda bahsetmiştiniz zaten kızkardeşinizin şortuna filan takılıyormuş,yine öyle bir meseleden mi çıktı tartışma.
Bu saate kadar aramayan adam daha da aramaz insan bir düşünür eşim sokaklarda beş parasız ne yapar başına bir iş gelir mi diye :KK11:

Eski konulariniza baktim ve cok sasirdim. Zaten normal giden bir evliliginiz yokmus.
Anlayamadigim sey mesleginiz de varmis. Neden bu adama katlaniyorsunuz bunca zamandir?
Erkek mi kalmadi arkadasim? Yani kusura bakmayin ama sanki sirf yanimda bi kocam olsun diye evlisiniz.

erkeğim diye geziyor o adamda haa.. sen karını sokağa at geç evde otur... keşke polisi arasaydın o gitseydi evden en azından sen gidecek sağlam biryer bulana kadar...

Şerefsizsin teki canim senin kocan o konuda halkisinda sen niye adamin 17 yaşındaki kizini ne yaptığı belirsiz diye nitelendiriyorsun ki ?? Genç kizim olsa biri böyle birşey dese net alırım ayagimin altina yani sende çok masum sayilmazsin demek istiyorum

şuan nerdesin ne yapıyorsun, çok kötü bir şey yaşamışsın, çok geçmiş olsun, umarım tekrar barışmazsın, zararın neresinden dönsen kar

Bundan dolayı derim evlenmeden sınırı aşmamalı nikahsız el ele dahi tutuşmamalı çünkü erkekler sinirlenince bunu böyle yüze vururlar.Boşanmış erkeklerle evlenmesin bekar kızlar çünkü iyi erkekler çabuk kapıldığı gibi hiçbir kadın iyi onu mutlu erkekden boşanmaz hatta yapışır...

Arkadaşlar hepinize desteğiniz için tesekkur ederim öncelikle geceyi bir kaç şey haricinde sorunsuz atlattik sabah annemi aradim anlattim herşeyi sagolsn hemen para gönderdi pansiyonu odedik ciktik o ara esimi aramis saymis sovmus sana güvendim emanet ettim hangi insanliga sigar bu yaptigin demiş sonra kvyi aramis anlatmis sonrada Almanya daki erkek kardeşimi arayip anlatmis herşeyi daha oncede br ck olay yasadik ama hicbirinde boyle yapmamisti kardeşim beni aradi emniyet müdürü tanidigiyla konuşmuş gerekde yoktu zaten gidecektim neyse simdi kizkardesimle bi şeyler yiyoruz sonrada gidip darp raporumu alacagim
Kizina laf atmissin diyen arkadaşlar ben durduk yere atmadim o lafi ve soyledigiminde hala arkasindayim o kendi kuzini görmeden adam gibi yetistirmeden hep benim üzerime oynadi namusuna karakterize herseyime hakaret edilip evden kovulurken benimde agzimdan ikiverdi ve hic pisman degilim

Back
X