canım sen daha öncede böyle bir konu açmıştın sanırım, bu tamamen kaygı bozukluğu (anksiyete bozukluğu), ben 18 yıldır bu ve benzeri şeylerle uğraşıyorum, endine eziyet etme bir an önce psikiyatriye git inan bana çok değişeceksinarkadaşlar 1 aydır kötü rüyalar görüyorum hepside ölüme yorulan rüyalar önceden beri sevdiklerimi kaybetme korkum vardı ama burüyalar yüzünden dahada arttı anneme bişey olacak diye kalbim sıkışıyor gece uykusunu unuttum
sabah uyuyorum sabahta rüya görünce hemn annemi arıyorum ne uyku düzei kaldı ne piskoloji sürekli ağlıyorum dua ediyorum ama yine rüyalar devam ediyor kabus değil belli objeler kalabalık akrabalar vs vs butarz şeyler anlatmak istemedğim rüyalar
rüyatabirlerinde sürekli ölüme yorulmuş görüğüm rüyalar
normalde rüyalarım genel anlamda çıkar oyüzden korkum dahada arttık hiçbişey yapasım yok sürekli yüreğim ağzımda yemek yemek bile gelmiyor içimden
anneme bişey olacak diye sürekli ağlıyorum uyku uyamak istemiyorum rüya göreceğim diye ama yine rüya görüyorum hepsinde farklı rüyalar telefon çaldığında kalbim boğazımda atıyor sürekli panik halindeyim dün rüyayı ayrıntılı görmemiştim rahattım azda olsa bugün yine başladı rüyalar ve korkular
tüm bu acıları yaşamadan bu sıkıntıdan kurtulmak için ölmek istiyorum intihar etmek geliyor içimden
sevdiklerimin acısını görmeden kendim ölmek istiyorum okadar kötüyümki sıkıntım olunca kendimi uykuya verirdim şimdi uykuda haram oldu ruh gibiyim aklımı kaybedecek gibiyim
namazdan sonra dua ederken okadar içten ve korkarak ediyorumki seccadeyi tırnaklıyorum sıkıntıdan buşekilde devam ederse ya aklımı kaybederim yada kendimi öldürürüm napacağımı bilmiyorummm
neolur bana dua edin ismim cansu