Merhaba arkadaşlar uzun suredir giremiyordum ancak sizleri durumdan haberdar EDEBİLİYORUM . Annem gelmeden bir ev bulduk kaporasini verdik 5 gün sonra annem esyalariyla birlikte geldi kontrati yaptik ve yerleştik şuan yeni evimizden yaziyorum sizlere interneti yeni baglatabildik bilgilendirmek için biraz geciktim kusura bakmayin.
Dediğim gibi artik yeni evimizdeyim ve inanılmaz huzurluyum ben bitmisim haberim yokmuş yeni yeni kendimi toplayabiliyorum bayramdan sonra davami aciyorum inşallah
Esim derseniz her erkek gibi bin pismanlari oynuyor aglamalar geri döndürmek için dil dikmeler hatta tehdit etmeler girla
Ama ben özlediğim huzura kavusmusum bir kere geri dönmeye hiiic niyetim yok neler söylüyor bi bilseniz adim dul kadina cikarmis hayatima biri girerse bunu kaldiramazmis hatalarinin farkina varmis vs vs..
Ben kendi dunyamdayim artik annemle is kurma planları bile yapiyoruz Çok şükür istedigimizin ötesinde bir de ev bulduk daha ne olsun degilmi :)
Hepinize destekleriniz için Çok tesekkur ederim sizleri seviyorum bazen aci soylesenizde iyiki varsiniz