• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok kotuyum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Kizlar cok kotuyum.cok yalniz hissefiyorum kendimi.hayatimda ilk defa asik oldum 21 yasindayim oncesinde iki uc sevgilim olmustu ama bu cok farkliydi hep evlenecegim adam olarak gordum yuzune bakarken icim titrerdi o kadar asiktim o da beni cok seviyor saniyodum anlasmasi zor biriydi benimle hep ilgilenir heduyeler alir gercekten severdi ama herseye hemen sinirlenip bagirirdi trip atardi ama bi saat sonra hemen ozledim yazardi barisirdik hep alttan aldim ama dayanamiyorym artik facemde eskiden komustugum bi cocuk mesaj atmisti bana mesaj atma yazdim onu gordu cocuk da ozledim falan yazmisti neyse onu gordu cok kotu sinirlendi ensemden tutup sarsti S***** G** (Defol) hayatimdan diye bagirdi benimle dalga gecti millet can sikintisini gecirmek icin mesaj atiyo bem mi evlencem dedi gerizekali dedi ben de ciglik atip tokat attim ona ayrildik ben ona hep sadik oldum ama dogulu cok hassas bana bunlaro yaptigina inanamiyorum onu seviyodum cok hem de ayrilmak zorunda kaldim cok kotuyum

öfkesini kontrol edemeye nzor bırı..

Evlenecegım ınsan gozuyle bakardım dıyorsun ama , evlılıgın ıcınde onca kotu olumsuz maddı manevı zor zamanlar
gecırıyor herkes..

Kimi bir dönem,kimi uzun dönem hayat gailesinin içinde neler neler yaşanıyor hanelerde..

Bence bir kez daha düşün evleneceğin adam gözüyle baktığınız insanla nereye kadar yola devam edebilirdiniz?

Direk sil unut o nasıl tavır öyle terbiyesiz adam

Sakın kendini degersizlestirme dik dur sonra pişman olur dönme

şükret ayrılmış sizden yoksa siz bırakamazdınız benim başımda da var şükredin gerçekten kurtulduğunuza bu olayda bile sinir krizine girmiş öyle insanlarla mümkünü yok ömür geçmez

:KK57: daha nasıl şerefsizler duyucaz. sen bişey yapmışsın sanki gibi adamın mantığına bak ya. bu adamdan ayrıldın diye üzülüyosan , kusura bakmada aklından şüphe ederim:KK34:

Bu adamlari nerden buluyosunuz ben cok sasiriyorum bazen
Nerde bir terbiyesiz dengesiz varsa buluyosunuz adamlara öyle deger veriyosunuzki
Kendilerini bir nimet saniyolar..

Veee sen hala ayrilmak zorunda kaldim diyosun , yahu dua et böyle birinden kurtulduguna , böyle bir insan zerre kadar sevilmezzz....

Sukret. Allahin sevgili kuluymussun.

Simdi uzul ve agla. Bu kisa surer....

Cunku gelecegin de aglatamayacak bu pislikkkkkkkkkkkkkkk.

Back
X