- 15 Nisan 2015
- 170
- 109
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siirtte askerlik yapıyor. Ah imkanım olsa bir dakika durmam. Ama ailem göndermezSizin ziyarete gitme imkanınız yok mu?
Hımm o zaman Allah sabır versinSiirtte askerlik yapıyor. Ah imkanım olsa bir dakika durmam. Ama ailem göndermez
12 ay, 2 ay gecti işte. Acemiden sonra dagıtım izninede gelmedi. Senden tekrar ayrılığı yaşayamam diye. Çok agır geliyor diye biraz alışmışken gelmiyim dediuzun dönem askerlikte de oluyor mu öyle? 11 ay yerine 10 ay mı
12 ay, 2 ay gecti işte. Acemiden sonra dagıtım izninede gelmedi. Senden tekrar ayrılığı yaşayamam diye. Çok agır geliyor diye biraz alışmışken gelmiyim dedi
Ne diller döktüm inan.. Sadece senin için bizim için yapıyorum dedi, burda daha fazla kalmak istemiyorum ne kadar erken biterse o kadar kâr dedi. Vallahi çok zor canım evet geciyor ama nasıl geçiyor gel de bana sorkısa dönemde izin kullanmazsan 5ay oluyodu sanırım buda öyle sandım. ama 10 ay çokmuş ya. uzun soluklu film gibi. reklam arası olarak izin kullansaydı daha iyi olurdu sanki.
ben de ağustosta bekleyenlerden olucam da bu konulara karşı ayrı bi hassasım şu ara
Eveet hak veriyorum. Ama on ay çok uzunaslında mantıklı sözlünün dediği. çünkü geldiğinde tekrar ayrılmak daha zor olacak.
Evet doğru.Arada gelmiştir ama degil mi ?15 ay asker bekledim basta ilk gittiginde gecermi dedim doguda yapti hergun aglardim telefonla konusmamiza ragmen askerde mektup baska olur diye oyle cok yazardimki en cok mektubu o aldin gururlansin sevinsin diye zorda olsa sayili gun gecip gidiyor o hep derdiki ozlem gercek sevgileri guclendirir dahada baglar oylede oldu askerden gelince 2 ay icinde evlendik 7 yil oldu geciyo yani sabir+sevgi
böyle düşününce çok uzun gibi geliyor ama. çabuk geçiyor zaman gerçekten. tecrübeyle sabit. hele plakalara gelince daha da çabuk geçiyor.Eveet hak veriyorum. Ama on ay çok uzun
Ne diller döktüm inan.. Sadece senin için bizim için yapıyorum dedi, burda daha fazla kalmak istemiyorum ne kadar erken biterse o kadar kâr dedi. Vallahi çok zor canım evet geciyor ama nasıl geçiyor gel de bana sor
Ölmez tabi. Evet geçiyor ama zor.Bende 6 ay boyunca görmedim hiç. Zaman geçiyor. İnsan ölmüyor.
Geçer yani.
böyle düşününce çok uzun gibi geliyor ama. çabuk geçiyor zaman gerçekten. tecrübeyle sabit. hele plakalara gelince daha da çabuk geçiyor.
Off oooffff1 ay 1 ay düşünce o kadar da uzun gelmiyor bazen de. Mesela 10 ay önceden cok net hatırladıgım şeyler var dün gibi. psikolojik midir nedir ya
Zor ama mecbur sabredicen allah sağlık versin de bitirir gelir hayırlısıyla sıkma canınıSözlüm askerde önceki konulardan bilirsiniz belki. Biraz önce aradı ve askerlik bitene kadar izin kullanmicagını söyledi, bi an önce erken gelip hayallerimize devam etmek istedigini söyledi. Beni çok sevdigini biliyorum. Ama on ay .. On ay görmeden nasıl durucam.