cok kötüyüm:(

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
Kizlar ya bugun gorumcemle konusdum kocasinin halasinin oglu 16 yasinda bonzai kullanmis simdi hastanede komadaymis ya bide bu cocuga bu bonzaiyi bulan kisi benim 20yasindaki erkek kardesiminde arkadasiymis faceden ya o oyle soyleyince cok kotu oldum elim ayagim bosaldi hala kalp atislarim cokyuksek kizlar kardesimin bunu kullanim kullanmadigini nasil anlariz kardesim simdi bir mobilyacida calisiyo dolap falan yapiyorlarmis sabah 7de gidip aksam 7 gibi geliyormus bazen mesaisi oluyormus isden gelip yemek yiyip kapinin onundeki parkda arkadaslriyla takiliyormus ben gurbette oldugum icin mis diyorum bugunlerde hastaymis ates oksuruk varmis bide doktor suniziti var demis ama kan testinde bu anlasilir mi nasil anlariz napalim sizce fikir bekliyorum persembe gunu bende gidicem annemlere

ay ben bunlardan hiç anlamam ama bu testlerde tabiiki çıkar diye düsnüyorum

Onu sigara gibi sariyorlar sanirim..kagitciklari oluyor beyaz..google de bonzai yazinca cikiyor bir kac resim..
odasina bakin ceketin ceplerine vs.. sigara iciyormu kardesiniz?

bir çok tv programı izledik bu konuyla ilgili, bonzai kullanan gençler hep çocuklarınızın gözlerinin içine bakın diyor. gözlerinizin içine bakamaz bonzai kullanan gençler ve sanırım gözbebeklerini odaklayamıyor. yani gözlerinin içine bakınca odaklanamıyorlar. dilerim böyle bir sorunu yoktur kardeş
nin.

bir çok tv programı izledik bu konuyla ilgili, bonzai kullanan gençler hep çocuklarınızın gözlerinin içine bakın diyor. gözlerinizin içine bakamaz bonzai kullanan gençler ve sanırım gözbebeklerini odaklayamıyor. yani gözlerinin içine bakınca odaklanamıyorlar. dilerim böyle bir sorunu yoktur kardeş
nin.
Saol canim kizkardesimin soyleyeyim o bir baksin bende gidince bir bakayim insaallah icmiyordur kizlar dua edin bizim kimsemiz yok babam 3yil once öldu akrabada hep uzakda

Valla o yaslarda cok yatkin oluyorlar pislige. Ben de facebook ta görmüştüm bir cocuk, cok eskilerden babannemin komşuları köyden. Neyse anasayfamda gördüm bi resim (bu arada bu cocuk 18 yasinda filandir.) 5lt lik su şişesi düşünün içinde igrenc bir sari gibi sıvı. Ustu kesilmiş filan. Neyse altina da "kutsal damacana" yazmış bu ne diye bi baktim anlamadim cocugun 2 3 fotoğrafina daha baktim kafasi cidden iyi duruyor. Baya icime merak düştü googledan baktim baktim en son buldum bonzai kovasiymiş :KK70: neyse yani sarilip icilen bisey degil, bonzai kova yazin googleda vardi,
bu is cok kuytu köşelerde yapilir gibime geldi alenen ortalikta yapamaz. Ancak tek bonzai degil uyuşturucu ne bileyim her şey tehlike. Bunun da farkinda olun goz kulak olsun aileniz

Şuan araştırdım da idrar testi ile anlaşılabiliyormuş.
"Uyuşturucu maddeler idrarda belirli sürelerde kalır. Örneğin esrar ve eroin 4 gün, ekstazi ve kokain 1 gün kalmaktadır. Bu nedenle idrarda maddenin bulunmayışı o kişinin madde kullanmadığı anlamına gelmez. Testin negatif çıkması belirli sürede o uyuşturucu maddenin kullanılmadığı anlamına gelir. Bu nedenle idrar testlerinin düzenli olarak ve belirsiz zamanlarda tekrarlanması yararlıdır."
Diğer testler de kan, tükürük, saç ve ter testleri...

Valla o yaslarda cok yatkin oluyorlar pislige. Ben de facebook ta görmüştüm bir cocuk, cok eskilerden babannemin komşuları köyden. Neyse anasayfamda gördüm bi resim (bu arada bu cocuk 18 yasinda filandir.) 5lt lik su şişesi düşünün içinde igrenc bir sari gibi sıvı. Ustu kesilmiş filan. Neyse altina da "kutsal damacana" yazmış bu ne diye bi baktim anlamadim cocugun 2 3 fotoğrafina daha baktim kafasi cidden iyi duruyor. Baya icime merak düştü googledan baktim baktim en son buldum bonzai kovasiymiş :KK70: neyse yani sarilip icilen bisey degil, bonzai kova yazin googleda vardi,
bu is cok kuytu köşelerde yapilir gibime geldi alenen ortalikta yapamaz. Ancak tek bonzai degil uyuşturucu ne bileyim her şey tehlike. Bunun da farkinda olun goz kulak olsun aileniz
Annem elinden geldigi kadar pesini birakmiyor zaten ama isde babam yok kadinda nereye kadar bakabilir bilmiyorum esime biz gidince sen takip et falan dedim uyuz bu yasdan sonra ona ne yapabilirsiniz ki diyor inkar eder sonra gene kullanir falan diyo sinir

Şuan araştırdım da idrar testi ile anlaşılabiliyormuş.
"Uyuşturucu maddeler idrarda belirli sürelerde kalır. Örneğin esrar ve eroin 4 gün, ekstazi ve kokain 1 gün kalmaktadır. Bu nedenle idrarda maddenin bulunmayışı o kişinin madde kullanmadığı anlamına gelmez. Testin negatif çıkması belirli sürede o uyuşturucu maddenin kullanılmadığı anlamına gelir. Bu nedenle idrar testlerinin düzenli olarak ve belirsiz zamanlarda tekrarlanması yararlıdır."
Diğer testler de kan, tükürük, saç ve ter testleri...
Gidince doktora gotursek simdi atesi falan varmis oksuruyormus hasta yatiyormus doktora gitmek istememis annemede simdi bisey soyleyip uzmek istemiyorum ya offff

X