Cok kotuyum

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Suan aglamamak icin kendimi zor tutuyorum esimle sosyal medya yuzunden tarsiktik oda biktigini kiskancligim yuzunden olsemde kurtulsan dedi simdi benmi sucluyumda o herşeyi yapar ben bi laf soylesem hemen ben suclu olurum valla bende biktim artik asıl ben olsemde kurtulsam diyecem ama bi kizim var aslinda bilmiyorum esim beni seviyor bende onu olmuyor iste guven gittimi bidaha geri hemen kazanilmiyor

her gün ayrı konu açmak yerine aynı konular için bir önceki açtığınız konudan devam ederseniz iyi olur.
hem takip etme açısından,hemde bir daha bir daha aynı şeyleri anlatmamak açısından :KK66:
herkes eski konunuzu okumamıştır.şimdi okumayan tekrar tekrar soracak

Peki bu adam senin güvenini sarsacak ne yapti? Tek sorun kuzenine bakmasi mi? Her konun sosyal medya gerçekten takintilisin biz bile sıkıldıysak eşini düşünemiyorum.

Bikanlar sıkılanlar yazmaya bilir ben sadece nasil daveanmaliyim esime karsi hala kusuz konusmak da istemiyorum

Peki bu adam senin güvenini sarsacak ne yapti? Tek sorun kuzenine bakmasi mi? Her konun sosyal medya gerçekten takintilisin biz bile sıkıldıysak eşini düşünemiyorum.
Sıkılanlar yazmasin canim bak bilgeceyle izmirli yazmiyorlar sende yazmaya bilirsin

Bikanlar sıkılanlar yazmaya bilir ben sadece nasil daveanmaliyim esime karsi hala kusuz konusmak da istemiyorum
Yazmayabileciğimi bende biliyorum. Benim anlatmak istediğim evde bu konuyla ilgili eşine çok baski yapmiş olabileceğin. Güvenmiyorsan boşanacaksin boşanmayacaksan susup oturacaksin. Yoksa her gün kavga gürültü kaçinilmaz.

Ben sizin önceki konunuzu okumuştum ama yorum yapmamıştım. Eşiniz çok ağır bir laf etmiş, düşmana bile söylenemez ama ben konunuzu okuduğumda abarttığınızı düşünmüştüm bu sosyal medya olayını. Söylediği lafta haklı demiyorum ama bu konudan dolayı bunalmakta haklı bence. Eğer aldatmadığına inanıyorsanız işi güç savaşına çevirmeyin. Bence sizin durumunuz biraz da işi inada bindirmek.

Cevap kuzenime yan gözle bakti artik ona guvenmiyorum simdide insragram twitter acmis ordan takip var tanimadigi kızlarla
Yalnız bu çok ağır bir itham.Eğer öyle olduğundan eminseniz evliliği yürütmeniz baştan hata.Bırakın başka kızları kuzenden bahsediyoruz.

Ben sizin önceki konunuzu okumuştum ama yorum yapmamıştım. Eşiniz çok ağır bir laf etmiş, düşmana bile söylenemez ama ben konunuzu okuduğumda abarttığınızı düşünmüştüm bu sosyal medya olayını. Söylediği lafta haklı demiyorum ama bu konudan dolayı bunalmakta haklı bence. Eğer aldatmadığına inanıyorsanız işi güç savaşına çevirmeyin. Bence sizin durumunuz biraz da işi inada bindirmek.
Ya neden beni suclu buluyor herkez az once bi konu okudum esi tanidigi birisini eklemis olay bu herkez nasil ekler kocasi suclu diye baya yorum yazmislar simdi ben mi suclu oluyorum

Yalnız bu çok ağır bir itham.Eğer öyle olduğundan eminseniz evliliği yürütmeniz baştan hata.Bırakın başka kızları kuzenden bahsediyoruz.
Simdi onuda bilmiyorum soylesinemi dedi yoksa gercektenmi dedi bilmiyorum surekli faceden kuzenimi arattiriyordu bende neden bakiyorsun dedim oda goz koydum dedi

Benim kiskanc takintili oldugumu biliyor ama

Siz bana cevap yazmayin ya istemiyorum takintili psikolojisi bozuk esini biktirdin bizide biktirdin diyecek olan varsa yazmasin lutfen

X