Çok kötüyüm

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Yaklaşık bir aydır idrar yaptıktan sonra yanma oluyordu adetime takın geçti adetim bitince tekrar başladı adetim normal de ki zamanından az ve gelen akıntı gibiydi bir kez daha böyle olmuştu kansızlık diye düşündüm ama iki gündür idrardan sonra akıntı gibi kan geliyor hafta sonu doktorda yok kafayı yicem sebep ne olabilir acaba

Idrar yolu enfeksiyonuna benziyor. Kan filan derken, seninki ilerlemis sanirim. Hemen doktora git.

Ya kan sıvı değil ki pıhtı gibi geliyor doktorlar kapıya adetin ikinci günü idrara sıkışık geln diyor nasıl bakacakki kan tahlilinden belli olur mu acaba

Yaklaşık bir aydır idrar yaptıktan sonra yanma oluyordu adetime takın geçti adetim bitince tekrar başladı adetim normal de ki zamanından az ve gelen akıntı gibiydi bir kez daha böyle olmuştu kansızlık diye düşündüm ama iki gündür idrardan sonra akıntı gibi kan geliyor hafta sonu doktorda yok kafayı yicem sebep ne olabilir acaba
Sistit olmuş olabilirsiniz bi doktora görünün geçmiş olsun

Yırtılma mı var acaba dedim çok afedersiniz eşimden bakmasını istedim ben aynadan baktım birşey göremedim eşimde çok hafif Yırtılma var dedi acaba o yüzden mi diyorum önce sıvı geliyor du bu günde pıhtı halinde

Teşekkür ederim inşallah pazartesi hemen gidecem ama benim yapabileceğim birşey var mı gitmeden

doktora git idrar yolları enfeksyonu kapmışsın bende de olmuştu antibiyotik vermişti geçmişti ve bool bol su tüket

Büyük ihtimalle idrar yolları enfeksiyonu korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama doktora git mutlaka pazartesi ihmal edince kötü oluyor aynısı Kuzenime oldu iğne yedi bol bol

Bu aralar suyu az içiyorum yani önceki içtiğime göre bir sabah birde akşam içiyorum önceden iki saate bir içiyordum gece uykudan uyanıyordum ama bu aralar hava soğuk ondan mı neden se bilmiyorum suyu da az tüketiyorum peki doktora nasıl anlatacam ki derdimi

kum filan mı döküyorsun acaba onda da yanma ve kanama oluyor...

Bu aralar suyu az içiyorum yani önceki içtiğime göre bir sabah birde akşam içiyorum önceden iki saate bir içiyordum gece uykudan uyanıyordum ama bu aralar hava soğuk ondan mı neden se bilmiyorum suyu da az tüketiyorum peki doktora nasıl anlatacam ki derdimi
bende az içiyodum doktor çok sık su iç dedi geçmesse kum döküyo olablrsin dedi geçti allahtan

X