• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok kotuyum

Çok geçmiş olsun. Çok üzülüyorum bu şekilde dağılan yuvalara. Keşke kurtarmanın bir yolu olsaydı. Ama neresinden tutsan elinde kalıyor. Sonuç ne olursa olsun inşallah bundan sonra mutlu olursunuz. Bundan sonra Allah karşınıza iyileri çıkartsın. Kocanızı da Allah islah etsin. Çok pişman olur, aklı başına gelir ama iş işten geçmiş olur.
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun

allah yardım etsin...
eşin hala aramadımı seni..
ne biçim bi insanmış akşam vakti bi kadınla çocuğu dışarı atmak ne demek...

bence o eve bi şekilde girin altınınız falan varsada alın,kendinin mi de sana vermiyor.
para lazım olur,anneniz babanız size sahıp çıkarlarmı veya bi mesleğiniz var mı?

keşke evden çıkmasaydınız doğru olan erkeğin evden ayrılması Allah korusun gecnin köründe dünyanın bin bir türlü hali var. neyse ki anneniz para göndermiş umarım bi an önce yola çıkarsınız Allah yardımcın olsun canım..

Önceki evliliğinden 17 yasinda ne halt yediği belli olmayan kizi
ne demek ıstıyorsunuz?
para karsılıgı bedenınımı satıyor?
evlenmeden once sızde esınızle gayet sevısmısınızde nedır yanı bu kızı ne yaptıgı bellı olmayan kategorıye sokan sey.
buarada aramasını bekleme bosuna aramaz.

polise gidip beni bes kurussuz sokaga atti kardesimle diye sikayet edin
yapacaginiz en mantikli sey bu
varmi oyle cani istedigi zaman sokaga atmak

neyseki darp raporu alip emniyete gidecekmissiniz
mutlaka yapin cunku anlik bir sinirlede olsa yaninizda ergen bir kizla sokaga atmaya hic hakki yok
heleki hirpalyip darp etmeye
gitsin desin ben evlenmeden once yattim kizinizla diye
tukurmezlermi adamin suratina "sen ne bicim adamsin karin ifsa etmek icin bu kadar cirkinlesiyorsun"diye

guclu olun

insan müsvetlesi denir bölelerine
işte kadının ekonomik özgürlüğü burda devreye giriyo
çalışıyorsanız bilemem ama
3 kuruşluk yüzüge tenezül etmez kendi başınızın çaresine bakardınız

Su an yasadiklarimi anlatmaya utaniyorum.. 2 saat once esim demeye utandugim adamla tartistik ona bekle senden bosanacagim gunu dedim bunun uzerine cildirdi ve simdi s.tr git diyerek evden kovdu ayrica darp etti ve kizkardesimin yaninda kardesin biliyomu evlenmefen once benimle sevistigini ne mal oldugunu dedi bu lalarin uzerine cildirdim ve ben utanilacakbir sey yapmadim sen git kendi kizinin ahlak bekciligini yap dedim toplndik ve cikarken kimliginide al dedi yanimda bes kurus yok yuzuklerimi istedim napicaksin dedi hic parsm yok saticam dedim yok ya dedi altin dinende hukukende hakkim dedim alamaxsin dedi biz oylece ciktik once otogara geldik ne yapicami bilemedim bi iki Kisiye Guvenilir pansiyon sordum sonunda bi yerde karar kildim ama icim nasil kotu ilk defa boyle rezil vaziyette bilmedigim bi yerde kakiyorum kendimi zaten gectim yanimda 14 kasinda kizkardesim... dua ediyorum devamli Allahim bizi koru diye su saat oldu aramadi oldunuzmu kldinizmi basiniza bi is geldimi merak dahi etmedi insan hayat kadinina bunu yapmaz heralde su yasadiklarima halen ianamiyorum kapidan cikarken hala tehdit ediyodu seni butun sulalene rezil edicem diye utanilacak bir sey yapmadim dedim nankor e yaptim sana diyordu hala..
Ck kotuyum kizlar karisik olduysa k.bakmayin su an pansiyon odasindan yaziyorum sarjim bitebilir dualarinizi eksik etmeyin...
sıkıysa evlenmeden önce seviştiğinizi ispatlasın böyle bir şey varsa bile sakın kabul etmeyin , olaylara da kardeşiniz şahit zaten

Su an yasadiklarimi anlatmaya utaniyorum.. 2 saat once esim demeye utandugim adamla tartistik ona bekle senden bosanacagim gunu dedim bunun uzerine cildirdi ve simdi s.tr git diyerek evden kovdu ayrica darp etti ve kizkardesimin yaninda kardesin biliyomu evlenmefen once benimle sevistigini ne mal oldugunu dedi bu lalarin uzerine cildirdim ve ben utanilacakbir sey yapmadim sen git kendi kizinin ahlak bekciligini yap dedim toplndik ve cikarken kimliginide al dedi yanimda bes kurus yok yuzuklerimi istedim napicaksin dedi hic parsm yok saticam dedim yok ya dedi altin dinende hukukende hakkim dedim alamaxsin dedi biz oylece ciktik once otogara geldik ne yapicami bilemedim bi iki Kisiye Guvenilir pansiyon sordum sonunda bi yerde karar kildim ama icim nasil kotu ilk defa boyle rezil vaziyette bilmedigim bi yerde kakiyorum kendimi zaten gectim yanimda 14 kasinda kizkardesim... dua ediyorum devamli Allahim bizi koru diye su saat oldu aramadi oldunuzmu kldinizmi basiniza bi is geldimi merak dahi etmedi insan hayat kadinina bunu yapmaz heralde su yasadiklarima halen ianamiyorum kapidan cikarken hala tehdit ediyodu seni butun sulalene rezil edicem diye utanilacak bir sey yapmadim dedim nankor e yaptim sana diyordu hala..
Ck kotuyum kizlar karisik olduysa k.bakmayin su an pansiyon odasindan yaziyorum sarjim bitebilir dualarinizi eksik etmeyin...
tüm cevapları okuyamadım ama eğer harekete geçmek istiyorsan hemen karakola gitmeli ve darp raporu almalısın. ayrıca size zarar vereceğini düşünüyorsan darp raporuyla savcılıktan uzaklaştırma kararı çıkarabilirsin. gerçi bu ülkede bu anlattıklarım kadınları korumaya yetmiyor ne yazıkki çok üzgünüm

Adam gece yarisi biri karisi biri 14 yasinda iki kizi sokaga atmis, hem de karisini doverek koymus kapi onune, para bile vermemis, sende bu saat oldu hala aramadi diyosun. E pes arkadasim ne diyeyim ki yani

Bu adamla evli kalirsan yasayacaklarina uzulunmez

Tek başına mı seviştin,adamsa niye kabul etmiş öyle bir şeyi, ailene bunu söylediğinde bu soruyu da sor ona.
Ve boşanmak için gücün varsa boşan kesinlikle.

Artik bitmis bu evlilik qaliba. Bunca hakaretden, rezillikten sonra umarim barismayi dusunmuyorsun

Back
X